OFF
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: OFF
Gyors, és pontos egy mondatban elég meredek kijelentés nem gondolod?
Saját magukat reklámozzák, persze, hogy nem céltalan ez az egész, hátha kedvet kap még több ember, és elmegy hozzájuk tesztet írni, ott meg meglepődik, mert más eredményt kap. Általában sokkal rosszabbat.
Pontosságról annyit, hogy kétszer kitöltöttem egymás után, elvileg különböző kérdések voltak, mégis másodjára már 15 ponttal többet kaptam, az elég nagy szórás. Főleg 120 felett. Ezt is be lehet gyakorolni, mint sok mást.
Amúgy van egy másik teszt is ugyanitt, az kicsit hosszabb, na ott már többféle feladat is van. Azt is próbáld ki, az fél órás, és nincs két perc gondolkodási idő egy kérdésre. 15-30 másodperc/kérdés reálisabb, mert 120s alatt azt is kitalálja az ember, amit nem tud, a való életben sem ekkora a reakció idő bizonyos problémákra, amit adott esetben elé állítanak, és le kell reagálni, hiszen az iq is a problémamegoldó képességet jelentené a valóságban. Szóval azt inkább ajánlanám, mint ezt a rövidített változatot.
Saját magukat reklámozzák, persze, hogy nem céltalan ez az egész, hátha kedvet kap még több ember, és elmegy hozzájuk tesztet írni, ott meg meglepődik, mert más eredményt kap. Általában sokkal rosszabbat.
Pontosságról annyit, hogy kétszer kitöltöttem egymás után, elvileg különböző kérdések voltak, mégis másodjára már 15 ponttal többet kaptam, az elég nagy szórás. Főleg 120 felett. Ezt is be lehet gyakorolni, mint sok mást.
Amúgy van egy másik teszt is ugyanitt, az kicsit hosszabb, na ott már többféle feladat is van. Azt is próbáld ki, az fél órás, és nincs két perc gondolkodási idő egy kérdésre. 15-30 másodperc/kérdés reálisabb, mert 120s alatt azt is kitalálja az ember, amit nem tud, a való életben sem ekkora a reakció idő bizonyos problémákra, amit adott esetben elé állítanak, és le kell reagálni, hiszen az iq is a problémamegoldó képességet jelentené a valóságban. Szóval azt inkább ajánlanám, mint ezt a rövidített változatot.
Nézd. Leírtam, hogy csak statisztikai szempontból érdekel az egész. Erre leírod, hogy mi ez, és hogy kell megoldani.Anyaka írta:Nem túl nehéz intelligencia teszt ez. Sőt ez nem is igazán az, csak egy része annak. Egyszerűen csak meg kell keresni az összefüggéseket a képek között, hogy merre forog, mi mit vált, esetleg egybeilleszti e. Ha rendes tesztet akarsz meg kell írni a mensanal.sentry írta:Mensa közzértett egy ingyenes IQ-tesztet
Valakinek nincs kedve kitölteni?
Szívesen fogadnám privátban az eredményt, aki vállalja, mert a sajátomat nem akarom elhinni.
Mármint hogy ilyen magasPedig ez a világon a legelismertebb szervezet, ami intelligenciát mér.
![]()
Szóval csak érdekel statisztikailag, hogy ez most mennyire reális, vagy mennyire reklámfogás.
De idézek a Mensatól "Célunk az volt, hogy egy mindenki számára elérhető, ingyenes, pontos és gyors mérést lehetővé tevő IQ-tesztet hozzunk létre."
Amúgy meg lesz_rom a sajátom, és más IQ pontszámát is, csak szimplán azért érdekelt, hogy emögött valamifajta propaganda van, vagy sem. Ennyi az egész.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem túl nehéz intelligencia teszt ez. Sőt ez nem is igazán az, csak egy része annak. Egyszerűen csak meg kell keresni az összefüggéseket a képek között, hogy merre forog, mi mit vált, esetleg egybeilleszti e. Ha rendes tesztet akarsz meg kell írni a mensanal.sentry írta:Mensa közzértett egy ingyenes IQ-tesztet
Szívesen fogadnám privátban az eredményt, aki vállalja, mert a sajátomat nem akarom elhinni.
Mármint hogy ilyen magasPedig ez a világon a legelismertebb szervezet, ami intelligenciát mér.
![]()
Szóval csak érdekel statisztikailag, hogy ez most mennyire reális, vagy mennyire reklámfogás.
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem 112 jött ki. Magasabb, mint az emberek 78 százalékának. :Đsentry írta:Mensa közzértett egy ingyenes IQ-tesztet
![]()
Mensa közzértett egy ingyenes IQ-tesztet
Mármint hogy ilyen magas
Pedig ez a világon a legelismertebb szervezet, ami intelligenciát mér.
Mármint hogy ilyen magas
szval nem erre választottak ki...46-nak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- chosenone46
srácok, van olyan köztetek aki otthon van a labview használatában? egy egyszerűnek (tűnő...) játék megvalósításához kéne segítség.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
Ezer köszönet.Realista24 írta:viewtopic.php?f=9&t=50&p=471697#p471697durrrr írta:Help!
Hol lesz fent a leghamarabb a meccsünk? Sajnos nem tudtam megnézni, de minél előbb megszeretném.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
viewtopic.php?f=9&t=50&p=471697#p471697durrrr írta:Help!
Hol lesz fent a leghamarabb a meccsünk? Sajnos nem tudtam megnézni, de minél előbb megszeretném.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Help!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az is jó, de én valamiért a teflont jobban szeretem.Norbii írta:hát általában sültkrumplit, hozzászoktam dobni a zöldségeket, sonkát, meg rá a tojást,/rántottát/csirkemell/comb..meg hasonlók. meg kb mindent amihez serpenyő kell, és ami pont jön. ill általában 2 főre szoktam.
teflont? Kerámiával nem járnék jobban?
http://tesco.hu/akcios-termekek/lakasfe ... t-serpenyo
Nekem mind a háromféle van, mind a hármat imádom. Nem Tefalok valami tarrington house.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mindenkinek más. Van, aki jobban szereti a kerámiát, de van aki a teflont. A kerámiára is ugyanúgy vigyázni kell, mint a teflonosra. Minél vastagabb, annál jobb.Norbii írta:teflont? Kerámiával nem járnék jobban?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hát általában sültkrumplit, hozzászoktam dobni a zöldségeket, sonkát, meg rá a tojást,/rántottát/csirkemell/comb..meg hasonlók. meg kb mindent amihez serpenyő kell, és ami pont jön. ill általában 2 főre szoktam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor másik kérdés, hogy mit szeretnél benne csinálni? Hány személyre, stb.nah, hát nem tudom a méreteket,ezértraktam képet..gondolom 28 centi idk. noobvagyok, mióta anyám nem él velünk nekem kell okoskodnom a konyhában.
cart jól írja. Normális vastagság, ha lehet teflon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a lényeg, hogy normális anyagvastagságú legyen. Tehát nem ilyen fél centis lemez valami, az nem túl jó.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem tefalt akarok, csak a méretére utaltam ezzel a képpel. az ilyen márkákat pedig kerülném.
tudom hogy mire gondoltál, csak hát ott inkább élelmiszert vennék mintsem valami eszközt, na de azért ma suli után benézek.
nah, hát nem tudom a méreteket,ezértraktam képet..gondolom 28 centi idk. noobvagyok, mióta anyám nem él velünk nekem kell okoskodnom a konyhában.
tudom hogy mire gondoltál, csak hát ott inkább élelmiszert vennék mintsem valami eszközt, na de azért ma suli után benézek.
nah, hát nem tudom a méreteket,ezértraktam képet..gondolom 28 centi idk. noobvagyok, mióta anyám nem él velünk nekem kell okoskodnom a konyhában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norbii 2015. április 29., szerda 18:01-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem Tesco serpenyot irtam hanem hogy ott nagy a választékNorbii írta:nos hát, legalább ilyen nagyságú legyen: http://www.marketworld.hu/files/images/D0780252.jpg mert jó nagy adagokat szoktam csinálni. Van 3 teflonos serpenyőnk, ami már rongyá kopott, és még finoman fogalmaztam, ma csináltam sült krumplit és a negyede ráégett/tapadt.;d
ja hát tesco termékekben azért ennyire nem biznék.
Es beraksz egy kepet centi helyett. Aucs
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema