Az utóbbi 2 évben a "Pep Raus-t" többször használták szerintem.
Egyébként sajnálnám őket ha nem olvastam volna bele néha a pannonbajor fórumba,hát ott tényleg kő buta elvakult magát németnek gondoló idióták vannak 90%ban.
Így viszont imádom,ahogy a "korszakos" csapatukat pont az általuk legjobban irigyelt és gyűlölt 2 spanyol vágja zsebre

És az aranylabdás klasszisaikat pont CR és Messi oktatják le

És mindezt pont egy spanyol miatt
De komolyan,a normális bayernesek ezt rendesen megszívták,halott ötlet volt az egész.Láttam egy Uli riportot még Guardioláról amikor Megszületett az egyezség(ugye akkor a Bayern még nem triplázott). Gyakorlatilag leakarták koppintani a Barcát,mást nem is kaphattak,pontosan tudták Guardiola mit fog csinálni a csapattal, meg is csinálta igazából ugyanazt mint a barcával,csak teljesen identitását vette a csapatnak,oda lett az a mindent elsöprő német mentalitás és persze nincs egy Messi...habár Ribery szerint ő a Bayern Messi-je (:D)
Közben jupp meg összerakott valami atomfocit amivel legyalulták a tikitakát.Az nap este bukott meg Ghardiola a Bayernnél,Münchenben,amikor 4-0ra csapták a Barcát Heynkessék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams