Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
bár minden kívánságom így teljesülne..Re: Megy a meccs!
PosztSzerző: kupak17 Dátum: 2015. április 29., szerda 21:46
CR remélem ezért hétvégén b@sz egy triplát..![]()
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
nyugalom, majd mindjárt jön a vasárnap reggeli sajtó bullshit, hogy mekkora egy tróger, mert elfejelte James elől a lehetőséget :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nincs mit hozzátenni a tegnapihoz ezenkívül. Igazi klasszis teljesítmény, az utolsó gólra nem sokan lettek volna képesek.
Azért ez elég durva, ráadásul a Sevillának, ahová régen inkább veszíteni jártunk. Aztán Mourinho móresre tanította őket azzal a két 2-6-os meccsel.BBeno írta:újabb sor a történelem könyvbe:
az első olyan játékos a történelemben aki 5 szezonon keresztül mesterhármast lő ugyanannak a csapatnak
Ezt meg jó látni, régen a legjobb spancik voltak, aztán viszont volt egy időszak, amikor elvileg nem voltak valami jóban, de úgy látszik most ismét minden rendben.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hogy Te mekkora kocsog vagy!Zsombor írta:Na menjél innen.Realista24 írta: Majd Géci ad neki olyan bogyót![]()
![]()
- ikarus93
Lehet hogy előtérbe helyezi magát a csapatnál, lehet hogy nem örül más góljának, lehet hogy arrogáns a pályán, de egy dolog biztos
Ő a világ legjobbja !!!
Hala CR
Ő a világ legjobbja !!!
Hala CR
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Na menjél innen.Realista24 írta: Majd Géci ad neki olyan bogyót
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd Géci ad neki olyan bogyóthunmadridista írta:Kellettek már a gólok a lelkivilágának...viszont az a térd nagyon nem nézett ki jól...szerintem hatalmas fájdalmakkal nyomta le a meccs végét...remélem azért az Öreg Hölgy ellen összedrótozzák...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kellettek már a gólok a lelkivilágának...viszont az a térd nagyon nem nézett ki jól...szerintem hatalmas fájdalmakkal nyomta le a meccs végét...remélem azért az Öreg Hölgy ellen összedrótozzák...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Remélem mondtad neki, hogy 15 pont előnnyel nyernénk meg.Remy írta:Már ki is kértem egy Arsenal drukker véleményét erről.BBeno írta:újabb sor a történelem könyvbe:
az első olyan játékos a történelemben aki 5 szezonon keresztül mesterhármast lő ugyanannak a csapatnakVicces volt. Gyors hozzá is tette, hogy idén megnézte volna a PL-ben a Realt...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A végén mintha azt mondta volna a kommentátor, hogy Cristoriano triplájával 2-3, de lehet ki kell mosatnom...
Parádé ismét a Sevilla ellen, nem semmi rekord, meg lesz az a Pichichi!
Parádé ismét a Sevilla ellen, nem semmi rekord, meg lesz az a Pichichi!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már ki is kértem egy Arsenal drukker véleményét erről.BBeno írta:újabb sor a történelem könyvbe:
az első olyan játékos a történelemben aki 5 szezonon keresztül mesterhármast lő ugyanannak a csapatnak
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
újabb sor a történelem könyvbe:
-
Danderan
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Mondjuk az is érdekes, hogy sok ember megszólalásából az jön le sokszor hogy a Pichichi fontosabb mint a bajnokság.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem fórum véleményre utaltam,hanem általános véleményre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
azert mindennap olvasom a forumot, de nem emlekszem Pepe fikazasokrol(legalabbis hosszu ideje), ahogy CR esete sem mindennapi csak most jott elo egy meccs utan.R.M.C.F írta:Ha ronaldo nem a realban játszana,szóba sem kerülnének ezek a bolhapattanásnyi nűanszok.
Ha pepe nem a realban játszana,szóba sem kerülne a durvasága,egy top védő lenne és ennyi.
Ha ramos nem a realban játszana,mindenki a világ legjobb védőjének tartaná.
Ha ............
Ramos meg tett a negativ kritikakert rendesen mostansag.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha ronaldo nem a realban játszana,szóba sem kerülnének ezek a bolhapattanásnyi nűanszok.
Ha pepe nem a realban játszana,szóba sem kerülne a durvasága,egy top védő lenne és ennyi.
Ha ............
Ha ............
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, hát a fikázásd zárd ki, az nekem sem tetszik, de figyelmen kívül hagyom. De nagyjából minden véleménynek ugyanaz a mondandója, akárhogy is van megfogalmazva. Mert a cseszegetés jogos, és te azt emelted ki, nem azt, hogy valaki szánalmasozza vagy idiótázza. Csak ezért reagáltam.ne haragudj, de én ezt értelmeztem, és nem állhattam szó nélkül, vélemény nélkül.
Mondjuk neked is volt már pár érdekes véleményed, úgyhogy na.értelmezni kellene? mit? a beképzelt arrogáns fitymát? meg az óvodás szintet? meg a szánalmast? a manuszra, aki egy kibebhaszott gólgép, meg a csapat első számú játékosa, marketingarca, stb..?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
nem akarok vitázni veled, de nem neked szólt amit írtam. a Te véleményedet egyébként is adom, mert nem süllyedsz olyan szintekre, mint néha néhányak, még akkor sem, ha mondjuk nem a kedvencedről van szó.Realista24 írta:Először értelmezni kéne a leírtakat, aztán véleményt formálni.egészen hihetetlen, hogy néha mi van itt. most komolyan cseszegetni kell, mert minden meccs minden pillanatában minden idegszálával gólra tör. én éppen ezt becsülöm benne.
értelmezni kellene? mit? a beképzelt arrogáns fitymát? meg az óvodás szintet? meg a szánalmast? a manuszra, aki egy kibebhaszott gólgép, meg a csapat első számú játékosa, marketingarca, stb..? és szembeállítva a barcásokkal úgy, hogy a barcások a jófejek? a mi fórumunkon.
hát mi ez már?
ne haragudj, de én ezt értelmeztem, és nem állhattam szó nélkül, vélemény nélkül.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"