Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 15:25

Babinho írta:Gondolom nincs hír, hogy idén tervezünk e még koreot...Juve ellen otthon pedig kellene!
Még nincs, de még korai erről cikkezni. A koreo témája - ha lesz - függ a mai eredménytől.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 5., kedd 15:22

dzsi91 írta:Egyébként nálunk legtöbbször miért mindig csak az egyik rövidoldalra van a koreo? Bayernnél is atom volt a tavalyi egész stadionos élőkép.
Azert mert azon a rovid oldalon ulnek az ultraink, a stadion tobbi reszere meg csak szotyizni meg mozizni jarnak az emberek. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 5., kedd 15:04

Gondolom nincs hír, hogy idén tervezünk e még koreot...Juve ellen otthon pedig kellene!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 13:41

Nem tudom, egyébként én is gondolkodtam rajta.
Egy egész Bernabéus koreóban mondjuk benne voltam, még a 32. bajnoki cím ünneplésekor, az parádés volt. :)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 5., kedd 13:33

Realista24 írta:A szurkolók azért odarakják, már a Real ellen is szép koreóval készültek, de ez is jó lesz
http://hadoq.fractalmedia.es/embedcfg/WJdP6dV1Xf/
Egyébként nálunk legtöbbször miért mindig csak az egyik rövidoldalra van a koreo? Bayernnél is atom volt a tavalyi egész stadionos élőkép.

Bernabeuról a dortmund elleni a kedvencem:
https://www.google.hu/search?q=bernabeu ... B720%3B395
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 13:22

A szurkolók azért odarakják, már a Real ellen is szép koreóval készültek, de ez is jó lesz
http://hadoq.fractalmedia.es/embedcfg/WJdP6dV1Xf/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 14:26

GT37 írta:Holnap Lucho mellett Messi tart sajtótájékoztatót, ilyenre legutóbb a 2013-2014-es előszezonban volt példa.

13-14-ben Lucho a Celtánál volt, nem? :hmmm:

:mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 14:19

GT37 írta:Holnap Lucho mellett Messi tart sajtótájékoztatót, ilyenre legutóbb a 2013-2014-es előszezonban volt példa. Valószínűleg kevés kérdésben fog szerepelni Pep neve. :lol:

Lewandowski játéka egyébként sajnos nincs kizárva az odavágón sem, mivel kapott egy speciális védőmaszkot. Azért valamennyivel nyugodtabb lennék, ha végül mégsem kapna lehetőséget.
Játszani fog én úgy tudom. De nem tudom mit aggódsz, kitömitek őket simán. :-(

Mondjuk egy Mueller mesterhármast megnéznék. :lol:
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 4., hétfő 14:18

Holnap Lucho mellett Messi tart sajtótájékoztatót, ilyenre legutóbb a 2013-2014-es előszezonban volt példa. Valószínűleg kevés kérdésben fog szerepelni Pep neve. :lol:

Lewandowski játéka egyébként sajnos nincs kizárva az odavágón sem, mivel kapott egy speciális védőmaszkot. Azért valamennyivel nyugodtabb lennék, ha végül mégsem kapna lehetőséget.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 3., vasárnap 15:13

legalábbis a szezon közepén nagyon durván le lettek itt írva
Kb akkor,decemberben fogadtam rá egy haverommal,illetve itt is írtam,hogy a ligát a barca nyeri meg,mert mi lefelé,ők felfelé ,mennek.
A döglött egér,megint véletlen betalál..... :D :D lottóznom kellene.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 14:30

Persze, csak mielőtt pár okos neked ugrana habzó szájjal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 3., vasárnap 14:29

Realista24 írta:A 75 Milla elvileg fake, 7 millióról irtak
jó, legyen annyi, de nem az összeg a lényege tudod te is. :)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 14:26

A 75 Milla elvileg fake, 7 millióról irtak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 3., vasárnap 14:25

kép
nem akarok feszkót ezzel a képpel, van sok ilyen, de ezen a képen és a két mondaton, valamint a mondanivalón és azzal amit érzékeltetni szeretnének vele, minden benne van, abban amit a média etet és "üzen".

egyébként rendesen arcba kaptuk a barcától ez az egészet.
legalábbis a szezon közepén nagyon durván le lettek itt írva (úgyis tudja mindenki melyik időszakra gondolok és milyen hsz-ekre), röhögve, aztán olyan formában vannak, amilyenben sztem még pep alatt sem. bőven megvan az esélyük a triplázásra. ráadásul hatalmas szerencséjük van, h tulajdonképpen komoly sérülés nélkül megúszták az egész szezont. valószínűleg az egyetlen top klub europában ilyen tekintetben ők, ez pedig ennyit jelent... emellé még párosul az, h pl most a bayernnél a legfontosabb (!) emberek dőltek ki. egyszerűen minden klappol nekik, ez van.

életemben nem szurkoltam még a bayern munchennek, zsigerből gyűlölöm őket, de remélem kiejtik a barcát, mert kezdenek megint nagyon magasról beszélni, úgy a szurkolók, mint a játékosok. ennyire pedig azért nem jók. azt meg nemtudom elképzelni, h ilyen 6-0, 8-0, 4-0, stb.. után ne jöjjön vmi pofon, legyen az a bajnokságban v a bl-ben. egyelőre azt érzem és gondolom, h a barca szerdán otthon behúzza, pep egyeneskiesés szakaszos idegenbeli mérlege amúgy is csapnivaló, a kérdés, h mennyi lesz közte és, h lőnek-e?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 3., vasárnap 14:15

lesliejr írta:
tucsoki írta:Most arról a Varane-ról van szó, akibe Messi belebotlott párszor, és ezért felkapták a madridisták...?
Nem tudom miről van szó, ezért érdemben erre nem tudok reagálni.
Kénytelen voltam megnézni hogy nem keverlek-e valakivel össze, de Te vélekedtél így korábban, szóval illene tudni reagálni... :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 2., szombat 22:49

Realista24 írta:
Ha már ketten vettük észre akkor úgy is van. :D
Mondjuk én régóta így gondolom, azt hittem más is :D
Számomra egyértelműen a keret legjobban kirobbanó játékosa, legjobban gyorsulója. Végsebességre fene tudja, szerintem még nem volt rákényszerítve úgy igazán :lol:
Sosem maxolta még ki magát.
Sérülés után nem volt ilyen gyors egyből. Ebben biztos vagyok. De hála égnek visszajött a sebessége, robbanékonysága. :)

Dehogynem, az atleti ellen mikor meglódult :mrgreen:
Bár így visszanézve... itt se erőltette meg magát :lol:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 2., szombat 22:43

lesliejr írta: Én is ezt mondogatom. Meglátjuk, hogy ez a bajnoki címbe kerül vagy a BL elődöntőt bukjuk vagy a döntőt. Kupát szerintem behúzzuk a Bilbao ellen. Elfáradtak ők a szezon végére. Tizi gól a Sociedad ellen, góltalanság az Atlético ellen.
...mondjuk igaz ez rátok is, vhol még hibázni fogtok... :)
Már egy ideje nekem is ez a megérzésem, hogy a BL mi nyerjük, Ti meg a bajnokságot, vagy fordítva...viszont a kupa, az már szerintem is a tiétek :)

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 2., szombat 22:40

Becksy23 írta:Számomra egyértelműen a keret legjobban kirobbanó játékosa, legjobban gyorsulója. Végsebességre fene tudja, szerintem még nem volt rákényszerítve úgy igazán
Hát egy védőnél annyira talán a végsebesség nem is számít. Van 10-20 méter ahol futni kell, ott meg kezdőben megver minden támadót, talán még Neymar-t is, pedig neki az első 5-10 métere labdával brutális.
hunmadridista írta:Én viszont arra leszek kíváncsi, hogy Ti meddig bírjátok tartani ezt a brutális formát...valamiért azt érzem, hogy valahol még fogtok bukni...a kérdés csak az, hogy ez a BL-ben, vagy a bajnokságban fog megtörténni...
Én is ezt mondogatom. Meglátjuk, hogy ez a bajnoki címbe kerül vagy a BL elődöntőt bukjuk vagy a döntőt. Kupát szerintem behúzzuk a Bilbao ellen. Elfáradtak ők a szezon végére. Tizi gól a Sociedad ellen, góltalanság az Atlético ellen.
...mondjuk igaz ez rátok is, vhol még hibázni fogtok... :)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 2., szombat 22:36

lesliejr írta: Azt azért sajnálom, hogy a sérülésnél ment el a Sevilla-nak a meccs, de ilyen a foci. Ahogy sejtettem, nem ott bukik a két csapat, ahol mindenki számít rá. Nagy esély van rá, hogy innen már nem hibáz egyik sem. Bár a Sociedad-tól tartok. Moyes--sal jól kontráznak, Bilbao ellen 10 emberrel is veszélyesebbek voltak. Szerintem jövő hétvégén dől el a bajnoki cím. Sokat fog számítani kiből mennyit vesz ki a BL. Bár azt gondolom Torinóban a Juve egy biztonsági játékra fog törekedni és nem fognak sírni ha 0-0 lesz.
Én viszont arra leszek kíváncsi, hogy Ti meddig bírjátok tartani ezt a brutális formát...valamiért azt érzem, hogy valahol még fogtok bukni...a kérdés csak az, hogy ez a BL-ben, vagy a bajnokságban fog megtörténni...

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. május 2., szombat 22:34

lesliejr írta:Hát ez a Varane nevű "gyerek" elképesztő tehetség. Ha nem áll meg a fejlődésben és nem töri ketté a karrierjét valami, akkor a világ legjobb középső védője lesz.
Már rég az.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Vissza: