De nincs is meghatározva, hogy melyik bajnokságot. Más még nyerhet más bajnokságot.revolver írta:Más már nem is nyerheti meg, van még 3 meccs és 11 pont hátrányban van az Atleti

Amúgy RM, Barca hibázni fog.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 3., vasárnap 15:58
De nincs is meghatározva, hogy melyik bajnokságot. Más még nyerhet más bajnokságot.revolver írta:Más már nem is nyerheti meg, van még 3 meccs és 11 pont hátrányban van az Atleti
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 3., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 15:37
Tessék UramKercsó írta:Új szavazás nem lesz a ki nyeri a bajnokságot témában?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. május 3., vasárnap 15:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 3., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 3., vasárnap 14:46
HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 3., vasárnap 14:39
Úgy láttad tegnap fogott 4-5 büntetőt? Vagy 5 ziccert vert helyzetbe? Én Pipita írására reagáltam, Iker tegnapi teljesítményével kapcsolatban....és ha mind az 5 kapura lövés büntető volt? Akkor az? Vagy ha az 5 lövésből 4 vert helyzetben találja a kapust akkor az is gyenge teljesítmény?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 3., vasárnap 14:32
poronty írta:Azért, ha 5 kaput eltaláló lövésből két gólt kap egy kapus még, ha az egyik büntető is volt az nagyon nem világklasszis teljesítmény.CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt.
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 3., vasárnap 14:31
Megnéztem, és a videót is. A bíró már a helyére állt be, Bacca vagy ki már az elrúgáshoz készülődik. James meg keresztül sétál a körszeleten oda, ahol pár másodperc múlva már állt.BBeno írta:megnézted egyáltalán a képet? james kb pont szemben áll ikerrel és nem pillanatokkal előtte szól mert a sporinak még dolga van jól láthatóan. szerintem még a szemkontakt is megvan james és iker között ahogy mutat neki james az jön le nekem.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 14:29
HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 3., vasárnap 14:27
Félreértés ne essék én nem ekézni szeretném Casillas-t, mert a végén a védésével pontot mentett, de a világklasszis teljesítmény nagyon túlzó volt.Hát azért a végén csak mentett nekünk két pontot, még ha addig nem is volt túl megbízható. Gólokat nem varrom a nyakába, de volt egy-két helyzet, ahol csak nézett, szerencsére a végére azért odatette magát, és tényleg pontokat mentett. Ez amúgy általában jellemző rá az elmúlt időben, végigbetlizett már néhány meccset, aztán a végén csak neki köszönhettük a pontokat...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 14:22
úgy csinálsz, mintha mondtam volna valami hasonlót...Pipita írta:gondolom azért, mert bízott magában. bár ez ilyen középszerű balfaszoknál valóban nagy hátrány. hihetetlen ami itt megy, komolyan, nevetséges.
Hát azért a végén csak mentett nekünk két pontot, még ha addig nem is volt túl megbízható. Gólokat nem varrom a nyakába, de volt egy-két helyzet, ahol csak nézett, szerencsére a végére azért odatette magát, és tényleg pontokat mentett. Ez amúgy általában jellemző rá az elmúlt időben, végigbetlizett már néhány meccset, aztán a végén csak neki köszönhettük a pontokat...poronty írta:Azért, ha 5 kaput eltaláló lövésből két gólt kap egy kapus még, ha az egyik büntető is volt az nagyon nem világklasszis teljesítmény.
+1.tucsoki írta:Más nézőpont de szinten érthető. Viszont itt kellene hozzátenni, hogy Iker-nek talán ez volt idén az első büntetője ahol tanácsot adtak neki. Szóval nem arról beszélünk, hogy minden egyes esetnél ugráltatják és már egyéni döntése sem lehet. Nyilván aki azért elítéli mert nem oda vetődött az túlságosan szigorúan mérlegel.
HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 3., vasárnap 14:17
Azért, ha 5 kaput eltaláló lövésből két gólt kap egy kapus még, ha az egyik büntető is volt az nagyon nem világklasszis teljesítmény.CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 3., vasárnap 14:14
Volt ott valami Bartra, vagyis izé, hogy is... megvan, Varane nevű fiatalember...Pipita írta:CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 3., vasárnap 14:12
Olvasni tudsz, azt látom, de a szövegértelmezéssel súlyos gondjaid vannak, ahogy nézem. Magyar éretstégi előtt azért gyakorolj még majd egy keveset, mert ez elég fontos része.Te inkább ne szólj semmit, mert végre egy meccs, ahol normálisan védett, erre megjelensz a topikjában és hergeled a népet, mintha egész évben rajta múlt volna, hogy ott vagyunk ahol. Mert egy jó meccs feledteti az elmúlt évekbeli 30 potyát igen... Meg azt, hogy már el sem vetődik a labdákra.. szánalmas...
"köszi a bajnoki reményeket, "te középszerű balfasz""
ezt írtad tegnap, de azt elfelejtetted, hogy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ne mi legyünk a tabella élén...
gondolom azért, mert bízott magában. bár ez ilyen középszerű balfaszoknál valóban nagy hátrány.miért nem bízott benne?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 3., vasárnap 14:11
Más nézőpont de szinten érthető. Viszont itt kellene hozzátenni, hogy Iker-nek talán ez volt idén az első büntetője ahol tanácsot adtak neki. Szóval nem arról beszélünk, hogy minden egyes esetnél ugráltatják és már egyéni döntése sem lehet. Nyilván aki azért elítéli mert nem oda vetődött az túlságosan szigorúan mérlegel.Mike írta:sokan úgy rúgják a büntetőt, h még ők maguk sem tudják az elrúgás pillanatáig h merre fogják irányítani. James most épp eltalálta, máskor lehet nem fogja. Ez olyan mint a rulett, piros, vagy fekete. Aztán meg lehet h középre megy, az is benne van, ez a 0.
semmi nem indokolja azt h Jamesre hallgatni kell. Sőt, ha én lennék Iker Casillas, többszáz meccsel a hátam mögött, rengeteg hárított büntetővel, én is inkább magamban bíznék, mint egy olyanban aki életében nem állt a kapuban.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 3., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 3., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 3., vasárnap 14:04
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem