Spanyol bajnokság
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Re: Spanyol bajnokság
Szerintem Ikerrel sokaknak az a baja, hogy kevesebb lövésből több gólt kap, mint régen. Hozza az átlag kapus szintet a ligában. Egyesek szerint ez világklasszis, mások szerint meg megye2. Kicsit mindenkinek igaza van, mert ez az Iker már nem a régi, de negatívan sem lóg ki a ligából.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy láttad tegnap fogott 4-5 büntetőt? Vagy 5 ziccert vert helyzetbe? Én Pipita írására reagáltam, Iker tegnapi teljesítményével kapcsolatban....és ha mind az 5 kapura lövés büntető volt? Akkor az? Vagy ha az 5 lövésből 4 vert helyzetben találja a kapust akkor az is gyenge teljesítmény?
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
poronty írta:Azért, ha 5 kaput eltaláló lövésből két gólt kap egy kapus még, ha az egyik büntető is volt az nagyon nem világklasszis teljesítmény.CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt.
...és ha mind az 5 kapura lövés büntető volt? Akkor az? Vagy ha az 5 lövésből 4 vert helyzetben találja a kapust akkor az is gyenge teljesítmény?
....beülök az A8 asba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Megnéztem, és a videót is. A bíró már a helyére állt be, Bacca vagy ki már az elrúgáshoz készülődik. James meg keresztül sétál a körszeleten oda, ahol pár másodperc múlva már állt.BBeno írta:megnézted egyáltalán a képet? james kb pont szemben áll ikerrel és nem pillanatokkal előtte szól mert a sporinak még dolga van jól láthatóan. szerintem még a szemkontakt is megvan james és iker között ahogy mutat neki james az jön le nekem.
Nem tudom, hogy milyen gyakori, hogy a társak tanácsokkal látják el ilyenkor Casillast, de ha ez ritka, pláne ha az első eset, és a lövő játékos már elhelyezkedett, a bíró is majdnem, akkor a kapusnak ugye pont az a dolga, hogy megnézze, hogy a csapattársai mit mutogatnak sőt, végig is gondolja, hogy James jól ismerheti a csókát, akkor neki fogok hinni.
Életszerű.
És itt nem azzal van a baj, hogy James eltalálta, hanem hogy sokan komolyan gondolják, hogy megint Casillas a balfék, mert nem vette észre (vagy nem értette/hitte el), hogy James mit mutogat...
Az meg, hogy az egész szezon Casillason ment el, mert 30 potya... Pláne, hogy még mindig harcban állunk 2 trófeáért, amik ráadásul itt a legnagyobb becsben vannak tartva, sőt sokan azt is aláírták volna év elején, ha csak BL címet védünk.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
már várom a jelentést 
szerk: ott is van.

szerk: ott is van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
Félreértés ne essék én nem ekézni szeretném Casillas-t, mert a végén a védésével pontot mentett, de a világklasszis teljesítmény nagyon túlzó volt.Hát azért a végén csak mentett nekünk két pontot, még ha addig nem is volt túl megbízható. Gólokat nem varrom a nyakába, de volt egy-két helyzet, ahol csak nézett, szerencsére a végére azért odatette magát, és tényleg pontokat mentett. Ez amúgy általában jellemző rá az elmúlt időben, végigbetlizett már néhány meccset, aztán a végén csak neki köszönhettük a pontokat...
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- RealRaúl77
úgy csinálsz, mintha mondtam volna valami hasonlót...Pipita írta:gondolom azért, mert bízott magában. bár ez ilyen középszerű balfaszoknál valóban nagy hátrány. hihetetlen ami itt megy, komolyan, nevetséges.

Hát azért a végén csak mentett nekünk két pontot, még ha addig nem is volt túl megbízható. Gólokat nem varrom a nyakába, de volt egy-két helyzet, ahol csak nézett, szerencsére a végére azért odatette magát, és tényleg pontokat mentett. Ez amúgy általában jellemző rá az elmúlt időben, végigbetlizett már néhány meccset, aztán a végén csak neki köszönhettük a pontokat...poronty írta:Azért, ha 5 kaput eltaláló lövésből két gólt kap egy kapus még, ha az egyik büntető is volt az nagyon nem világklasszis teljesítmény.
+1.tucsoki írta:Más nézőpont de szinten érthető. Viszont itt kellene hozzátenni, hogy Iker-nek talán ez volt idén az első büntetője ahol tanácsot adtak neki. Szóval nem arról beszélünk, hogy minden egyes esetnél ugráltatják és már egyéni döntése sem lehet. Nyilván aki azért elítéli mert nem oda vetődött az túlságosan szigorúan mérlegel.
Lett volna oka hallgatni James-re, én csak ezt mondom, de nem fogok nekiállni ekézni őt emiatt. Hál'Isten nem lett belőle gond.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
Azért, ha 5 kaput eltaláló lövésből két gólt kap egy kapus még, ha az egyik büntető is volt az nagyon nem világklasszis teljesítmény.CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
Volt ott valami Bartra, vagyis izé, hogy is... megvan, Varane nevű fiatalember...Pipita írta:CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Olvasni tudsz, azt látom, de a szövegértelmezéssel súlyos gondjaid vannak, ahogy nézem. Magyar éretstégi előtt azért gyakorolj még majd egy keveset, mert ez elég fontos része.Te inkább ne szólj semmit, mert végre egy meccs, ahol normálisan védett, erre megjelensz a topikjában és hergeled a népet, mintha egész évben rajta múlt volna, hogy ott vagyunk ahol. Mert egy jó meccs feledteti az elmúlt évekbeli 30 potyát igen... Meg azt, hogy már el sem vetődik a labdákra.. szánalmas...
"köszi a bajnoki reményeket, "te középszerű balfasz""
ezt írtad tegnap, de azt elfelejtetted, hogy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ne mi legyünk a tabella élén...

Egy meccs volt tegnap, nem 36, viszont ha a tegnapi meccset elveszítjük, sőt, ha nem nyerjük meg, azzal ugrott a liga. CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt. Bocs, hogy ki mertem emelni, és én nem hibáztattam a bekapott tizenegyesért, mint a helyi futball szakértők.

És igen, Casillas pont annyiban járult hozzá ahhoz, hogy ne legyünk a tabella elején most, mint amennyiben Bale, Varane, Isco, Jesé, és a sérültjeinket még nem is említettem. Mondjuk szerintem is csak Casillas hibája minden. Mármint nem a csapaton belül, minden rosszat ő okoz, ami a Földön folyik.
Igazából szerintem Iker az Illuminati megalapítója...illuminati, háromszög, iker, az négy betű, az pont csak eggyel több, mint a három, három per három az pont egy...túl sok itt a véletlen.
gondolom azért, mert bízott magában. bár ez ilyen középszerű balfaszoknál valóban nagy hátrány.miért nem bízott benne?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2015. május 3., vasárnap 14:15-kor.
Más nézőpont de szinten érthető. Viszont itt kellene hozzátenni, hogy Iker-nek talán ez volt idén az első büntetője ahol tanácsot adtak neki. Szóval nem arról beszélünk, hogy minden egyes esetnél ugráltatják és már egyéni döntése sem lehet. Nyilván aki azért elítéli mert nem oda vetődött az túlságosan szigorúan mérlegel.Mike írta:sokan úgy rúgják a büntetőt, h még ők maguk sem tudják az elrúgás pillanatáig h merre fogják irányítani. James most épp eltalálta, máskor lehet nem fogja. Ez olyan mint a rulett, piros, vagy fekete. Aztán meg lehet h középre megy, az is benne van, ez a 0.
semmi nem indokolja azt h Jamesre hallgatni kell. Sőt, ha én lennék Iker Casillas, többszáz meccsel a hátam mögött, rengeteg hárított büntetővel, én is inkább magamban bíznék, mint egy olyanban aki életében nem állt a kapuban.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
sokan úgy rúgják a büntetőt, h még ők maguk sem tudják az elrúgás pillanatáig h merre fogják irányítani. James most épp eltalálta, máskor lehet nem fogja. Ez olyan mint a rulett, piros, vagy fekete. Aztán meg lehet h középre megy, az is benne van, ez a 0.
semmi nem indokolja azt h Jamesre hallgatni kell. Sőt, ha én lennék Iker Casillas, többszáz meccsel a hátam mögött, rengeteg hárított büntetővel, én is inkább magamban bíznék, mint egy olyanban aki életében nem állt a kapuban.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
a végén csak kijön hogy nem csak én gondolkozom így ebben a témában.
Nincs miért ekézni Iker-t, hozza ugyan azt az "átlagos" teljesítményt, ami elmarad egy Neuer, Courtois stb. szinttől. Viszont a csapattársak nem szoktak csak úgy találomra mutogatni, pláne, ha a hülye is tudja, hogy James-nek van némi lövése Bacca-val kapcsolatban...
- RealRaúl77
Arra ugrott, amerre James mondta.Mike írta:most komolyan azért kellett volna balra ugrania mert James azt mondta?
Jobbra mutatott, ő jobbra ugrott..

Amúgy szerintem is hallgathatott volna rá, nem feltétlen csak azért, mert most épp bevált volna. Egy kapus számára amúgy is lutri, így meg támaszkodhatott volna egy csapattársába vetett bizalomra. Szerintem ez az, ami fontos, hogy miért nem bízott benne? Hisz valójában több alapja volt tudni Jamesnek, mint neki, hogy mi lehet a helyes irány nagy valószínűséggel.
nyílván ironizáltam. ez nem történt volna meg. de az amit előtte írtam mind úgy gondoltlam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Persze. Életszerű.BBeno írta:így van. ha meg nem arra ugrik akkor meg meccs után lenyilatkozza iker hogy james hibája az egész. ő jó helyre akart ugrani de jamesnek hitt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk engem nem érdekel, hogy védte, nem védte, mert a 11-es az lutri. Azt azért nem lehet egy kapus nyakába varrni. Viszont mostanában több cikket is láttam, hogy a játékos mutatta a kapusnak, hogy merre, aztán ki is védte. nyilván nálunk fordul elő, hogy mutatja a játékos, és a kapus nem arra ugrik.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
így van. ha meg nem arra ugrik akkor meg meccs után lenyilatkozza iker hogy james hibája az egész. ő jó helyre akart ugrani de jamesnek hitt.
Mike meg leszűrte a lényeget. ugyanaz a dolog a kettő. jó hasonlat.
Mike meg leszűrte a lényeget. ugyanaz a dolog a kettő. jó hasonlat.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ez egyértelmű, anno ezért kellett volna Gagonak fogni Messit...BBeno írta:akkor már inkább adok egyet a csapattársamnak aki éppenséggel egy nemzetből való baccával.

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane