Trolling level 9999 .Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament.![]()
![]()
OFF
- P. Krisz
Re: OFF
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet ment a hasa csak...
Amúgy nem bánom, az ilyen ne is kapjon papírt, mateknál legalább nincs meg a lehetőség, hogy a jószívű tanár átengedje a bukdácsoló hülyegyereket.
Amúgy nem bánom, az ilyen ne is kapjon papírt, mateknál legalább nincs meg a lehetőség, hogy a jószívű tanár átengedje a bukdácsoló hülyegyereket.
Nem illik.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha valamit nagyon akarsz, nincs lehetetlen... ő meg nagyon haza akart jutniziro4vr írta:Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament.![]()
![]()
Az az igazi GG

- Galacticos
hát nálam pont fordítva van.Matyas írta:az első rész nagy hányada általános iskolás, százalékszámítás alapműveletek stb. ahhoz meg ne kelljen már érettségi hogy nyomsz egy shift sinuszt a számológépen... a követelmény meg nevetséges aki 25% nem ér el az tényleg ne menjen egyetemre még ha humán beállítottságú akkor se.
az első résznél alig tudtam valamit, a második résznél meg a 17 pontos szöveges feladatokat kitudtam számolni.
ami legjobban idegesít, az a kiöltözés.
-
Matyas
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
matek érettségihez:
az első rész nagy hányada általános iskolás, százalékszámítás alapműveletek stb. ahhoz meg ne kelljen már érettségi hogy nyomsz egy shift sinuszt a számológépen... a követelmény meg nevetséges aki 25% nem ér el az tényleg ne menjen egyetemre még ha humán beállítottságú akkor se.
mondjuk a kémia emelt az nem volt egy ízi win de azért csak össze izzadtam egy 5öst.
más ha esetleg érdekel valakit a téma: http://index.hu/tudomany/altudomany/201 ... reg_halal/
az első rész nagy hányada általános iskolás, százalékszámítás alapműveletek stb. ahhoz meg ne kelljen már érettségi hogy nyomsz egy shift sinuszt a számológépen... a követelmény meg nevetséges aki 25% nem ér el az tényleg ne menjen egyetemre még ha humán beállítottságú akkor se.
mondjuk a kémia emelt az nem volt egy ízi win de azért csak össze izzadtam egy 5öst.
más ha esetleg érdekel valakit a téma: http://index.hu/tudomany/altudomany/201 ... reg_halal/
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk a nagy kérdés, hogy mikor adta fel a feladó és milyen feltételekkel...'shutterisland írta:gls hoz nekem belföldről egy csomagot, beírtam a csomagkövetőbe a számot, és azt írta ma 13:30-kor, hogy "ügyfeles adat fogadva".
elvielg "GLS 0-24" volt a szállítási mód, nem tudom, hogy mennyire vehető komolyan a 0-24.
fontos lenne, hogy holnapra itt legyen...reális ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gls hoz nekem belföldről egy csomagot, beírtam a csomagkövetőbe a számot, és azt írta ma 13:30-kor, hogy "ügyfeles adat fogadva".
elvielg "GLS 0-24" volt a szállítási mód, nem tudom, hogy mennyire vehető komolyan a 0-24.
Van itt valaki, aki informatikusként dolgozik? (akár mérnökinfos, akár rendszergazda vagy ilyesmi)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
nem hittem el tavaly még én sem, hogy így lesz , de idén az egyetemen elég sokszor gondoltam azt, hogy inkább minden nap megírnám az érettségiket csak ne a zh-k, meg a vizsgákMarky írta:imadom, hogy minden evben a fel internet sir, mert nehez az erettsegi...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
imadom, hogy minden evben a fel internet sir, mert nehez az erettsegi... par eve, mikor mi toltuk is ez ment, de valamiert megis sikerult nekem es meg sok ezer tarsamnak minden 80% fole emelten... pedig en annyira nem tanultam, hogy minden ev vegen az osztalyfonokom joindulata miatt mehettem csak at, ilyen 300+ hianyzasokkal
csak felvan fujva az egesz... ezt egy ertelmesebb 15 eves is megcsinalja legalabb 60%ra.
csak felvan fujva az egesz... ezt egy ertelmesebb 15 eves is megcsinalja legalabb 60%ra.
- ziro4vr
Töri, magyar ezeknél én is úgy csináltam, hogy a tételek negyedét megtanultam, aztán ha onnan kapok 5, ha nem akkor is 3. De onnan kaptam.
Petőfit húztam, töriből meg Mo. a második vh-ban.
Matekból nem volt szarakodás, ott tutira mentem, kellett a sok pontocska.
Matekból nem volt szarakodás, ott tutira mentem, kellett a sok pontocska.
Nem illik.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nehezebb elérni a 30%-ot, mint a 70%-ot. De komolyanGT37 írta:Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is.Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?
Törinél voltam így, hogy írásbelin éreztem aznap reggel, hogy a 48as forradalmat és szabadságharcot át kell még néznem, mert az kimaradt. A kérdések nagy része onnan voltziro4vr írta:Amúgy tételeknél én mindegyik tárgyból kb a legjobbat húztam anno. Folyosón parázik mindenki mellettem, mondom nyugi srácok a napos oldalon születtem, ízi, erre a legjobb tételek nálam landoltak.![]()
Magyar kb a szóbeli tételek negyedét vágtam, a többit hiába próbáltam, gyűlöltem, szar volt, nem ment. Persze kihúztam Adyt -> 100%
Persze pont a matekban nyúltam mellé.....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ziro4vr
Amúgy tételeknél én mindegyik tárgyból kb a legjobbat húztam anno. Folyosón parázik mindenki mellettem, mondom nyugi srácok a napos oldalon születtem, ízi, erre a legjobb tételek nálam landoltak.
Földrajznál az volt a jó, hogy beült a biosztanár súgni, de rosszat súgott, buktam miatta kb 10%-ot.
Földrajznál az volt a jó, hogy beült a biosztanár súgni, de rosszat súgott, buktam miatta kb 10%-ot.
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is.Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Hogy kicsit megnyugtassalak ez csak az írásbeli, én szóbelin izzadtam. Kidolgoztam minden tételt, de közvetlenül a szóbeli napja előtt csak az elejét, meg csak a végét tudtam átnézni.. aztán belehúztam a közepébe. így lement 97-re.ziro4vr írta: Őőőő, tényleg nem kellett volna inkább.![]()
![]()
Fizika is annyi lett, de az csak közép.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Nem.nmate írta:
Ja, mert most már ilyen a rendszer? Kötelező egy term.tud. tárgy?
Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?
- András93
Ugyanez volt.Zsombor írta:Hát, én ott az írásbelit szépen elszúrtam(relatíve, mert így is ötösre álltam), de szóbelin kiszuggeráltam a derékszögű háromszögek tételt. Szóbeli előtt csak röhögtek rajtam, mert én mondtam hogy azt fogom húzni. Aztán mikor kijöttem a teremből és mutattam a fukkot, kicsit lehűlt a hangulat.![]()
![]()
![]()
Írásbelim nekem sem lett túl erős, majd kihúztam a legkönnyebb tételt, derékszögű háromszögek.
100-as szóbeli.