Nagyon akarják azt a 9 gólt, de sajna most sem jött össze
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 2., szombat 17:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 2., szombat 17:49
Tény, viszont az ellenfél se volt acélos. Remélem ettől kicsit nagyképűek lesznek, aztán kapják a pofont a németektől.miro írta:Két meccsen vertek 14-et.Kurva jó passzba vannak sajnos..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 2., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 2., szombat 17:47
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 2., szombat 17:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 2., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 2., szombat 17:43
és neymar lövi, nyugiSzaki89 írta:
6:0-nál 11-es a barcának...
HozzászólásSzerző: Szaki89 » 2015. május 2., szombat 17:43
Toti írta:ez a 2. messi gólt láttátok?
cé mit kapna érte? teatyaúúúristen.![]()
![]()
menne ám a szalagcím meg a köcsögösködés, h "cr inkább ellövi a saját csapattársa elől, stb.." "önző, arrogáns, stb.."
na jó, idén több barca meccset nem nézek.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 2., szombat 17:40
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 2., szombat 17:35
A francokat, nem fog itt senki lesérülni. Ezek így végig tudnák tolni mind a 60 meccset. Nem tudom mi van ott, de egész évbe 1 komoly sérültjük nem volt (ha jól emlékszem).Toti írta:én nem kívánom, de gondolom majd akkor kap észbe, ha egyikük lesérül.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 2., szombat 17:31
sztem két oka van.pátkán írta:mióta nem mer cserélni az első hármasból? a múltkori Neymar sértődés óta?
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. május 2., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 2., szombat 14:41
Gondolom ki tudnátok neki tolni a két kilót hetente fontbanA napokban Ander Herrerát is szóba hozták velünk az említetteken kívül. Nekem mondjuk egyikük sem kéne, esetleg Silva az, akit el tudnék nézegetni itt, már amennyiben elfogadja, hogy nem lehet egyértelmű alapkezdő, talán a szélen és a középpályán is tudna játszani néha-néha.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 2., szombat 12:22
A napokban Ander Herrerát is szóba hozták velünk az említetteken kívül. Nekem mondjuk egyikük sem kéne, esetleg Silva az, akit el tudnék nézegetni itt, már amennyiben elfogadja, hogy nem lehet egyértelmű alapkezdő, talán a szélen és a középpályán is tudna játszani néha-néha.Realista24 írta:Mata meg Rooney ügynöke felkereste a Barcát, hogy vegyék meg a két játékost, de nem kell a Barcának. Silvát viszont megvennék 25-30 millió euróért a Citytől.
Kovacic is képben van.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 2., szombat 10:54
Egy Nasri-féle zsoldos, inkább menjen a Barcába mint hozzánk. Mellesleg valószínűtlen, tavaly hosszabbította meg 5 évvel a szerződését, heti 200 ezer fontért...miro írta:Silvát ennyiért én is megvenném,Bale helyén szerintem parádés lenne.Nagyon csípem.Realista24 írta:Silvát viszont megvennék 25-30 millió euróért a Citytől.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 2., szombat 10:42
Persze,de ha a mieink mondanának hasonlót mondjuk,akkor már hörögne a hungarokatalán garnitúra,hogy mit képzel az a sok nagyképű seggfej...Szerintem ilyen szinteken már kell az ilyen fajta "egoizmus" is, ha nem ez lebegne előttük, akkor mégis mi? Szerintem elég motiváló erejű dolog.
A valenciaba nagyon ment neki,de sztm a citybe évről-évre esik vissza.Kezdőnek sztm nem elég,padra meg nem igen jönne...miro írta:Silvát ennyiért én is megvenném,Bale helyén szerintem parádés lenne.Nagyon csípem.Realista24 írta:Silvát viszont megvennék 25-30 millió euróért a Citytől.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 2., szombat 9:43
Silvát ennyiért én is megvenném,Bale helyén szerintem parádés lenne.Nagyon csípem.Realista24 írta:Silvát viszont megvennék 25-30 millió euróért a Citytől.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 2., szombat 9:03
Igen, ez nem szimpla utálat,hanem az ember segge ökölbe szorul ha állandóan hazudoznak. Persze legkönnyebb az ha rávágom,hogy ibra nem mond igazat,pedig inkább ő mint az azóta sokszor megbukott őszintétlen barca.
Mondjuk rengetegen védtétek a balfasz vezetőségeteket az utolsó pillanatokig is amíg nem borúlt teljesen a bili.Ezt csak azért írom mert attól,hogy nem csípjűk a Barcát még láthatjuk jól vagy jobban a dolgaitokat,mert a vezetőségnél láttuk.Igazunk lett.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 2., szombat 8:25
nem hiszem, hogy zlatan akkora agytröszt lenne, hogy fossa a könyveket3.14sty írta:Mikor az Ibra-s könyvről beszéltek, akkor pontosan melyikről? Mert most már engem is érdekelne, mivel egyre több barcas vesz körül és nyomatják az "okosságot".
Előre is kössz a választ
HozzászólásSzerző: 3.14sty » 2015. május 2., szombat 8:24
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem