bár minden kívánságom így teljesülne..Re: Megy a meccs!
PosztSzerző: kupak17 Dátum: 2015. április 29., szerda 21:46
CR remélem ezért hétvégén b@sz egy triplát..![]()

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. május 3., vasárnap 11:36
bár minden kívánságom így teljesülne..Re: Megy a meccs!
PosztSzerző: kupak17 Dátum: 2015. április 29., szerda 21:46
CR remélem ezért hétvégén b@sz egy triplát..![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 3., vasárnap 8:58
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 3., vasárnap 8:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 3., vasárnap 1:42
Azért ez elég durva, ráadásul a Sevillának, ahová régen inkább veszíteni jártunk. Aztán Mourinho móresre tanította őket azzal a két 2-6-os meccsel.BBeno írta:újabb sor a történelem könyvbe:
az első olyan játékos a történelemben aki 5 szezonon keresztül mesterhármast lő ugyanannak a csapatnak
Ezt meg jó látni, régen a legjobb spancik voltak, aztán viszont volt egy időszak, amikor elvileg nem voltak valami jóban, de úgy látszik most ismét minden rendben.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 3., vasárnap 0:27
hogy Te mekkora kocsog vagy!Zsombor írta:Na menjél innen.Realista24 írta: Majd Géci ad neki olyan bogyót![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 2., szombat 23:31
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 2., szombat 22:42
Na menjél innen.Realista24 írta: Majd Géci ad neki olyan bogyót
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 2., szombat 22:40
Majd Géci ad neki olyan bogyóthunmadridista írta:Kellettek már a gólok a lelkivilágának...viszont az a térd nagyon nem nézett ki jól...szerintem hatalmas fájdalmakkal nyomta le a meccs végét...remélem azért az Öreg Hölgy ellen összedrótozzák...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 2., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 2., szombat 22:04
Remélem mondtad neki, hogy 15 pont előnnyel nyernénk meg.Remy írta:Már ki is kértem egy Arsenal drukker véleményét erről.BBeno írta:újabb sor a történelem könyvbe:
az első olyan játékos a történelemben aki 5 szezonon keresztül mesterhármast lő ugyanannak a csapatnakVicces volt. Gyors hozzá is tette, hogy idén megnézte volna a PL-ben a Realt...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 2., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 2., szombat 21:54
Már ki is kértem egy Arsenal drukker véleményét erről.BBeno írta:újabb sor a történelem könyvbe:
az első olyan játékos a történelemben aki 5 szezonon keresztül mesterhármast lő ugyanannak a csapatnak
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 2., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. május 1., péntek 22:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 1., péntek 22:01
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 1., péntek 21:36
azert mindennap olvasom a forumot, de nem emlekszem Pepe fikazasokrol(legalabbis hosszu ideje), ahogy CR esete sem mindennapi csak most jott elo egy meccs utan.R.M.C.F írta:Ha ronaldo nem a realban játszana,szóba sem kerülnének ezek a bolhapattanásnyi nűanszok.
Ha pepe nem a realban játszana,szóba sem kerülne a durvasága,egy top védő lenne és ennyi.
Ha ramos nem a realban játszana,mindenki a világ legjobb védőjének tartaná.
Ha ............
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 1., péntek 21:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 1., péntek 21:32
Jó, hát a fikázásd zárd ki, az nekem sem tetszik, de figyelmen kívül hagyom. De nagyjából minden véleménynek ugyanaz a mondandója, akárhogy is van megfogalmazva. Mert a cseszegetés jogos, és te azt emelted ki, nem azt, hogy valaki szánalmasozza vagy idiótázza. Csak ezért reagáltam.ne haragudj, de én ezt értelmeztem, és nem állhattam szó nélkül, vélemény nélkül.
Mondjuk neked is volt már pár érdekes véleményed, úgyhogy na.értelmezni kellene? mit? a beképzelt arrogáns fitymát? meg az óvodás szintet? meg a szánalmast? a manuszra, aki egy kibebhaszott gólgép, meg a csapat első számú játékosa, marketingarca, stb..?
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 1., péntek 21:27
nem akarok vitázni veled, de nem neked szólt amit írtam. a Te véleményedet egyébként is adom, mert nem süllyedsz olyan szintekre, mint néha néhányak, még akkor sem, ha mondjuk nem a kedvencedről van szó.Realista24 írta:Először értelmezni kéne a leírtakat, aztán véleményt formálni.egészen hihetetlen, hogy néha mi van itt. most komolyan cseszegetni kell, mert minden meccs minden pillanatában minden idegszálával gólra tör. én éppen ezt becsülöm benne.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 1., péntek 21:27
Sunsky írta:Itt nem csak arról van szó, hogy belerúgott egyet a labdába, hanem amikor jött visszafelé, akkor lehajtotta és csóválta a fejét. 3-0-nál.. ez szánalmas mindenképp...
Azért mert nem rohan oda a góllövőhöz az miért lenne baj? Mindenkinek mindig gratulál külön. Benzema sem ugrik ki általában a bőréből a többiek góljánál. Az a hihetetlen, hogy a madridisták jobban felfújják, mint az ellendrukkerek.dannen írta:tudom-tudom, kínjában mosolyog csak biztos.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem