OFF
Re: OFF
Van itt valaki, aki informatikusként dolgozik? (akár mérnökinfos, akár rendszergazda vagy ilyesmi)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
nem hittem el tavaly még én sem, hogy így lesz , de idén az egyetemen elég sokszor gondoltam azt, hogy inkább minden nap megírnám az érettségiket csak ne a zh-k, meg a vizsgákMarky írta:imadom, hogy minden evben a fel internet sir, mert nehez az erettsegi...

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
imadom, hogy minden evben a fel internet sir, mert nehez az erettsegi... par eve, mikor mi toltuk is ez ment, de valamiert megis sikerult nekem es meg sok ezer tarsamnak minden 80% fole emelten... pedig en annyira nem tanultam, hogy minden ev vegen az osztalyfonokom joindulata miatt mehettem csak at, ilyen 300+ hianyzasokkal
csak felvan fujva az egesz... ezt egy ertelmesebb 15 eves is megcsinalja legalabb 60%ra.

csak felvan fujva az egesz... ezt egy ertelmesebb 15 eves is megcsinalja legalabb 60%ra.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Töri, magyar ezeknél én is úgy csináltam, hogy a tételek negyedét megtanultam, aztán ha onnan kapok 5, ha nem akkor is 3. De onnan kaptam.
Petőfit húztam, töriből meg Mo. a második vh-ban.
Matekból nem volt szarakodás, ott tutira mentem, kellett a sok pontocska.

Matekból nem volt szarakodás, ott tutira mentem, kellett a sok pontocska.
Nem illik.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nehezebb elérni a 30%-ot, mint a 70%-ot. De komolyanGT37 írta:Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is.Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?

Törinél voltam így, hogy írásbelin éreztem aznap reggel, hogy a 48as forradalmat és szabadságharcot át kell még néznem, mert az kimaradt. A kérdések nagy része onnan voltziro4vr írta:Amúgy tételeknél én mindegyik tárgyból kb a legjobbat húztam anno. Folyosón parázik mindenki mellettem, mondom nyugi srácok a napos oldalon születtem, ízi, erre a legjobb tételek nálam landoltak.![]()

Magyar kb a szóbeli tételek negyedét vágtam, a többit hiába próbáltam, gyűlöltem, szar volt, nem ment. Persze kihúztam Adyt -> 100%

Persze pont a matekban nyúltam mellé.....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ziro4vr
Amúgy tételeknél én mindegyik tárgyból kb a legjobbat húztam anno. Folyosón parázik mindenki mellettem, mondom nyugi srácok a napos oldalon születtem, ízi, erre a legjobb tételek nálam landoltak.
Földrajznál az volt a jó, hogy beült a biosztanár súgni, de rosszat súgott, buktam miatta kb 10%-ot.

Földrajznál az volt a jó, hogy beült a biosztanár súgni, de rosszat súgott, buktam miatta kb 10%-ot.

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is.Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?

- RealRaúl77
Hogy kicsit megnyugtassalak ez csak az írásbeli, én szóbelin izzadtam. Kidolgoztam minden tételt, de közvetlenül a szóbeli napja előtt csak az elejét, meg csak a végét tudtam átnézni.. aztán belehúztam a közepébe. így lement 97-re.ziro4vr írta: Őőőő, tényleg nem kellett volna inkább.![]()
![]()
Fizika is annyi lett, de az csak közép.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Nem.nmate írta:
Ja, mert most már ilyen a rendszer? Kötelező egy term.tud. tárgy?

Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?

- András93
Ugyanez volt.Zsombor írta:Hát, én ott az írásbelit szépen elszúrtam(relatíve, mert így is ötösre álltam), de szóbelin kiszuggeráltam a derékszögű háromszögek tételt. Szóbeli előtt csak röhögtek rajtam, mert én mondtam hogy azt fogom húzni. Aztán mikor kijöttem a teremből és mutattam a fukkot, kicsit lehűlt a hangulat.![]()
![]()
![]()

Írásbelim nekem sem lett túl erős, majd kihúztam a legkönnyebb tételt, derékszögű háromszögek.

100-as szóbeli.

- RealRaúl77
100%ziro4vr írta: Na, szólalj.
Na, hát a fizikát én úgy elszabtam a tippmixes feladattal meg az uránium felezéssel, hogy azt hittem inkább be se megyek a szóbelire a szégyen miatt.

- ziro4vr
Na arra mondjuk jár a respekt.nmate írta: Viszont én emelten fizikát toltam, az nagyon szotyi volt. Kísérletek...vizet kellett forralnom és elmagyarázni hogyan hűl le.

Na, szólalj.RealRaúl77 írta:inkább meg sem szólalokziro4vr írta:
Emelt matek, na ott volt izzadás azért...
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De ez tipikus. 2+3=6 volt az egyetlen hibám, persze rögtön egy feladat elejénziro4vr írta:Írásbelin én azon buktam, hogy egy zárójelet rossz helyre tetttem, ment 1 oldalnyi számítás a levesbe. Mikor megláttam betekintésen, azt hittem odaszarok.

Viszont én emelten fizikát toltam, az nagyon szotyi volt. Kísérletek...

- RealRaúl77
inkább meg sem szólalokziro4vr írta:
Emelt matek, na ott volt izzadás azért...

- ziro4vr
Írásbelin én azon buktam, hogy egy zárójelet rossz helyre tetttem, ment 1 oldalnyi számítás a levesbe. Mikor megláttam betekintésen, azt hittem odaszarok.
Szóbelin meg a kört húztam, szögek meg hasonló suttyóságok, de ízi volt. :Đ

Szóbelin meg a kört húztam, szögek meg hasonló suttyóságok, de ízi volt. :Đ
Nem illik.