Ti ezt már direkt csináljátokRemy írta:Mourinho megint alkot.![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 29., szerda 22:27
Ti ezt már direkt csináljátokRemy írta:Mourinho megint alkot.![]()
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 29., szerda 22:26
Ja, szerencsére hozza a mixem.Remy írta:Mourinho megint alkot.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 29., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 16:49
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 29., szerda 16:47
Akkor meg a Monaco a legeslegjobb, a Juventus meg a legeslegeslegjobbnumberone1 írta: Ebben a naptári évben mi vagyunk a legjobbak egész Európában” – mondta Theo Walcott az Arsenal hivatalos honlapjának.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 29., szerda 16:43
Zizou javasolta Hazardot, de Mou Di Mariat valasztotta inkabb, kozos ugynok stb.doncsontos írta:
az első részével viszont egyet értek, vagyis inkább úgy mondom, hogy már nem kell... anno kellett volna amikor nem is tudom kit hoztunk helyette, nem akarok hülyeséget írni. Ennél ő már nem fog feljebb lépni, a Chelseaban tuti nem. Az meg eléggé szánalmas az angol bajnokságra nézve, hogy tavaly is Hazard lett az év játékosa de ehhez képest idén semmi pluszt nem tett hozzá a saját maga játékához(szerintem) és így is ő lett megint az év legjobbja. De ha mondjuk José papa azt mondaná, hogy küldi a belgát Baleért cserébe és plusz 40misi akkor deal.
Oxi te vagy az...„Amilyen rossz volt a kezdés, olyan jó a folytatás. Mindenki a teljesítőképessége határait súrolja, elképesztő formában játszik a csapat. Biztos vagyok benne, hogy ha a kulcsjátékosaink megússzák sérülések nélkül, most mi állnánk a tabella élén, és bajnokok lehetnénk. Ebben a naptári évben mi vagyunk a legjobbak egész Európában” – mondta Theo Walcott az Arsenal hivatalos honlapjának.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 29., szerda 12:29
Értem.Szal vakok közőtt félszemű a királynmate írta:...and flame on![]()
Amúgy szerintem sem nagy cucc, de az átlagos szó erős azért, nem teremnek négyesével a zsenik, mint 15-20 éve.
Hát lehet hogy azt gondolja BR hogy tavaly is csak nyűg volt a nyakukon,minek szenvednének vele megint.'shutterisland írta:a pool visszajöhetett volna a bl helyezésért való meccsbe, ha a mu veresége után ma nyer, de úgy néz ki, hogy köszönik szépen, nem kérnek belőle.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 29., szerda 8:01
hálisten, én annak szurkolok, h a southampton odaérjen az 5. helyre. kicsit leeresztettek azért tavaszra, de még mindig meglehet.'shutterisland írta:a pool visszajöhetett volna a bl helyezésért való meccsbe, ha a mu veresége után ma nyer, de úgy néz ki, hogy köszönik szépen, nem kérnek belőle.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 28., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 28., kedd 17:32
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. április 28., kedd 17:11
hehe írta:felesleges ide hazard, teljesen átlagos játékos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 28., kedd 17:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 28., kedd 17:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 28., kedd 16:58
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 28., kedd 15:31
Confirmed.Realista24 írta:Akkor mielőtt hangosan hahotázol, próbáld meg használni a googlet.Hát, én az angol sajtóban sehol nem olvastam ilyesmit
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -Hernandez
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 15:01
Akkor mielőtt hangosan hahotázol, próbáld meg használni a googlet.Hát, én az angol sajtóban sehol nem olvastam ilyesmit
HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. április 28., kedd 14:58
Hát, én az angol sajtóban sehol nem olvastam ilyesmit. Annyit nyilatkozott van Gaal, hogy azért mondott viszlátot Welbecknek és Hernandeznek is, mert nem tudtak bekerülni több év alatt a kezdőcsapatba, így ő esélyt sem ad nekik.Realista24 írta:http://futbol.as.com/futbol/2015/04/27/ ... 41964.htmlEz mégis mi ez?Nem értem miért kell elhinni minden kamu cikket, de hát kinek a pap, kinek a paplan..
Vagy meg lett cáfolva?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 28., kedd 14:52
Nincs amiért telhetetlennek lenni, ha lehet akkor egyazegyben el kell cserélni. Persze ezek megint alaptalan pletykák, lehet hogy nem is kell senkinek Bale, és Perez sem adná el...A Bale-Hazard cserével amúgy kb senki nem járna rosszul. Viszont Bale-t nagyon sokért lehet elpasszolni, amennyit Hazardért nem fizetnék...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 14:46
http://futbol.as.com/futbol/2015/04/27/ ... 41964.htmlEz mégis mi ez?Nem értem miért kell elhinni minden kamu cikket, de hát kinek a pap, kinek a paplan..
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem