HozzászólásSzerző: volt » 2015. május 5., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. május 5., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 5., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 5., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 5., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 5., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 5., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 4., hétfő 14:43
Koszi! Ma megnezem.Kercsó írta:Rohádirektánumberone1 írta:Tud vki egy weboldalt ahol visszalehetne nezni v letolteni a meccset?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 4., hétfő 14:25
Mondjuk én homlokegyenest nem így láttam; James-el karöltve kétszer is a saját 16-osnál, alapvonalnál védekeztek, szereztek vissza labdát úgy, hogy előtte hatalmas sprintet nyomtak le. Mezőnyben sem sétafikált.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 3., vasárnap 14:20
Na...fény derült az igazságraMike írta:azért nem futott tovább, mert nem kapott levegőt a takonytól, hát megoldotta!morientes írta:Aztán...Hamesz.Na ő az utóbbi időben nem adott okot nekem hogy basztassam,de tegnap ahogy megforgatták,majd erre megállt és az orrát túrta...az kicsit kiszabta a biztosítékot
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 14:14
nekem is feltűnt, szívet melengető képsor volt!dzsi91 írta:CR harmadik góljánál amikor kiment a csapat Carlohoz ünnepelni bizonyosodott meg bennem,hogy itt nagy dolgokat fogunk véghez vinni ebben a szezonban.Nagyon együtt van a brigád a sérülések ellenére is ennek jó vége lesz.
Mike írta:azért nem futott tovább, mert nem kapott levegőt a takonytól, hát megoldotta!morientes írta:Aztán...Hamesz.Na ő az utóbbi időben nem adott okot nekem hogy basztassam,de tegnap ahogy megforgatták,majd erre megállt és az orrát túrta...az kicsit kiszabta a biztosítékot
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 3., vasárnap 14:13
azért nem futott tovább, mert nem kapott levegőt a takonytól, hát megoldotta!morientes írta:Aztán...Hamesz.Na ő az utóbbi időben nem adott okot nekem hogy basztassam,de tegnap ahogy megforgatták,majd erre megállt és az orrát túrta...az kicsit kiszabta a biztosítékot
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 3., vasárnap 14:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 3., vasárnap 12:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 3., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 3., vasárnap 11:02
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 3., vasárnap 10:23
Ez nekem is a nagy problémám. Mert egyrészt ez egy hasznos fegyver, de azért a Realra nézve elég ciki, hogy csak a beadásokból tudunk megélni. Annyi jó, labdaügyes kp-sunk és támadónk van, hogy az ember azt hinni megy ez másképp is, de elég ritkán sikerül. Ez viszont nem forma kérdése, mert 1-2 labdarúgó gyenge formája ellenére még működhetne, pláne hogy Iscotól vagy CR-től is lehet várni a legrosszabb napjaikon egy ügyes bokapasszt a 16-os környékén. Ez itt inkább felfogás kérdése. Milyen tanácsokkal, egyéni feladatokkal vannak ellátva a labdarúgók. Modriccsal könnyebb lenne ezeket a játékokat lejátszani, nem is kérdés, de annyira ráálltunk erre az ívelgetésre, hogy ez tuti edzői utasítás. Kérdés, hogy CA már csak ebben bízik, vagy egész egyszerűen nem tud többet adni a csapatnak?Talán nem is a véletlen műve, hogy 3 beadásból tudtunk gólt szerezni. Nagyjából ősszel a kreativitásunk nagyját el is lőttük.
Szép szavak, de ezek nem jönnek egy varázsütésre. Bale talán szétszórt, Isco is az utóbbi meccseken az, de a csapat többségében ott volt az alázat egész évben, mégsem ment túl jól a játék. Ha a csapat pontosan tudná, hogy mit kell az adott ellenfél ellen csinálni/vagy lenne egy alaposan megszervezett, kiépített támadójáték, akkor jól muzsikálhatnának. De csak az ívelgetés van parancsba adva. Nagy foci úgy meg nem lesz magától, ha a legjobb kp-unk az egész szezonban sérült, és egyes játékosok már totál érdemtelenül tagjai a kezdőcsapatnak.Hogy mit várok? Agresszivitást, több alázatot, kevesebb lazaságot és több pontosságot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 10:07
Igen, korábban írtam is, hogy voltak jó megmozdulásai és látszott rajta, hogy tudna, ha akarna. Általános véleményem ez, az elmúlt 4-6 hét tekintetében.tucsoki írta:Mondjuk én homlokegyenest nem így láttam; James-el karöltve kétszer is a saját 16-osnál, alapvonalnál védekeztek, szereztek vissza labdát úgy, hogy előtte hatalmas sprintet nyomtak le. Mezőnyben sem sétafikált. Az viszont igaz, hogy összességében gyengén játszott, hullámvölgyben van.Realista24 írta:Nekem a legnagyobb bajom az Iscoval, hogy kb le se szarja, ha elveszíti a labdat. Nem sok változatosságot mutat, rossz mentalitással jatszik.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 3., vasárnap 10:04
Mondjuk én homlokegyenest nem így láttam; James-el karöltve kétszer is a saját 16-osnál, alapvonalnál védekeztek, szereztek vissza labdát úgy, hogy előtte hatalmas sprintet nyomtak le. Mezőnyben sem sétafikált. Az viszont igaz, hogy összességében gyengén játszott, hullámvölgyben van.Realista24 írta:Nekem a legnagyobb bajom az Iscoval, hogy kb le se szarja, ha elveszíti a labdat. Nem sok változatosságot mutat, rossz mentalitással jatszik.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem