Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
___Samy___

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 29., szerda 18:32

nem a futással van a gond, hanem a nagy távval és az idővel
szerintem egy intervallum futással többet érhetne el, persze nem ezekkel a feltételekkel
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 29., szerda 18:27

viszont ha tolna a futás mellé bcaa-t, az sokat segítene a katabolizmus ellen, én az ajàndèk bcaa-t a foci előtt-közben-utàn fogom lökni.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 29., szerda 18:22

Remy írta:
schranzer írta: Ezt részletesebben is szét tudnad irni? marmint hogy melyik nap milyen izomcsoportra mennyi gyakorlatot + melyik nap van futas es kb hany perces, milyen jellegu. Erdekelne.
Hétfő - mell (általában 4 gyakorlat)
Kedd - hát (4-5 gyakorlat)
Szerda - kar (bicó 3-4 gyak, trinyó 3-4 gyak.)
Csütörtök - váll (4 gyakorlat)
Péntek - lábazás (kis súlyokkal szoktam erre tolni, mert nem akarom a térdem nagyon megterhelni. Szóval 3-4 gyakorlat, de ezt az edzést ritkábban tolom, tehát nem minden héten. Viszont futással kiváltom)

A futás része pedig a minimum fél órától egészen a 2 óráig terjed. (péntek), szombat, vasárnap. 6km-től felfelé. Amikor érzem magamban az erőt, akkor egy túra (nyilván futva) a Mecsekben, 15-17km eléggé jól esik :mrgreen: )
nem igazán akarok belepofátlankodni a tervedbe, de szerintem ez a 15 km futás a testépítéssel nem igazán fér össze
gyönyörűen bontasz az izomzatodból egy ilyen futás alkalmával
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. április 29., szerda 18:21

Remy írta:
schranzer írta: Ezt részletesebben is szét tudnad irni? marmint hogy melyik nap milyen izomcsoportra mennyi gyakorlatot + melyik nap van futas es kb hany perces, milyen jellegu. Erdekelne.
Péntek - lábazás (kis súlyokkal szoktam erre tolni, mert nem akarom a térdem nagyon megterhelni. Szóval 3-4 gyakorlat, de ezt az edzést ritkábban tolom, tehát nem minden héten. Viszont futással kiváltom)

A futás része pedig a minimum fél órától egészen a 2 óráig terjed. (péntek), szombat, vasárnap. 6km-től felfelé. Amikor érzem magamban az erőt, akkor egy túra (nyilván futva) a Mecsekben, 15-17km eléggé jól esik :mrgreen: )
Thanx. :agree:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 18:16

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 29., szerda 18:13

Ha valaki fejben elégedett, az alig fog valamit elérni.
van ilyen testépítő egyáltalán? :mrgreen:
mert én se voltam elégedett soha

hjaaaaj, el kéne kezdeni edzeni megint :lol:

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. április 29., szerda 18:07

Remy írta:Ahha, hát ja. Magamból kiindulva azért így nehezebb fejlődni. Volt, amikor visszavettem heti 3-ra az edzést, és mellette futottam. Lassan tudtam fejlődni, viszont, amikor visszaálltam a heti 5 edzés és mellette futás programra, akkor eléggé megugrottam.

Ha van időd, próbáld ki.
Ezt részletesebben is szét tudnad irni? marmint hogy melyik nap milyen izomcsoportra mennyi gyakorlatot + melyik nap van futas es kb hany perces, milyen jellegu. Erdekelne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 17:45

Az alapvető gond azzal van - mint pl. szerintem shutternál is - hogy meg van elégedve az elértekkel.
mióta rendesen csinálom,
6-7 kiló jött fel,
a testzsír százalékom jelentősen javult,
erőben meg van, ahol 200%,
számomra bőven jó eredmény.
Ha valaki fejben elégedett, az alig fog valamit elérni.
Pl. Testzsír százalékot hogy mértél? Súly és magasság kombinációval, vagy valami elcseszett netes centiméteres méréssel?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 29., szerda 17:43

én a szolgálati rend miatt ìgy tudom megoldani, akkor tudnék többet edzeni, ha lemondanék a fociròl, de az örök szerelem.

lehet mondjuk 2kg-al több tömeg feljött volna nélküle, de én ìgy is elégedett vagyok, ismerősök, csalàd, kollegàk làtjàk a fejlődést, én látom és érzem, a szàmok (súlyok,mérleg) nem hazudnak, ez számìt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 17:18

'shutterisland írta:
Remy írta:Amúgy Shutter te mennyit edzel egy héten?
3x edzek és 2x focizok.
Ahha, hát ja. Magamból kiindulva azért így nehezebb fejlődni. Volt, amikor visszavettem heti 3-ra az edzést, és mellette futottam. Lassan tudtam fejlődni, viszont, amikor visszaálltam a heti 5 edzés és mellette futás programra, akkor eléggé megugrottam.

Ha van időd, próbáld ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 29., szerda 17:13

Remy írta:Amúgy Shutter te mennyit edzel egy héten?
3x edzek és 2x focizok.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 17:12

Amúgy Shutter te mennyit edzel egy héten?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 17:02

Nem tudom, én akiket látok/láttam és tudatosan csinálták, mivel rengeteg pénzt költöttek kiegészítőkre, helyes kajálásra mindnek látható eredménye volt már két hónap után.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. április 29., szerda 16:57

Realista24 írta:Sokszor írtál ide kiegészítőkről, helyes kajálásról, stb., hogy így meg úgy nyomod. Miért nincs ennek látszatja?
Ezt amúgy majdnem minden konditermes arctól meg lehetne kérdezni.
3-4 terembe jártam anno hónapokig, az elmélet tökéletesen megvolt mindenkinek, tehát személyi edzői szinten magyarázták egymásnak a helyes végrehajtást, étkezést, kiegészítőket, mégis szemmel látható változást mondjuk harmincból egy ember tudott elérni. Nagyon nem ugyanaz valamit elméletben tudni, illetve gyakorlatban megvalósítani.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 29., szerda 16:09

mondjuk nálam szarabb genetikával nem sokan rendelkeznek, ektomorf teljes valójában, villámgyors anyagcserével, de amikor normálisan csináltam ~5 hónap alatt 67-ről 82-re mentem, 183-as magassághoz.
szerintem a havi 1.5-2 kg is jó (főleg zsírmentesen), attól függetlenül, hogy neked 3 is sikerült.

de ha ez így működne, akkor ha még 5 hónapig csinálod, 82-ről 97-re ugrasz fel...de nem így megy.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. április 29., szerda 16:05

PEEtör írta:
mióta rendesen csinálom, speciel 3-4 hónap alatt 6-7 kiló jött fel, a testzsír százalékom jelentősen javult, erőben meg van, ahol 200%, ami az én, átlagosnál gyengébb genetikám mellett számomra bőven jó eredmény.
Mondjuk nálam szarabb genetikával nem sokan rendelkeznek, ektomorf teljes valójában, villámgyors anyagcserével, de amikor normálisan csináltam ~5 hónap alatt 67-ről 82-re mentem, 183-as magassághoz.
Aki ennyi idő alatt ennyit hízik, annak nem biztos, hogy annyira rossz a genetikája, inkább csak nem evett rendesen, de nem látok bele, te tudod, elhiszem. Nálam a reális elvárás normális kaja melett, úgy, hogy nem zsírosodok ( csak nagyon minimálisan), a heti fél kiló, vannak gyengébb és erősebb hetek, ez egy átlag, de egy bizonyos idő után belassul. Amúgy inkább a tükröt nézegetem, mint a mérleget, az inkább kíváncsiságnak jó, meg önnyugtatásnak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 15:47

Semmi rosszat nem mondtam R24! Nem tudom mi a bajod... :D
Sebaj.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 29., szerda 15:45

mióta rendesen csinálom, speciel 3-4 hónap alatt 6-7 kiló jött fel, a testzsír százalékom jelentősen javult, erőben meg van, ahol 200%, ami az én, átlagosnál gyengébb genetikám mellett számomra bőven jó eredmény.
Mondjuk nálam szarabb genetikával nem sokan rendelkeznek, ektomorf teljes valójában, villámgyors anyagcserével, de amikor normálisan csináltam ~5 hónap alatt 67-ről 82-re mentem, 183-as magassághoz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 29., szerda 15:44

'shutterisland írta:jön a nyár, fáradékonyabb és levertebb az ember, jól jön.
Én meg pont ilyenkor pörgök mint a duracell nyuszi, főleg ha süt a nap. Bár ilyenkor le is szoktam dobni pár kilót... Nyomom is otthon a kardió, ha ráérek meg az otto chilit :Đ . Bár én 4 év alatt 17kg-ot dobtam le, ha szóltál volna neked adtam volna szivesen. :D

Semmi rosszat nem mondtam R24! Nem tudom mi a bajod... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2015. április 29., szerda 15:45-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 15:42

mindig próbálkoztam, de csak mostanában alakult úgy az életem, hogy időm, pénzem és energiám is van arra, hogy ezt az egészet (kaja,edzés,regeneráció) össze tudjam megfelelően hangolni.
Ezt már párszor írtad, csak ezért kérdeztem.
mióta rendesen csinálom, speciel 3-4 hónap alatt 6-7 kiló jött fel, a testzsír százalékom jelentősen javult,.
Hát nem tudom, az eb focis képet láttam, és az nem erről tanúskodik, így ránézésre.

Na mindegy, én biztos fordítanék rá pár ezrest a helyedben, hogy egy szakemberrel tanácskozzak, aki felmér tetőtől talpig.
Vagy rá kéne szokni a jó öreg szalonnára, kenyérrel, paradicsommal és paprikával, és lenne testépítés! Nyomjátok itt magatokba ezt a sok marhaságot... :D
:roll: :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: