OFF
- P. Krisz
Re: OFF
Pákót pedig a mellnélküli Ufok intergalaktikus közössége ezért kell neki a didi .Patakit a gyíkemberek küldték.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Ilyen komolytalan dolgokról nem is érdemes vitázni...durrrr írta: Valamint arról, hogy a férfi semmivel sem felsőbbrendű, mint a nő.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én a láthatatlan rózsaszín egyszarvúban hiszekP. Krisz írta:Azok nem a földönkívüliek voltak hanem a repülő spagettiszörny aki egy kemény ivászat után megteremtette az univerzumot .Biztos arra gondol, kit raktak ki előbb a földönkívüliek

Patakit a gyíkemberek küldték.
F_szom még ezt sem tudjátok...
F_szom még ezt sem tudjátok...

- P. Krisz
Azok nem a földönkívüliek voltak hanem a repülő spagettiszörny aki egy kemény ivászat után megteremtette az univerzumot .Biztos arra gondol, kit raktak ki előbb a földönkívüliek

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:

Hülyék
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Biztos arra gondol, kit raktak ki előbb a földönkívüliek.csabi* írta:fejtsd ki előbb a véleményed, mer eskü nem értem mi alapján lett volna előbb az egyik
Pataki Attilát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
miva?durrrr írta:Az egyik lány ismerősömmel kialakult egy kis vita arról, hogy a férfi vagy a nő volt előbb a földön. Valamint arról, hogy a férfi semmivel sem felsőbbrendű, mint a nő. Érdekelne a ti véleményetek is erről a témáról, ti hogyan vélekedtek?

fejtsd ki előbb a véleményed, mer eskü nem értem mi alapján lett volna előbb az egyik

Az egyik lány ismerősömmel kialakult egy kis vita arról, hogy a férfi vagy a nő volt előbb a földön. Valamint arról, hogy a férfi semmivel sem felsőbbrendű, mint a nő. Érdekelne a ti véleményetek is erről a témáról, ti hogyan vélekedtek?
Ugyan úgy a Mensa csinálta azt anno ami a TV-ben ment.R.M.C.F írta:KB 10-15 éve volt nálunk a nagy IQ teszt,az valóban az volt,a TV adta......1.5 órás móka volt....a különbség? Egy összefüggésre nem 2 perc állt rendelkezésre,hanem 10-20-30 mp. Az IQ teszt.
Én megcsináltam nagyon jó eredménnyel,de mindenki ezt mondja magáról......Ma már nem tudnám,25-28 éves korig lehet maxot hozni,utána már esik a teljesítmény....

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
KB 10-15 éve volt nálunk a nagy IQ teszt,az valóban az volt,a TV adta......1.5 órás móka volt....a különbség? Egy összefüggésre nem 2 perc állt rendelkezésre,hanem 10-20-30 mp. Az IQ teszt.
Én megcsináltam nagyon jó eredménnyel,de mindenki ezt mondja magáról......
Ma már nem tudnám,25-28 éves korig lehet maxot hozni,utána már esik a teljesítmény....
Én megcsináltam nagyon jó eredménnyel,de mindenki ezt mondja magáról......

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
De egyetértek. Pont erre voltam kíváncsi. Nekem nem mérhető jött ki, azaz 125 felett, amit erősen kétlek hogy felette lenne.Anyaka írta:Gyors, és pontos egy mondatban elég meredek kijelentés nem gondolod?
Saját magukat reklámozzák, persze, hogy nem céltalan ez az egész, hátha kedvet kap még több ember, és elmegy hozzájuk tesztet írni, ott meg meglepődik, mert más eredményt kap. Általában sokkal rosszabbat.
Pontosságról annyit, hogy kétszer kitöltöttem egymás után, elvileg különböző kérdések voltak, mégis másodjára már 15 ponttal többet kaptam, az elég nagy szórás. Főleg 120 felett. Ezt is be lehet gyakorolni, mint sok mást.
Amúgy van egy másik teszt is ugyanitt, az kicsit hosszabb, na ott már többféle feladat is van. Azt is próbáld ki, az fél órás, és nincs két perc gondolkodási idő egy kérdésre. 15-30 másodperc/kérdés reálisabb, mert 120s alatt azt is kitalálja az ember, amit nem tud, a való életben sem ekkora a reakció idő bizonyos problémákra, amit adott esetben elé állítanak, és le kell reagálni, hiszen az iq is a problémamegoldó képességet jelentené a valóságban. Szóval azt inkább ajánlanám, mint ezt a rövidített változatot.
Engem hidegen hagy hogy mennyi, csak pont arra lettem volna kíváncsi, mennyire propaganda az egész. De ezek szerint nagyon.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Gyors, és pontos egy mondatban elég meredek kijelentés nem gondolod?
Saját magukat reklámozzák, persze, hogy nem céltalan ez az egész, hátha kedvet kap még több ember, és elmegy hozzájuk tesztet írni, ott meg meglepődik, mert más eredményt kap. Általában sokkal rosszabbat.
Pontosságról annyit, hogy kétszer kitöltöttem egymás után, elvileg különböző kérdések voltak, mégis másodjára már 15 ponttal többet kaptam, az elég nagy szórás. Főleg 120 felett. Ezt is be lehet gyakorolni, mint sok mást.
Amúgy van egy másik teszt is ugyanitt, az kicsit hosszabb, na ott már többféle feladat is van. Azt is próbáld ki, az fél órás, és nincs két perc gondolkodási idő egy kérdésre. 15-30 másodperc/kérdés reálisabb, mert 120s alatt azt is kitalálja az ember, amit nem tud, a való életben sem ekkora a reakció idő bizonyos problémákra, amit adott esetben elé állítanak, és le kell reagálni, hiszen az iq is a problémamegoldó képességet jelentené a valóságban. Szóval azt inkább ajánlanám, mint ezt a rövidített változatot.