Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Ezek ám a Real madrid fanok:D https://www.youtube.com/watch?v=8L5CFug ... freload=10

Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de én nem tudom komolyan venni ezeket a motivációs érveket...Motivációs előny: hatalmas bizonyítási vágy lenne bennük a tavalyi fiaskó után, Németországban lesz a döntő.
Mondjuk talán mi változtunk jobban, de így is menne azért ellenük a dolog. A középpályájuk és védelmük nagyon lassú.Szerintem nem fekszik a realnak az a játék amit a ők játszanak.
Változtattak tavaly óta?
A Juventust meg verni kell, egyértelműen. Én nem érzem bennük azt az erőt, nyilván masszív csapat, de hozzánk hasonló tudásúval nem nagyon találkoztak mostanában.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Még az első sorsolasok után egy barcas haverommal osztottunk szoroztunk, és rgy bayern juve dontot tippeltunk, mondvan az olaszok elmakkoljak magukat a dontoigMesQueUnClub írta:Itt várjuk, hogy mi lesz vajon az elődöntők vége, azt a végén lenne egy Bayern - Juve döntő.. Jaj de szar vicc lenne.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem mondtam, hogy nem tartok tőlük, de te gyengébbnek neveztél minket, ahogy a Juvénál is.Bayern
Tartanék tőlük na.
50-50
A Juvés érvek, hát na. Látszik, hogy nem akarod alábecsülni őket, de túl sem kell.
Nem ment ellenük tavaly, nem is igazán volt szükség rá, amikor meg úgy volt, megrázta magát a csapat (vagyis Bale

65-35-öt írok a Real-Juve párharcra, a BM-re meg a sérültektől függően tudnék jobban becsülni, de ott reális minden körülmény figyelembe vételéve az 50-50, de nem egyértelműen jobbak.
Mi meg címet védhetünk.Motivációs előny: hatalmas bizonyítási vágy lenne bennük a tavalyi fiaskó után, Németországban lesz a döntő.
Változtattak tavaly óta?Szerintem nem fekszik a realnak az a játék amit a ők játszanak.
Másból nem lehet gólt kapni nagyonHátul javarészt egyéni hibákból kapják a gólokat, amire nem igazán lehet alapozni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Juve:Realista24 írta:Ez a Juve vagy BM mitől jobb, mint mi?
Talán erőnlétben,ők végig tudnak hajtani egy meccset, a középpályájuk erősebb, fizikálisan.
Vidal agressor, Marchisot sem kell félteni. Küzd, hajt mindkettő. Tartok tőle, hogy testi fölényüket kihasználva, Jamest, Iscot elnyomják, kedvüket veszik az elején.
Addigra talán Pogbájuk is lesz, gondolom Neked nem kell bemutatni. Pirlo, játékban már nem a régi, egy-egy letámadással könnyen zavarba lehet hozni.
Bonucci nagyon jó, 3 belső védővel(Chiellini,-bár benne mindig benne van a baki,illetve Barzagli) stabilak hátul, Allegri meccs közben gyakran vált hadrendet, és átáll 3-5-2re, ami ellen nagyon nehéz lesz futballozni.
Ezért fontosnak tartom, hogy ne ők rúgják az első gólt, a párharc során egy pillanatig se álljanak továbbjutásra. Tevez nagyon jó idényt fut, bármikor benne van a gól.Tavaly előtt a csoportkörben, egy jóval gyengébb juve ellen sem ment.
Na jó, e sorok gépelése közben meggyőztél

Bayern:
Motivációs előny: hatalmas bizonyítási vágy lenne bennük a tavalyi fiaskó után, Németországban lesz a döntő.
A bevethető kulcs játékosaik pihentebbek, Thiago nagyon elkapta fonalat,Schweinsteiger is top, még ha innen páran idehoznák padra,

50-50
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha matadaor lenézte a Juvét, akkor te meg minket, elég durván.talán a leggyengébb a 4 közül.
Ez a Juve vagy BM mitől jobb, mint mi?
A Barcát aláírom, hogy jelenleg jobb, mert nálunk nincs Modric, nincs Karim, nincs Bale. Az hogy mi lesz velük, azt hagyjuk, minden csak jóslás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Johet a kifejtes RMCF. De most komolyan, engem erdekel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Abszolút nem reménytelen a helyzet. DEmatador írta:Kíváncsi lennék, miért látod te is, mint mindenki más olyan reménytelennek a helyzetet. Simán lefociztuk a Barcát idén kétszer, lesz Modric a döntőn, a Juve meg nem lehet elvileg akadály. Persze közbe jöhetnek dolgok, de én azt várom, hogy írjunk történelmet, nagyon közel lehetünk hozzá.
-Túlzottan lenézed a Juvét
-Ha bejutunk nem biztos, hogy a Barca lesz az ellenfél.
-Idén a csapat látványosan elfogyott a nagy iramú rangadókon a 65. perc környékén, úgy azért nehéz döntőzni
-Modric nem lesz toppon ha visszatér
-Egy döntőben bármi megtörténhet
-Kroos fáradt
-Cr7 görcsös
-Bale kezdene a döntőben

-Casillas is

-ha a real és a bayern döntőzne: Nem mindig jön ki úgy a lépés, ahogy tavaly.
-A sérülések miatt nem a real a legerősebb csapat, sőt, talán a leggyengébb a 4 közül.
Hala Madrid!!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Én egy nagyon szoros párharcot várok, az olaszok mindig fegyelmezettek, rendezettek. Szerintem 1-2 gól különbség lesz, ez egy BL elődöntő, minden gól aranyat ér. Akik gálát várnak könnyen csalódhatnak, kicsit szerényebb elvárásokkal érdemesebb nekimenni a meccseknek. Nem szabad senkit lebecsülni!

- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
R.M.C.F írta:Carlo nálam eleve handycappel indul, és szerintem "csak" egy pszichológus, de ha megnyerjük a BL-t, akármilyen makkal is, az elég erősen azt bizonyítja, hogy egy ilyen szintű csapatnak inkább egy kitűnő pszichológus kell, mint egy kitűnő edző, kevés pszichológiai érzékkel. Többször is leírtam, hogyha ide elég egy pszichológus, akkor Carlo a megfelelő edző. 2 BL győzelem zsinórban (ismerve milyen mélységeket jártunk meg mindkét szezonban) nekem elég érv ennek a tételnek a bizonyítására. Amúgy meg ebben az esetben Carlo mosolyogva széttárhatja a kezét: "Tessék utánam csinálni!" Nem hiszem, hogy hamar lesz valaki, akinek ez sikerülni fog. Ez egy olyan érdem, amelyet illik megfelelően jutalmazni. Én elég kritikus ember vagyok, de ha valaki valamit elért, azt el szoktam ismerni. Csak nálam néha baszottul magasan van az a léc.
- BL mákkal nem lehet megnyerni.....kell szerencse hozzá mindenkinek aki megnyerte valaha is,hiszen egy sorozatban mindig van szerencsés pillanat,de ez normális.
- Nem elég egy pszihológus. Sokkal több kell hogy egy ilyen csapatot felépíts,kordában tarts,dönts,megoldásokat keress.
-Ha megvédjük a címet(amire kevés az esély,ezt ha kell majd kifejtem miért van így),akkor azt sokkal több mindennek köszönhetjük mintsem egy pszihológusnak,mint csernus imre pl.
- Mindenkinél magasan van a léc,de nálad sergej bubka is csak távcsővel néz fel arra a lécre.
Kíváncsi lennék, miért látod te is, mint mindenki más olyan reménytelennek a helyzetet. Simán lefociztuk a Barcát idén kétszer, lesz Modric a döntőn, a Juve meg nem lehet elvileg akadály. Persze közbe jöhetnek dolgok, de én azt várom, hogy írjunk történelmet, nagyon közel lehetünk hozzá.
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Carlo nálam eleve handycappel indul, és szerintem "csak" egy pszichológus, de ha megnyerjük a BL-t, akármilyen makkal is, az elég erősen azt bizonyítja, hogy egy ilyen szintű csapatnak inkább egy kitűnő pszichológus kell, mint egy kitűnő edző, kevés pszichológiai érzékkel. Többször is leírtam, hogyha ide elég egy pszichológus, akkor Carlo a megfelelő edző. 2 BL győzelem zsinórban (ismerve milyen mélységeket jártunk meg mindkét szezonban) nekem elég érv ennek a tételnek a bizonyítására. Amúgy meg ebben az esetben Carlo mosolyogva széttárhatja a kezét: "Tessék utánam csinálni!" Nem hiszem, hogy hamar lesz valaki, akinek ez sikerülni fog. Ez egy olyan érdem, amelyet illik megfelelően jutalmazni. Én elég kritikus ember vagyok, de ha valaki valamit elért, azt el szoktam ismerni. Csak nálam néha baszottul magasan van az a léc.
- BL mákkal nem lehet megnyerni.....kell szerencse hozzá mindenkinek aki megnyerte valaha is,hiszen egy sorozatban mindig van szerencsés pillanat,de ez normális.
- Nem elég egy pszihológus. Sokkal több kell hogy egy ilyen csapatot felépíts,kordában tarts,dönts,megoldásokat keress.
-Ha megvédjük a címet(amire kevés az esély,ezt ha kell majd kifejtem miért van így),akkor azt sokkal több mindennek köszönhetjük mintsem egy pszihológusnak,mint csernus imre pl.
- Mindenkinél magasan van a léc,de nálad sergej bubka is csak távcsővel néz fel arra a lécre.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ezerszer megkérdeztük már, de komoly választ soha nem jött. Matt, te kit hoznál Carlo helyett?
Löw?

Löw?

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Veled ellentétben én semmilyen esetben sem rúgnám ki.Miért ez esetben Te kirúgnád?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A 10ik önmagában is simán van akkora eredmény,higy elismerd.Matt009 írta:Miért ez esetben Te kirúgnád?Tegyük fel; nyerjük a döntőt, annak ellenére, hogy Carlo elkúrta a taktikát, a cseréket (ahogy szerinted két éve folyamatosan), de címet védünk és rögtön feladod az elveid?
Carlo nálam eleve handycappel indul, és szerintem "csak" egy pszichológus, de ha megnyerjük a BL-t, akármilyen makkal is, az elég erősen azt bizonyítja, hogy egy ilyen szintű csapatnak inkább egy kitűnő pszichológus kell, mint egy kitűnő edző, kevés pszichológiai érzékkel. Többször is leírtam, hogyha ide elég egy pszichológus, akkor Carlo a megfelelő edző. 2 BL győzelem zsinórban (ismerve milyen mélységeket jártunk meg mindkét szezonban) nekem elég érv ennek a tételnek a bizonyítására. Amúgy meg ebben az esetben Carlo mosolyogva széttárhatja a kezét: "Tessék utánam csinálni!" Nem hiszem, hogy hamar lesz valaki, akinek ez sikerülni fog. Ez egy olyan érdem, amelyet illik megfelelően jutalmazni. Én elég kritikus ember vagyok, de ha valaki valamit elért, azt el szoktam ismerni. Csak nálam néha baszottul magasan van az a léc.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Miért ez esetben Te kirúgnád?Tegyük fel; nyerjük a döntőt, annak ellenére, hogy Carlo elkúrta a taktikát, a cseréket (ahogy szerinted két éve folyamatosan), de címet védünk és rögtön feladod az elveid?
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Vagy úgy,hogy a Barca a döntőben lefociz minket és bemákoljuk mint '12-ben a cselzi?Realista24 írta:Tegyük fel; nyerjük a döntőt, annak ellenére, hogy Carlo elkúrta a taktikát, a cseréket (ahogy szerinted két éve folyamatosan), de címet védünk és rögtön feladod az elveid?

Az nem éppen olyan lenne mintha uralnánk európát.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tegyük fel; nyerjük a döntőt, annak ellenére, hogy Carlo elkúrta a taktikát, a cseréket (ahogy szerinted két éve folyamatosan), de címet védünk és rögtön feladod az elveid?Matt009 írta:Címvédés esetén határozatlan idejű szerződést is aláfirkantanám.Matt adna még egy-két hónapot CarlonakÉs ez most nem kamu.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Címvédés esetén határozatlan idejű szerződést is aláfirkantanám.Matt adna még egy-két hónapot Carlonak

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én továbbra is azt mondom, hogy a Juvét nem szabadna ennyire semmibe venni...sokan már előre odaadják a kupát valakinek, holott, még van hátra 2 kőkemény meccs...ugyanez volt anno a Dortmund ellen, aztán tudjuk mi lett a vége...szerintem várjunk még vele...előbb jussunk túl az elődöntőn...