OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Mondjuk ez igy keves info, mert az átmérő erősen befolyasolo ár tényező, na meg magas falu vagy nem, stb. Egyebkent a Tescóban szeles választék van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Uhm, nem tudom van e köztetek főző mester de milyen serpenyőt érdemes venni? knnyen tisztitható legyen és ne tapadjon reá semmi. max 7eig.D
Huhh, haverom egyszer hozott Hollandiából Grolsch Canont, azt hiszem 11,5%-os, hát lehetett is érezni rajta.h3x0r írta:nalam a Grolsch

- h3x0r
Vegre ismeros markak. :Đ Mondjuk a Neumarktot meg a Bergenbiert hianyolom a listadrol.messideco írta:Nálam sorrend, főleg romániai (helyi, csíkszeredai) sörök vannak terítéken: Ciuc, Hargita, Bucegi.

Ha beulunk valahova, altalaban en is Ciuc-ot szoktam inni, otthoni "hasznalatra" meg marad a Timisoreana vagy a Bucegi. Esetleg Tuborg vagy Becks is johet. Mondjuk az abszolut kedvenc nalam a Grolsch, BL meccseken meg a Heineken.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Olcsó kategóriában a Kőbambi megy egy ideje. A Borsodi valamit nagyon eltolt. A jobbfélékből Beck's (csak import, a hazainak az első szériája pazar volt, de utána...), Pilsner Urquell, Staropramen, Gösser, Tuborg, a Radeberger is fasza. Az ilyen gyümölcsös, híg szutykokat messziről kerülöm.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mégpedig üveges!Nálam sorrend, főleg romániai (helyi, csíkszeredai) sörök vannak terítéken: Ciuc, Hargita, Bucegi.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Fos mocsok, de legalább olcsó.Ferencváros írta:Nálam egy ideje a Löwenbrau a kedvenc.
Nálam sorrend, főleg romániai (helyi, csíkszeredai) sörök vannak terítéken: Ciuc, Hargita, Bucegi. Tovább gyakorlatilag mindegy, ha lehet maradok ennél a három márkánál

"And my heart will leave you never."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Csak a belga!
Na jó, nem csak, de haver kint lakott pár évig, aztán amikor kimentünk hozzá egy hétvégére, reggelire is sört ittunk, mindig más milyet. 100 félét legalább kipróbáltunk, és nagyon faszák vannak köztük. Persze erősen élesztős íze van a legtöbbnek, de nagyon rá lehet pörögni.
Hétvégén meg Brno, megnézzük mit tudnak a csehek.

Hétvégén meg Brno, megnézzük mit tudnak a csehek.
Miiiiiiiiiiiiiiii?Amúgy a búza sörök a legjobbak, HB búza, Edelweiss, Hoegaarden. Valahol a Schönherz koli környékén csapolnak 500-ért Hoegaardent.
Maradva a hazaiaknál, a Sopronit, Drehert, Arany Ászokat messziről kerülöm, nálam a sokak által lenézett Kőbányainak is sörebb íze van. A hidegen szűrt Miller ha már szóba került, marhára egyedi ízvilággal dolgozik, de akarva-akaratlanul is úgy érzem mintha valami grapefruitos lötyit innék...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Sörös témához visszakanyarodva:
jó egyetemista lévén ászok meg kőbalta a szokásos, ha nekiülünk. Ha áldozom rá, vagy valami alkalom van, akkor valami ír sört (Murphys, Kilkenny), esetleg egy jobb búzát lecsókolok, de a hétköznapokban csak az ászok meg a kőbambi.
Illetve amikor jártam Prágában, annyiféle sört összeittam, hogy nem is emlékszem a nevükre, de volt ott 1-2 olyan, amitől remegtem, annyira jó volt.
jó egyetemista lévén ászok meg kőbalta a szokásos, ha nekiülünk. Ha áldozom rá, vagy valami alkalom van, akkor valami ír sört (Murphys, Kilkenny), esetleg egy jobb búzát lecsókolok, de a hétköznapokban csak az ászok meg a kőbambi.
Illetve amikor jártam Prágában, annyiféle sört összeittam, hogy nem is emlékszem a nevükre, de volt ott 1-2 olyan, amitől remegtem, annyira jó volt.
-
A Kőbányai lakótelep elég nosztalgikus, őrzi mind a mai napig a kádári romantikát.Skacok, magyarországi Nosztalgia-Turizmushoz milyen helyeket tudnátok mondani? Ismerősömnek kéne.

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Még egy 16. kerületi?A Legenda Sörfőzde pl elég finom söröket készít és értékesít, azt ajánlom mindenképpen.

Amúgy a búza sörök a legjobbak, HB búza, Edelweiss, Hoegaarden. Valahol a Schönherz koli környékén csapolnak 500-ért Hoegaardent.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Asszem itthon nem lehet kapni (haver is egy osztrák ismerősétől kapta), de ha alkalmatok lesz rá, akkor a Full Moon nevű, szőlős sört próbáljátok ki. Az ízesített, gyümölcsös sörök szerintem iszonyatosan rosszak, de ez valami brutál jó volt.GT37 írta: többségük nekem túl édes volt, de a körtés valamiért nagyon bejött.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots