CS0ki írta:Motivációs előny: hatalmas bizonyítási vágy lenne bennük a tavalyi fiaskó után, Németországban lesz a döntő.
Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de én nem tudom komolyan venni ezeket a motivációs érveket...
Szerintem nem fekszik a realnak az a játék amit a ők játszanak.
Változtattak tavaly óta?
Mondjuk talán mi változtunk jobban, de így is menne azért ellenük a dolog. A középpályájuk és védelmük nagyon lassú.
A Juventust meg verni kell, egyértelműen. Én nem érzem bennük azt az erőt, nyilván masszív csapat, de hozzánk hasonló tudásúval nem nagyon találkoztak mostanában.
Igy igaz, masszívak, viszonylag jok is, de ezt most idegenben el kell donteni illetve el lehet donteni, ket gól benne van a csapatban, annyit el kell rakni barhogyan, ha a védelemben is van ketto meg akkor sem veszes, mert idegenbeli 1-2 vagy 2-2-rol Bermabeuban azt mar lehozza Carlo, nem ertem mit magyaraz par ember, mikor a legfontosabb meccsen eddig az Atma ellen meccselt a legjobban ugy, hogy a fel csapat hiányzott. Ne nezzetek mar Csank Jancsinak, hogy felkuldi a csapatot csak ugy ész nelkul, miközben Allegri meg taktikázik, par ember azert nem tudja, hogy egy 3x bek győztes edzőt neznek fogalmatlannak. 3-5-2 ide vagy oda, ra fogunk keszulni, sot szerintem mar arra (is) készíti a srácokat. Nem kell mindig pesszimistanak lenni, az ellenfelet taktikai zseninek tartani, miközben magunkat meg a BVSC Zuglónak konyorgom. Helyzeteket be kell könyörtelenül rakni, ebben nagy szerepe lesz CR-nek meg gondolom Chichanak, kopasz nem hinnem, higy az oda ágon kezd, es ennyi. Be fognak állni ugyis bekkelni, aztan varnak egy kiugratasra, szögletre,szabira. Jobbak vagyunk, el kell donteni. Ennyi.