dzsi91 írta:Nekeverjük már az Atlético mma meccseivel a mi kontráinkat.Alapjáraton egy szépen végigvitt kontránál én nem tudok szebbet,de ez már tényleg ízlés függő.
pl a BM elleni visszavágón lőtt 3. gólunk,az a valaha látott egyik legszebb gól. Aki vitatja,annak szemorvost gyorsan. Szebb bármilyen 34x passzolok a 16osnál majd egyszer meglesz a terület gólnál.
Suarezzel jobbon mint eleinte nem ment a játék,hogy ez kinek a döntése lett végül is tök mindegy,legyen enriquéé,én abból indulok ki,hogy nem lehet olyan barcás aki nem vette észre hogy messi mekkora vezéregér ott,tata pl hogy jött oda? Messi volt aki ezt elősegítette,különben szóba sem került volna.....vagy ibra is elmondta hogy addig sírt amíg be nem tette pep középre....stb.....soadroli írta:akkor most meggondolta magát, és kiment jobb szélre?R.M.C.F írta: Mint utóbb kiderült nem pep találta ki messi új posztját,hanem messi magának és ki is követelte.
Én tisztában vagyok azzal,hogy nehéz egy átlag barcásnak elhinni hogy a kerítések nem kolbászból vannak arrafelé mert a média ezt nyomta le a torkukon éveken át,és ha felkeltek álmaikból akkor is a 75-25% , xavi 90/86 ot, vagy a bárszát csak a bárszá a verheti meg volt ami elvitte az álommanót.