De beugrott Puhl klasszikusa: "Van a szabályban olyan leírás, hogy mennyire kell a labdának mennie?"

OFF vége
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 5., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 23:02
Van szabály arra, hogy kihez kell először írni?lehet igazad van. de hogy azonnal őt kelljen savazni...
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 23:01
Annyira általános a fórumon az értő-olvasás teljes hiánya, nagy tisztelet a kivételnek.tucsoki írta:Prométheusz, mielőtt az esküdtszék elé vinnéd az ügyet, megkérdezhetem, írt bárki is olyat hogy egyedül ő volt ma gyenge, és rajta ment el a meccs?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 5., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 5., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 5., kedd 22:53
lehet igazad van. de hogy azonnal őt kelljen savazni...Realista24 írta:Nem volt gyenge? Majdnem gólpasszal nyitotthozzáteszem, Iker még gyenge sem volt, mert a gólokról nem tehetett.![]()
Hát menjél már valahova, egy ember nem érdemli meg, hogy ma védve legyen.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 5., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 22:50
Hát a faszomba, hogy véleményt sem lehet formálni. Vesszőparipám a pali igen, neked meg bálványod. Imádom, amikor egyből ugrasz védeni, emlékszem, amikor legelőször leirkáltam vele kapcsolatban a véleményem kábé egy évvel ezelőtt, majdnem egyedül voltam, azóta meg a többség osztja, lehet nem én látom rosszul.Prométheusz írta:bravó.PEEtör írta:Mai meccsen is majdnem összehozott 1-2 gólt, gg, well done. Kiélezett meccseken ilyen kapussal tényleg csoda, hogy itt tartunk, ahol.
Életveszély.
a mai meccsen volt nála min 6, de lehet hét BŐVEN gyengébb teljesítmény.. de nyilván bele kell állni, mert ő mindenki lábtörlője
hozzáteszem, Iker még gyenge sem volt, mert a gólokról nem tehetett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 22:48
Nem volt gyenge? Majdnem gólpasszal nyitotthozzáteszem, Iker még gyenge sem volt, mert a gólokról nem tehetett.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 5., kedd 22:47
bravó.PEEtör írta:Mai meccsen is majdnem összehozott 1-2 gólt, gg, well done. Kiélezett meccseken ilyen kapussal tényleg csoda, hogy itt tartunk, ahol.
Életveszély.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 22:45
Hát nem rajta múlott.LiamGallagher írta:Ha, majdnem.
Nem Ő volt ma a gond. 12,4,11
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 5., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 5., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 5., kedd 22:39
A legviccesebb a végén volt, ahogy közvetlenül elé egy földre lefejelt labdát majdnem belepkézettPEEtör írta:Mai meccsen is majdnem összehozott 1-2 gólt, gg, well done. Kiélezett meccseken ilyen kapussal tényleg csoda, hogy itt tartunk, ahol.
Életveszély.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 3., vasárnap 8:01
ToniKroos írta:De amúgy, miért van most dicsérve? Nem mutatott semmi extrát, a 2. gólt sztem simán foghatta volna és más kapusoktól láttuk már, h néha 11est is lehet védeni. Ezt a teljesítményt lehozta volna másik 100 kapus is.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 0:14
Persze, ezt a részét teljesen meg is értem. Valóban hatalmas túlzás, ami mostanában vele szemben megy itt a fórumon, és nem is tudok teljesen ezekkel a véleményekkel egyetérteni, annak ellenére, hogy ezek alapjait én is osztom.besteve7 írta:
De nem is erről van szó, szerintem itt mindannyian akik védjük, nem úgy védjük, mint aki számunkra még mindig a világ legjobb kapusa, tény, hogy megkopott, ő se mai csirke már, de hogy lassan az összes bekapott gólt a nyakába varrják az már eléggé irritáló. Úgy néz ki ez lesz itt az utolsó szezonja, aztán elbúcsúzik, aztán jön egy új kapus stb.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 3., vasárnap 0:03
De nem is erről van szó, szerintem itt mindannyian akik védjük, nem úgy védjük, mint aki számunkra még mindig a világ legjobb kapusa, tény, hogy megkopott, ő se mai csirke már, de hogy lassan az összes bekapott gólt a nyakába varrják az már eléggé irritáló. Úgy néz ki ez lesz itt az utolsó szezonja, aztán elbúcsúzik, aztán jön egy új kapus stb.RealRaúl77 írta:Nyilvánvaló, hogy nem működik, hogy a 11 posztra a világ legjobbjait hozzuk el, de szerintem pont a kapus poszt az egyik legfontosabb mind közül, ahol egy Real szintű csapatnak valóban a világ egyik legjobbjára kell törekedni.. Persze önmagában ez sem ér semmit.
Én meg a zöld Hulkot szeretném a kapuban látni, mert biztos egy támadó sem merne kapura lőni, még ha a védelem nem cigizne a lelátón, de hát ilyen csak a mesékben vanToniKroos írta: Erről van szó. Full középszer. Állítom ha a Bilboból Irizoz áll a kapuban, akkor se lennénk hátrébb. Persze mivel ő Iker Casillas, sokak kedvence, így megvan neki engedve, de én a Realba a legjobb kapust akarom látni, aki, h a védelem 0, akkor ő menti meg őket. Sztem Casillas már rég nem képes erre, sőt... (bocsánat, ha ez valakinek sérti a lelkivilágát)
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 2., szombat 23:10
Ma nem bántanám, bár már régóta böki a csőröm vele kapcsolatban néhány dolog, de pont nem ma érdemli ki, hogy le is írjam.Prométheusz írta:nyilván egyébként az úgy elvárható, hogy minden posztra mindig az aktuális legjobbat rakjuk. mert Európa többi Top 20-as csapata számára ez meg természetes, hogy így akarja. sőt. eleve elvárható lenne, hogy felajánlják nekünk, ha véletlen valamelyik poszton jobb játékosuk van mint nekünk.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 2., szombat 23:07
Dehogy, belelőtték mindet mert amúgy egy középszerű szerencsétlen, ráadásul LEGALÁBB két gólban benne volt!Voltak szép megoldásai.
Erről van szó! Pontosan, ráadásul pont ma, amikor majdnem elment rajta a meccs, ezt fel kell hozni. Hihetetlen, egy Castillás is lehozná azt a semmit, amit ő. Mármint egy Castillás mezőnyjátékos. A kapuban. Sőt, az talán néha még védene is, nem csak belerúgnák, mint ebbe a középszerűbe...hihetetlen, szégyen.Erről van szó. Full középszer. Állítom ha a Bilboból Irizoz áll a kapuban, akkor se lennénk hátrébb. Persze mivel ő Iker Casillas, sokak kedvence, így megvan neki engedve, de én a Realba a legjobb kapust akarom látni, aki, h a védelem 0, akkor ő menti meg őket. Sztem Casillas már rég nem képes erre, sőt... (bocsánat, ha ez valakinek sérti a lelkivilágát)
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem