Szugeráljátok a chilei játékosokat,hátha egy új Vidal félét látunk,vagy pedig egy Sánchez-t.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 23., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 23., vasárnap 15:37
Az lehet, de szerintem Xavi kiválásával a csapat képe sokat fog változni, és a következő EB-n már nem ilyen Spanyol csapatot fogunk látni, mint ami most van. Szerintem sokat fognak változni.impossible írta:A taktikát nem a játékosok találják ki, ők is ugyanúgy be lesznek limitálva a 90%-os körömpasszra.
HozzászólásSzerző: impossible » 2013. június 23., vasárnap 15:26
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 23., vasárnap 13:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 23., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 23., vasárnap 13:34
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 22., szombat 16:00
Teljes mértékben egyetértek, a srác egy zseni, nekem Iniestára hajaz a stílusa, olyan könnyedén teszi a zsugát mint ő.. Nem olvastam utána miért nem marad, de nagyon csalódott leszek ha esetleg a MUba megy és nem hozzánknem is kérdés.
jöhettek itt iscoval, de a gyerek egyedül teljesen azt csinál, amit akar, teljesen megszabja a fazonját a csapat játékának, szinte mindig az ideális optimális megoldást választja és ő a csapat esze, motorja.
a MU le fogja igazolni, és már most ki merem jelenteni, hogy a premier league róla fog szólni, jóval nagyobb upside-ja és potenciálja van, mint xavinak valaha is volt, sokkal több van benne. a modern kor tökéletes prototípusa a kp-ra, akinek nincs is konkrét posztja. szurkolok neki. a barca ezt elbaszta keményen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 22., szombat 15:58
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 22., szombat 15:35
szerintem jövőre még Xabi és Xavi is menni fognak, Cesc, Iniesta, Pedro is egyértelmű, Torres, Soldado, Villa triót viszi ki csatárokból (hacsak Negredo vagy Michu nem fut elképesztő szezont). Cazorla, Mata, Silva, Busquets, Javi M. is tuti.Galacticos írta:jövőre meg remélem delbosquenak lesz annyi esze hogy thiagot és iscot viszi a vb-re meg jesét és deulofeut. jobbhátvédeket is lekéne cserélni nem azpilicueta kéne meg arbeloa hanem montoya és carvajal.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 15:32
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 22., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 22., szombat 15:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 22., szombat 15:20
pöppet photoshop, de mindegy is....'shutterisland írta:sajnos thiago távozása már tény![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 15:17
HozzászólásSzerző: Gali » 2013. június 22., szombat 15:03
Várjunk még ezzel az igazolással!hehe írta: a MU le fogja igazolni, és már most ki merem jelenteni, hogy a premier league róla fog szólni, jóval nagyobb upside-ja és potenciálja van, mint xavinak valaha is volt, sokkal több van benne. a modern kor tökéletes prototípusa a kp-ra, akinek nincs is konkrét posztja. szurkolok neki. a barca ezt elbaszta keményen.
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. június 22., szombat 14:46
Egy baj van vele... Az egész iggériai keret 16-19 között van és Ő meg talán még egy 20 éves van, ezért ennyire jónak tűnő. Am Abdul Ajagun akire gondolsz.nem néztem a spanyol meccset mert csak jesé érdekelt volna, őt meg tudom hogy mire képes. inkább néztem a másik meccset. megérte. ezt a nigériai 10-es játékost elnök bá elhozhatná a castillába. ha a jó kezekbe kerül nagyon nagy játékos lehet belőle.
Am ha már spanyolosítunk Illarramendit hozzuk el. Érte a 11 milliót kínál az Arsenal ha ennyiért elviszik az évszázad balf@aszai vagyunk... Socieadból Martinezt és Illarramendi azonnal elhoznám. Nagyon jók. Amin csodálkozom, hogy Maher került be a holandoktól és nem van Ginkel...All Star Squad:
Kapusok: Francesco Bardi (ITA), David De Gea (ESP), Ørjan Nyland (NOR).
Védők: Marc Bartra (ESP), Luca Caldirola (ITA), Iñigo Martínez (ESP), Bruno Martins Indi (NED), Martín Montoya (ESP), Alberto Moreno (ESP), Stefan Strandberg (NOR).
Középpályások: Alan Dzagoev (RUS), Lewis Holtby (GER), Asier Illarramendi (ESP), Isco (ESP), Koke (ESP), Adam Maher (NED), Thiago Alcántara (ESP), Marco Verratti (ITA).
Csatárok: Fabio Borini (ITA), Luuk De Jong (NED), Álvaro Morata (ESP), Rodrigo Moreno (ESP), Georginio Wijnaldum (NED).
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 22., szombat 14:19
szerintem senki sem vitatta hogy thiagonak kell nyernie a torna legjobbja díját nem pedig isconak. egyértelmű volt.hehe írta:jöhettek itt iscoval, de a gyerek egyedül teljesen azt csinál, amit akar, teljesen megszabja a fazonját a csapat játékának, szinte mindig az ideális optimális megoldást választja és ő a csapat esze, motorja.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 22., szombat 14:12
nem is kérdés.Thiago lett az U21-es Eb legértékesebb játékosa!![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 22., szombat 13:32
All Star Squad:As captain of the title winners, Thiago displayed leadership qualities on and off the pitch and, throughout the tournament, was an influential figure in his team's performance with impressive box-to-box work; exceptional ball control even in the tightest of situations; ability to dictate the tempo of play; intelligent ball-winning based on anticipation rather than tackling; and outstanding playmaking skills based on a wide variety of short and long passing. His three goals in the final represented a unique individual achievement and reward for his contributions to his team's success.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 22., szombat 13:30
Ja, közben rájöttem, néztem videókat, valami nagyobb csapatban kell neki játéklehetőség, ott többet mondhatna az ember, de szerintem tehetségesnek tűnik.Cseszneki írta:Jordan VERETOUT
Egyértelmű ezeknek a tornáknak a lényege, a fiatalok bizonyítani akarnak, hogy a megfigyelők beajánlják őket.'shutterisland írta:azért érett játékot annyira nem várok el egy csapattól sem ezen a szinten.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem