Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 30., csütörtök 23:19

miro írta:
Géci írta:Lehet tudnátok nekem segiteni egy kicsit. Az a nagy helyzet, hogy készülök menni a térdemmel dokihoz, mert nem valami fasza valami. Gondolom a sok évi sporotolás most kezdi el éreztetni negativ hatásit... Állitólag a Biotech forgalmaz valami nagyon jó izületi gyógyszert ami csak igy hallomásból mondván elég jó. Jelenleg Donát szedem, és nem is rossz, de kiváncsi vagyok tudnátok-e nekem ajánlani valami jót! Előre is köszönöm! :)
Ha elkopott a térded akkor lehet hogy az a legjobb ha megböknek.
Én hármat kaptam a műtétem után,valami cápauszonyporc volt benne,ilyen zselés anyag,nem emlékszem sajnos a nevére,de darabja 40.000 és a TB nem támogatja.. :) Hozzáteszem hogy én már valószínűleg rosszabb passzba lehettem mint Te most.

De van egy közkedveltebb,amit nem ilyen nagy bajokra adnak,csak ilyen kopásokra,az is valami zselés cucc,szerintem az is tökéletes ha jól beadják,abból is volt szerencsém még anno egyszer... :roll:
Nekem még nem tudom pontoson mi a bajom, mert még dokinál nem voltam vele, de akivel eddig beszéltem az mind azt mondta, hogy nem termel elég ilyen zselés anyagot a térdem, és ezt valami bogyóval elő lehet idézni. Végül ebből semmi nem lett a térdem meg még mindig fáj... Azért szedem ezt a Donát, mert ez kimondottan térdre van + van benne fájdalom csillapitó ami a szezon végéig ha hat már jó vagyok. Nyáron meg ráérek dokit járni vele... Akkor Te is szépen meg jártad a térdeddel ahogy olvasom... :/

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. április 30., csütörtök 22:51

Zsombor írta:Van pénz.
Vagy összesen 4 euró az árkülönbség a kettő között Pozsonyban. Te melyiket választanád? :mrgreen:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 30., csütörtök 22:51

Géci írta:Lehet tudnátok nekem segiteni egy kicsit. Az a nagy helyzet, hogy készülök menni a térdemmel dokihoz, mert nem valami fasza valami. Gondolom a sok évi sporotolás most kezdi el éreztetni negativ hatásit... Állitólag a Biotech forgalmaz valami nagyon jó izületi gyógyszert ami csak igy hallomásból mondván elég jó. Jelenleg Donát szedem, és nem is rossz, de kiváncsi vagyok tudnátok-e nekem ajánlani valami jót! Előre is köszönöm! :)
Ha elkopott a térded akkor lehet hogy az a legjobb ha megböknek.
Én hármat kaptam a műtétem után,valami cápauszonyporc volt benne,ilyen zselés anyag,nem emlékszem sajnos a nevére,de darabja 40.000 és a TB nem támogatja.. :) Hozzáteszem hogy én már valószínűleg rosszabb passzba lehettem mint Te most.

De van egy közkedveltebb,amit nem ilyen nagy bajokra adnak,csak ilyen kopásokra,az is valami zselés cucc,szerintem az is tökéletes ha jól beadják,abból is volt szerencsém még anno egyszer... :roll:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 30., csütörtök 22:09

istimester írta:Csak a Whey Gold
Van pénz. :mrgreen:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. április 30., csütörtök 22:06

sentry írta:Nem vágom ezt a myprotein-es dolgot. Hol olcsó ez annyira hogy mindenki onnan rendeli mint az állat?
Vagy én nézem be ennyire?

Egy myprotein impact whey protein (2,5kg) 42,39€ + szállítás (130€ alatt) 8,95€.
Ez nálam átszámítva (296) 15210 Ft azaz 6,08 Ft/g :mrgreen:

Én a scitec 100% Whey Protein Professional-t márciusban (2,25kg) 13,5k-ért vettem az meg 5,74 Ft/gramm.

Valaki világosítson már fel! Légyszi :)

szerk: faszom ennek régen nem volt magyar oldala. jó oké. tárgytalan.
Cső. Szmájtek Whey Prof 12 200.

Csak a Whey Gold :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 30., csütörtök 21:50

Lehet tudnátok nekem segiteni egy kicsit. Az a nagy helyzet, hogy készülök menni a térdemmel dokihoz, mert nem valami fasza valami. Gondolom a sok évi sporotolás most kezdi el éreztetni negativ hatásit... Állitólag a Biotech forgalmaz valami nagyon jó izületi gyógyszert ami csak igy hallomásból mondván elég jó. Jelenleg Donát szedem, és nem is rossz, de kiváncsi vagyok tudnátok-e nekem ajánlani valami jót! Előre is köszönöm! :)

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 30., csütörtök 20:00

csababarca írta:De amúgy Te mit ajánlasz,melyik gyártót?
erre könnyen válaszolok, mert jelenleg egy tápkieg boltban dolgozom, és természetesen az általunk forgalmazott márkát preferálom. (Trec Nutrition) Ha valaki használja, igazán írhatna véleményt, szívesen olvasnék róla, mert a saját vásárlóink véleményével tisztában vagyok :)
joabulicsak

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 30., csütörtök 18:15

sentry írta:Nem vágom ezt a myprotein-es dolgot. Hol olcsó ez annyira hogy mindenki onnan rendeli mint az állat?

Egy myprotein impact whey protein (2,5kg) 42,39€ + szállítás (130€ alatt) 8,95€.

Én a scitec 100% Whey Protein Professional-t márciusban (2,25kg) 13,5k-ért vettem az meg 5,74 Ft/gramm.

Tényleg van magyar oldal,én is most látom.

De akiket tudok,ők kintről hozatják be.
Sokszor van 20-25 %os akció, akár több is, vagy ízre még akció...úgy már megéri,plusz van,hogy 50felett is free delivery van.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 30., csütörtök 17:39

Nem vágom ezt a myprotein-es dolgot. Hol olcsó ez annyira hogy mindenki onnan rendeli mint az állat?

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 30., csütörtök 16:50

pátkán írta:shutter te valóban kedveled a biotechet?
vagy ki kényszerít h ott vásárolj? :mrgreen:
Miért mi a baj vele? Azon kívül hogy drága:D
Iso whey zero-t veszem tőlük egyedül,mondjuk mást nem is nagyon használok, bcaa ment még,de máshonnan.
Valahogy nem találok hasonló paraméterű terméket sehol, kivéve myprotein,ha elfogy a mostani 2,3kg-s whey-em,akkor megpróbálkozom onnan rendelni,dícsérik sokan.

De amúgy Te mit ajánlasz,melyik gyártót?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 30., csütörtök 16:29

pátkán írta:shutter te valóban kedveled a biotechet?
hát vitaminban meg ásványi anyagban szerintem nagyjából mindegy a gyártó, ezek meg most akciósak.
a carbox-ot szoktam még tőlük, szénhidrát mátrix, szerintem az is nagyon korrekt cucc.
a nitrox theraphy-t végül is kihagytam, más került a helyére.

ja, és 4000 forintért vettem náluk övet, az viszont tényleg baromi jó. :mrgreen:

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. április 30., csütörtök 15:54

shutter te valóban kedveled a biotechet?
joabulicsak

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. április 29., szerda 22:57

Sunsky írta:
BarçaNorbi írta: Fejlődés az sok mindentől függ, az elején sokat olvass utána, próbáld meg megtanulni a gyakorlatokat, ha nagyjából jól csinálod és csak nagyjából van rendben a kajád, már akkor is fog feljönni pár kiló, genetikától függ, hogy milyen gyorsan. Én ismereket olyanokat akik szarul kajálnak szarul edzenek és mégis jól néznek ki, hát mázlisták, majd kitapasztalod, hogy neked mennyire kell komolyan tartani az étrendet, hogy ne zsírosodj stb..
Jelen, 5 hónapja kezdtem el edzeni, iszonyat sokat izmosodtam, főleg mellre, bicepsz és tricepszre, gondolom máshol is, de ott annyira nem tűnik fel. Mindezt 3 műszak mellett, össze vissza edzéssel, kajával... Amit épp megkívánok, azt eszek, de a csirke, rizs, hasáb mindig is a kedvenceim között volt, szóval azért gyakrabban ilyeneket.

Bár az edzés olyan szempontból "szar", hogy rendszertelen, van, hogy egy hétig nem tudok menni, megyek két napot, megint egy hét kihagyás.. aztán következő héten 4 napot, ahogy jön.... De ha ott vagyok, akkor a gyakorlatokat szabályosan elvégzem meg odateszem magam. És szombat-vasárnap általában foci.

Vitamint eszek és minden edzés után iszok fehérjét. Tesóm dettó. Már mindketten azon gondolkodunk, hogy a fehérjét is abbahagyjuk, mert tényleg nagyon sokat növünk, ilyen a genetikánk. Melóhelyen is azt hiszik, hogy szedek valamit, mert nagyon gyorsan és sokat fejlődtem, de kit érdekel mit hisznek.. 188 centi vagyok, 87 kilóval kezdtem, most is annyi vagyok, de hát ahhoz képest, hogy fél éve nem volt kezem... :)
Hónapokig jártam egy terembe, ahova kb azonos időpontokban egy srác is, aki képes volt olyan blődségeket csinálni a rúddal, hogy csak néztem, bár az alap gyakorlatok viszonylag rendben voltak nála. Egész jól nézett ki, a magasságához (185 legalább),izmosan nézett ki, szóval volt rajta tömeg is rendesen.
Egyszer hallottam, ahogy a haverjának meséli: "Ki kéne próbálnom a fehérjét." Gondoltam magamban, hogy a táplálékkiegészítőre gondol, de folytatta:
"Hát ilyen fehérjés ételeket enni, mint csirke meg tojás meg hasonlók"
Szóval ilyenek miatt mondom, hogy nagyon egyén függő mindenkinél, a legtöbbünk nem ilyen szerencsés.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 29., szerda 21:13

BarçaNorbi írta: Fejlődés az sok mindentől függ, az elején sokat olvass utána, próbáld meg megtanulni a gyakorlatokat, ha nagyjából jól csinálod és csak nagyjából van rendben a kajád, már akkor is fog feljönni pár kiló, genetikától függ, hogy milyen gyorsan. Én ismereket olyanokat akik szarul kajálnak szarul edzenek és mégis jól néznek ki, hát mázlisták, majd kitapasztalod, hogy neked mennyire kell komolyan tartani az étrendet, hogy ne zsírosodj stb..
Jelen, 5 hónapja kezdtem el edzeni, iszonyat sokat izmosodtam, főleg mellre, bicepsz és tricepszre, gondolom máshol is, de ott annyira nem tűnik fel. Mindezt 3 műszak mellett, össze vissza edzéssel, kajával... Amit épp megkívánok, azt eszek, de a csirke, rizs, hasáb mindig is a kedvenceim között volt, szóval azért gyakrabban ilyeneket.

Bár az edzés olyan szempontból "szar", hogy rendszertelen, van, hogy egy hétig nem tudok menni, megyek két napot, megint egy hét kihagyás.. aztán következő héten 4 napot, ahogy jön.... De ha ott vagyok, akkor a gyakorlatokat szabályosan elvégzem meg odateszem magam. És szombat-vasárnap általában foci.

Vitamint eszek és minden edzés után iszok fehérjét. Tesóm dettó. Már mindketten azon gondolkodunk, hogy a fehérjét is abbahagyjuk, mert tényleg nagyon sokat növünk, ilyen a genetikánk. Melóhelyen is azt hiszik, hogy szedek valamit, mert nagyon gyorsan és sokat fejlődtem, de kit érdekel mit hisznek.. 188 centi vagyok, 87 kilóval kezdtem, most is annyi vagyok, de hát ahhoz képest, hogy fél éve nem volt kezem... :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 29., szerda 21:07

fiore írta:
Az étrendem nem kimondottan testépítő, inkább mondanám rá, hogy próbálom kiszűrni a szemetet. Naponta 1 csirke-barnarizs, teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvicsek, tojás, cottage cheese, zöldség ilyesmi) Multi- és C-vitamint szedek, fehérjeport viszont nem.
A csirke kedvelt alapanyag gyúrós közegben,mert könnyen emészthető,kevésbé zsíros,viszont magyarországon a többség minőségileg egy rakat szar,és nem túlzok. Egy ipari szemét,telebaszva antibiotikummal és egyéb anyagokkal.
Ne edd meg.
Akkor egyél,ha háztájiból veszed,ha nagyüzemi azzal csak kárt okozol magadnak,mert egy szemétdomb a minősége.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. április 29., szerda 21:01

fiore írta:Ha már így pörög a topik, akkor én is kérdeznék egyet.
Soha nem edzettem normálisan, kb. 2 hete kezdtem el az egészet. Jelenleg ún. átmozgatást végzek, hogy az ízületek izmok, szokják a terhelést, viszont olyan súlyokkal edzek mint egy kislány (full retard vagyok :mrgreen: ). Heti 3-szor edzek, akkor megmozgatom minden nagyobb izomcsoportomat, a hét többi részén meg próbálok 2-3 aerob edzést végezni. Pár hét múlva áttérek osztott edzésre.

Igazából jól csinálod, nem szabad egyből fejest ugrani a nagy súlyokba, még ha az "okosok" (általában fiatalok) bele is lovalják egymást. Nekem ilyenkor mindig az jár a fejemben, hogy: nem a súly növel, hanem a gyakorlat! Lassan, koncentráltan végzem inkább, hiába csinálom x kilóval kevesebbel is.
fiore írta:Az étrendem nem kimondottan testépítő, inkább mondanám rá, hogy próbálom kiszűrni a szemetet. Naponta 1 csirke-barnarizs, teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvicsek, tojás, cottage cheese, zöldség ilyesmi) Multi- és C-vitamint szedek, fehérjeport viszont nem.
Vitamin fontos, mindenkinek, még aki nem is sportol, én már évek óta szedem, előtte sokat betegeskedtem, az utóbbi két évben kétszer voltam beteg, mindkétszer saját hülyeségem (hosszabb ideig pólóban kinn télen.. ), úgyhogy az nyomjad. Kaját pedig amennyire tudod tartsd azért be, csirke-rizs, tojás, cottage cheese, zöldség jók csak a mennyiségen van a hangsúly, sokan mondják, hogy "sokat esznek mégsem nőnek", rákérdezek az a sok az inkább elég kevés... A zöldség pedig külön fontos a rostok miatt azt se sajnáld ki :)
fiore írta:Tisztában vagyok vele, hogy az effektív izomnövekedéshez kellene a mindennapos kalóriatöbblet, tskg.-ra elosztott zsír, fehérje, szénhidrát, stb.
A kérdésem az, hogy így, szinte a 0-ról mennyi fejlődést várhatok ezzel a "nem profi" hozzáállással? Nem fogok hetente 1kiló izmot felpakolni, viszont nem is ez a célom, hanem, hogy egy kicsit megemberesedjek. Remélem azért ezzel többet érek el, mint azok, akik lejárnak és utána egyből iránya meki (ismerek ilyen embert).
Fejlődés az sok mindentől függ, az elején sokat olvass utána, próbáld meg megtanulni a gyakorlatokat, ha nagyjából jól csinálod és csak nagyjából van rendben a kajád, már akkor is fog feljönni pár kiló, genetikától függ, hogy milyen gyorsan. Én ismereket olyanokat akik szarul kajálnak szarul edzenek és mégis jól néznek ki, hát mázlisták, majd kitapasztalod, hogy neked mennyire kell komolyan tartani az étrendet, hogy ne zsírosodj stb..
fiore írta:Aztán ha tetszik az egész, akkor lehet átállok a tökéletesebb étrendre, viszont erről így mit gondoltok? Működhet egy bizonyos szintig?
Ha bejön maga az edzés, és még egy kis fejlődést is érsz el akkor biztos még jobban megjön majd a kedved, és nagyobb motivációval könnyebb keményen odatenni magad, és a kajára is rendesen odafigyelni. Akkor lesz majd nehéz amikor magas intenzítással nyomod, ehhez csak ajánlás: szerezz egy jó edzőpartnert, kb veled egyszintűt, bár minden edzésen magaddal versenyzel, mégis a partnered átsegít a holtpontokon, ha szarabb napod van, de látod hogy ő is belead mindent, neked is könnyebb lesz rávenned magad.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 29., szerda 19:31

Aki ennyi idő alatt ennyit hízik, annak nem biztos, hogy annyira rossz a genetikája, inkább csak nem evett rendesen, de nem látok bele, te tudod, elhiszem.
Megfordult a fejemben már ez egyébként, hogy annyira nem is lehet rossz, mert ha célzottan, eltökélten és normális kajálással csináltam, akkor tényleg jól fejlődtem. Viszont kb abban a pillanatban, hogy leváltok a napi legalább 5 kajálásról, majdnemhogy elkezdek fogyni. Napi háromnál is keresztet vethetek mindenre. Illetve még a magas, nyúlánk termetem miatt is értettem ezt.

Elcsépelt közhely amúgy, hogy mindenki más, és ebből kifolyólag mindenkinek más "jön be", más edzéstervtől, gyakorlattól fejlődik. Azt mondják az okosok, hogy érdemes többet kipróbálni, játszani az edzés-pihenő számokkal, főleg, ha nincs érdemleges fejlődés.
Tehát hiába írja itt remy a heti 5-t, lehet, hogy neked smafu lesz (mondjuk kétlem :lol: ).
Illetve lehet, hogy nem alszol, eszel eleget, nem csinálod szabályosan a gyakorlatot, nem koncentrálsz az adott izomra edzés közben, avagy túledzed magad, netán pont nem edzel eleget.
Ezt mindenki magának érzi, kísérletezgetni lehet, sőt kell, szvsz ezek a legfontosabbak.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 19:04

___Samy___ írta:nem a futással van a gond, hanem a nagy távval és az idővel
szerintem egy intervallum futással többet érhetne el, persze nem ezekkel a feltételekkel
Nem az a célom, hogy testépítő legyek, viszont legyen kurva jó a kondim. Tudjak gyorsan, hosszút futni, és mellé uralkodjak a testem felett.

Az a tipikus tökéletes katona feeling. :mrgreen:

Na, de komolyan. Erőnlétileg sokat fejlődök így is. A súlyoknál észre lehet venni, viszont számomra a futás is fontos, így arra is koncentrálnom kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 29., szerda 18:54

Teljesen kezdőként még az is viszonylag komoly változással járna, ha nem változtatnál semmit, sőt junkot ennél és még be is rúgnál hetente többször. Később ha nem eszel normálisan, akkor megakadsz a fejlődésben nyilván. Egyből jó kajával-jó edzéssel annyit lehet hirtelen fejlődni, hogy még a bőrödön is meglátszódhatnak a szakadások. Nekem is ez volt, évek óta nem tudom eltüntetni. Elvileg 2-3 barnulással lehetne, de inkább égek, mint barnulok sajnos.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. április 29., szerda 18:43

Ha már így pörög a topik, akkor én is kérdeznék egyet.
Soha nem edzettem normálisan, kb. 2 hete kezdtem el az egészet. Jelenleg ún. átmozgatást végzek, hogy az ízületek izmok, szokják a terhelést, viszont olyan súlyokkal edzek mint egy kislány (full retard vagyok :mrgreen: ). Heti 3-szor edzek, akkor megmozgatom minden nagyobb izomcsoportomat, a hét többi részén meg próbálok 2-3 aerob edzést végezni. Pár hét múlva áttérek osztott edzésre.

Az étrendem nem kimondottan testépítő, inkább mondanám rá, hogy próbálom kiszűrni a szemetet. Naponta 1 csirke-barnarizs, teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvicsek, tojás, cottage cheese, zöldség ilyesmi) Multi- és C-vitamint szedek, fehérjeport viszont nem.

Tisztában vagyok vele, hogy az effektív izomnövekedéshez kellene a mindennapos kalóriatöbblet, tskg.-ra elosztott zsír, fehérje, szénhidrát, stb.
A kérdésem az, hogy így, szinte a 0-ról mennyi fejlődést várhatok ezzel a "nem profi" hozzáállással? Nem fogok hetente 1kiló izmot felpakolni, viszont nem is ez a célom, hanem, hogy egy kicsit megemberesedjek. Remélem azért ezzel többet érek el, mint azok, akik lejárnak és utána egyből iránya meki (ismerek ilyen embert).

Aztán ha tetszik az egész, akkor lehet átállok a tökéletesebb étrendre, viszont erről így mit gondoltok? Működhet egy bizonyos szintig?
.

Vissza: