Na Pogbinho így már tuti nem jön....nmate írta:https://www.facebook.com/PaulPogba/vide ... 921151679/
Ere nem is emlékeztem. Mondjuk Higuain elől én is elvenném![]()

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 30., csütörtök 11:54
Na Pogbinho így már tuti nem jön....nmate írta:https://www.facebook.com/PaulPogba/vide ... 921151679/
Ere nem is emlékeztem. Mondjuk Higuain elől én is elvenném![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. április 30., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 30., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 10:23
Meg ilyeneken a bajnoki cím...És igen, ilyeneken mehet el egy gólkirályi cím...
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 30., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 30., csütörtök 10:14
HozzászólásSzerző: durrrr » 2015. április 30., csütörtök 10:10
Megsértődne és lelépne. Maximalista, jobbnak tartja magát a csapatnál.realmadridfan írta: Ha nem lenne ennyi sérült akkor a padra tenném aztán ott is lehet duzzogni ha más lövi a gólt.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 30., csütörtök 10:07
HozzászólásSzerző: durrrr » 2015. április 30., csütörtök 10:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 9:57
Én leszarom Messit, ez olyan érv, mint amikor a gyerek hazavisz egy egyest a suliból, és úgy védekezik, hogy de Pisti is egyest kapott.Messi is ugyanúgy görcsöl, ha nem jön a gól, főleg, ha le van maradva Cétől
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 30., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 30., csütörtök 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 9:33
Ok, akkor innentől kezdve senkire nem lehet egy rossz szavunk sem, mert ő ilyen, nem tudjuk megváltoztatni, ez a hibája, amit a csapattársai elfogadnak, így nekünk is el kell.hát mert nem tudsz ellene tennide tényleg, ő ilyen marad és kész.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 9:25
Ez egy elég nagy gyengeség, hogy csak akkor tud a legjobb lenni, ha otthon is mindenki és a pályán is mindenki alájátszik, nem?akinek mindennek klappolnia kell a magánéletben is, hogy tökéletesen játsszon a pályán. nekem legalábbis ez jön le.
Te sem tudod, én sem tudom, mi az igazság.írhatnád, csak nem lenne igaz.
Már miért kéne elfogadnom?de el kell fogadni.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. április 30., csütörtök 9:10
Múltkor is mikor rámászott a nyakára Messi, akkor Cé vágott egy ötöst. Várd ki a végét a ligának, mert jól tudod, hogy ezek az állatok bármikor kitömhetik az aktuális ellenfelet.BBeno írta: messi valszeg beelőzi lassan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 9:05
Ezt értem és elfogadom, ettől még nem azt jelenti, hogy ez jó vagy ez a követendő.R.M.C.F írta:Ő ettől a
mindent lebíró akarattól IS lett az aki.
Ha csak a fejét csóválta volna, vagy röhögött volna, mint nem is olyan régen, de tegnap apróbb dührohamot kapott Arbeloa góljánál.csóválta a fejét, húha. maximalista, ezért is lesz a real madrid valaha volt legjobb góllövője.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 30., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 30., csütörtök 8:36
Látjuk, hogy semmi nem érdekli, ami negatív....állítólag., látjátok mennyire érdekli, hogy egy világ erről fog beszélni.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 30., csütörtök 7:44
Szòval csak az olyan fangirlök véleménye relevàns akik, ha meglátják őszentségét egyből nedvesìtik bugyijukat. El kéne fogadni, hogy nem mindenki tolerálja Cr tahòságait és ennek hangot is ad. Ilyen ez a szabad vélemény nyilvánítás.dannen írta:Sunsky írta:Szánalmas... A spártai gólt lő ez meg hisztizik, csóválja a fejét.. Pfff...
még szerencse. hogy pont leszarja az ilyen véleményeket, mint a tiéd. nem érdekli ki mit gondol róla, ciki vagy nem, adja magát, olyan amilyen és ez nekem százszor emberibb, mint hogy egymás seggét nyaldossák mikor még nem kéne akkor is. egy ilyen meccsen ahol nem kérdés, hogy úgyis győzünk nyilván próbál gólokat szerezni, nem igaz, hogy ezen még mindig fennakadnak egyesek.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 30., csütörtök 7:28
Tudom. A kérdés az lett volna, hogy ez egy klikk?R.M.C.F írta:Minden csapatnál vannak klikkek,ha fociztál,tudod.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem