Valaki reakció?

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 2., szombat 3:40
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 29., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 29., szerda 22:48
Én akkor sem voltam annyira elégedett veleziro4vr írta:Fabregas hozza a szokásos tavaszi leolvadást. Durva, mennyire kétarcú a fazon.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 29., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 29., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 29., szerda 22:34
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 29., szerda 22:31
de mindig ez van a kiscsapatok elleni nehéz győzelmeknél, jön Terry Ivanovic vagy valamelyil másik védőziro4vr írta:Csak hozza a szokásost.
Gól! John Terry (Chelsea) reagált leggyorsabban a kipattanóra és a hálóba végta a labdát. Az állás 1:2.Na erre mehet a![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 29., szerda 22:30
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 29., szerda 22:30
Akkor azért volt ez ilyen szoros.Remy írta: Én is megraktam őket.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. április 29., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 29., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 22:27
Igazából ebben reménykedtem. Én is megraktam őket.danianevem írta:Ja, szerencsére hozza a mixem.Remy írta:Mourinho megint alkot.![]()
Már vezetnek.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 29., szerda 22:27
Ti ezt már direkt csináljátokRemy írta:Mourinho megint alkot.![]()
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 29., szerda 22:26
Ja, szerencsére hozza a mixem.Remy írta:Mourinho megint alkot.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 29., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 16:49
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 29., szerda 16:47
Akkor meg a Monaco a legeslegjobb, a Juventus meg a legeslegeslegjobbnumberone1 írta: Ebben a naptári évben mi vagyunk a legjobbak egész Európában” – mondta Theo Walcott az Arsenal hivatalos honlapjának.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 29., szerda 16:43
Zizou javasolta Hazardot, de Mou Di Mariat valasztotta inkabb, kozos ugynok stb.doncsontos írta:
az első részével viszont egyet értek, vagyis inkább úgy mondom, hogy már nem kell... anno kellett volna amikor nem is tudom kit hoztunk helyette, nem akarok hülyeséget írni. Ennél ő már nem fog feljebb lépni, a Chelseaban tuti nem. Az meg eléggé szánalmas az angol bajnokságra nézve, hogy tavaly is Hazard lett az év játékosa de ehhez képest idén semmi pluszt nem tett hozzá a saját maga játékához(szerintem) és így is ő lett megint az év legjobbja. De ha mondjuk José papa azt mondaná, hogy küldi a belgát Baleért cserébe és plusz 40misi akkor deal.
Oxi te vagy az...„Amilyen rossz volt a kezdés, olyan jó a folytatás. Mindenki a teljesítőképessége határait súrolja, elképesztő formában játszik a csapat. Biztos vagyok benne, hogy ha a kulcsjátékosaink megússzák sérülések nélkül, most mi állnánk a tabella élén, és bajnokok lehetnénk. Ebben a naptári évben mi vagyunk a legjobbak egész Európában” – mondta Theo Walcott az Arsenal hivatalos honlapjának.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 29., szerda 12:29
Értem.Szal vakok közőtt félszemű a királynmate írta:...and flame on![]()
Amúgy szerintem sem nagy cucc, de az átlagos szó erős azért, nem teremnek négyesével a zsenik, mint 15-20 éve.
Hát lehet hogy azt gondolja BR hogy tavaly is csak nyűg volt a nyakukon,minek szenvednének vele megint.'shutterisland írta:a pool visszajöhetett volna a bl helyezésért való meccsbe, ha a mu veresége után ma nyer, de úgy néz ki, hogy köszönik szépen, nem kérnek belőle.![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem