Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
PEEtör

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 3., vasárnap 16:51

0-0 lett. Utána néztem és ilyennel nem találkoztam még:a marathon eredetileg 2.00-n nyitotta az oddsot, sehol nem volt 2.30 felett és ahogy írtam, élőben az első percben 3.20 volt. Óriási blama, valaki nagyon rossz adatokat kaphatott.

Amúgy érdekes ez az olasz 3., az említett két csapatnak x kellett a kb 100%-os bennmaradáshoz, hogy a 16. és kieső helyen álló Messina ellen biztosítsnak, akiknek 7-0 és két győzelem kellett volna az utolsó két fordulóban.
Ma a listavezető Salernitanaval játszanak, 4-0-ra (!!!) mentek, kiállítás a vendégeknél, és emberhátrányban szépít a listavezető 4-2-re. Ja, és úgy verik simán a Salernitanat, hogy utolsó 12 meccsükből 6 zsinór x és 6 zsinór vereség volt.

Lesz itt nemulass az utolsó fordulóban. :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 3., vasárnap 15:11

Akinek van marathionbetes számlája, gyorsan elkaphatja még a Paganese- Martina meccset (olasz 3.) élőben 2.74-ös oddson az ikszet.

Csekkoljátok az oddsmozgásokat, nem is értem, ezt hogy lőtték el. Meccs előtt marathonon 2.00 volt, élőben kezdéskor 3.20-on nyitották, azóta csökken, valamit elbasztak a fiúk, mert beten is csak 1.85 volt alapból.

Szerk.:már 2.40, valakit ki fognak ott rúgni. :lol:
Szerk2.:a Chelsea hozni fogja szerintem, Mou nem hibázhat ekkorát, meg nyomnak is becsülettel.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 3., vasárnap 15:07

nem vagy egyedül PEEtör, nekem a watford, mu duó lenullázta a számlámat. de ezeken kívül is voltak meglepetések. tippmixgyilkos hétvége volt.

chelsea is még mindig 0-0, azthiszem, ha nem nyer a chelsea az tetőzi az egész hétvégét.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 2., szombat 16:41

Adott az angol másodosztály első és második helyezettje.
Hazai pályán játszanak.
Tét:bajnoki cím.
Ellenfél:Sheffield, akinek semmi motivációja nem lehet már, nem eshet ki, nem mehet feljebb, közép-középmezőnybe tartozik.
Eredmény:hazai vezetés a 91. illetve 95. percig, majd a Sheffield egyenlít, végeredmény.

Mennyi annak az esélye, hogy 4 hét alatt 3 nagytétes szelvényt játszok, abból kettőt ez a kettő vigyen el? Ja, ma a Watford teltház előtt készült a bajnoki cím ünneplésére, a ráadásul tartalékos Sheffield ellen, akiknek kettő, azaz kettő kapuralövésükl volt egész meccsen.
Komolyan nem találok erre szavakat, és még mindig nem fogtam fel.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 2., szombat 13:44

Sevilla 3.5 lap felett

Meg nézegetek érdekesebb dolgokat a meccsre, pl. Real hátrányból nyer, vagy egy BTTS és x, netán 3.5 over és X.

Mai meccsekre:
Leicester
Freiburg
Dortmund
USA meccsen over

Bátrabban:
Kusen
Stuttgart
Bremen

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 2., szombat 12:01

nmate írta:Könnyen lehet, ugyanis már bajnokok.
Azért megtoltam kombiba,az a leverkusen...láttam őket mainzba,hát...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 2., szombat 11:54

Könnyen lehet, ugyanis már bajnokok.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 2., szombat 11:42

2,5 van a bayernre,mi van,Guardiola az ifit küldi fel a BL meccs miatt? :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 30., csütörtök 21:32

Jó... Napolinál tippmixeltek...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 30., csütörtök 21:32

Végül a Nets nálam +10,5-re ment,az a fél kellett nagyon, a Grizzlik -2,5-re. A macik meccsének utolsó 1 percét megnéztem, valami miatt akkor ébredtem , de ne tudd meg mit éltem át mikor az az 1 perc tartott negyed óráig, és ezek mint a hülyék a Portlandnél szórták a hármasokat :lol: Az NFL draftra én is akartam fogadni, remélem bővítik a kínálatot, délelőtt sokkal több minden volt még kínálaton. :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 30., csütörtök 20:50

Rohadék Nets leszívhat, pláne, hogy Nets +10.5 és Maci ML vagy Nets +8.0 között vacilláltam.

Ma Bucks under felé húzok, illetve NFL drafthoz kapcsolódva beten van egy running backek 1.5 under 4.00-ért!!!
Na most:maximum kettő RB fog kimenni az első körben, az egyik Todd Gurley, akit biztosan elvisznek, a másik pedig Melvin Gordon lehet, de a kérdés az, hogy lesz-e? Jó esély van rá, hogy igen, de 4.00-s oddson beleférhet apróval.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 23:51

Imádom, mikor 2-3 gólra teszek egy meccset, és a vége 1-0 lesz.... Köszi Atletico, köszi Villarreal :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 29., szerda 23:44

Azt elfelejtettem beírni, csak mire észrevettem nem tudtam javítani, hogy arra fel írtam magasnak, hogy előtte 1,23-on állt, mikor meg beírtam ide 1,43 volt az aktuális :) A Netset én is kinéztem, jónak tűnik a hendi beárazása nagyon.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 29., szerda 23:39

Nem magas a Griz, Conley hiánya miatt alacsonyabb egy, max két ponttal a spread. Szerintem simán behúzzák megint egy 10 közelivel, de annyira nem érzem biztosnak Conley miatt, de azt kizártnak tartom, hogy ne zárják le ma a szériát.

A Nets viszont ajándék kategória, pakolom is +8 @2.02-vel, meg ML-re is dobok egy kicsit.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 29., szerda 16:32

El is ment istenesen a Bayernen, de nem baj legalább kiestek, éjszaka visszahoztam. :D Valakinek valami ötlete van, főleg NBA-s fogadókat kérdezem, hogy a Grizliket miért adjak olyan "magasan"? Ahogy néztem különösebb hiányzó nélkül játszanak, ha nyernek mennek tovább, hazain pedig elég meggyőzőek voltak a Portland ellen :hmmm:

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 28., kedd 21:29

Na mi az srácok, hónap vége van? :D Hétvégén az 1,7 odds ránk mentette a dolgokat, elég sok csúnyába beleszaladtam. Mára ment egy hármas kombi, a Bayern egyelőre vezet, kéne a még a Levante H és a PSG hendi.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 26., vasárnap 10:55

PEEtör írta:Raps jött simán, ahogy vártam, kellett. :)

Bucks 1Q under 47.5, nagyon erős zig zag szól emellett, illetve alapvetően underes 1Q-t játszik a két csapat a széria előtt.
Griz +3, a Portland megkapta a favorit besorolást, úgy tűnik, csak a hazai pálya miatt. Amúgy visszatér Affalo, Kaman (aki szvsz nagyobb kárt fog csinálni, mint hasznot), és Conley is sérülten tolja, de nem tudom elképzelni, hogy nyerjen a Portland. A Memphis nagyon koncentráltnak, sokkal élesebbnek és éhesebbnek tűnik. De azt végképp nem tartom valószínűnek, hogy egy lasztin kívül kapjanak ki, már ha kikakapnak.

Atlanta -4-en gondolkodok még nagyon erősen, de csak 50-50 jelen pillanatban.
Atlantat nem toltam, szenzációs ez a PO, nagyon jókat találok eddig.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 25., szombat 20:54

Fradi,Vidi,PSG duplázós hozta, de az olasz X-em bukott most először :-( Nem lehet bízni már a maffiózókban sem.. pedig nagyon gyanús volt 85. perctől megszűnt az élő. Most játékban vannak még a magyarok, ha nyerünk összességében nem rossz nap, de volt benne sajnos bukó is az olasz x miatt.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 25., szombat 20:51

de minek rakok én ilyen cseh bajnokságra... még a listavezetőben sem lehet bízni. :| :|

nyert ma vki?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 25., szombat 18:25

Raps jött simán, ahogy vártam, kellett. :)

Bucks 1Q under 47.5, nagyon erős zig zag szól emellett, illetve alapvetően underes 1Q-t játszik a két csapat a széria előtt.
Griz +3, a Portland megkapta a favorit besorolást, úgy tűnik, csak a hazai pálya miatt. Amúgy visszatér Affalo, Kaman (aki szvsz nagyobb kárt fog csinálni, mint hasznot), és Conley is sérülten tolja, de nem tudom elképzelni, hogy nyerjen a Portland. A Memphis nagyon koncentráltnak, sokkal élesebbnek és éhesebbnek tűnik. De azt végképp nem tartom valószínűnek, hogy egy lasztin kívül kapjanak ki, már ha kikakapnak.

Atlanta -4-en gondolkodok még nagyon erősen, de csak 50-50 jelen pillanatban.

Vissza: