Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 29., szerda 15:39

Kicsit túlzásnak tűnik.
igazából szerintem a vitaminok, ásványi anyagok azok még a hétköznapi (értsd : nem kondizó) emberek számára is szükségesek, a fehérje az alap, és gyakorlatilag a bcaa/amino is szinte ugyanaz, mint a fehérje.

itt ami az úgymond extra, az az edzés előtti cucc, de jön a nyár, fáradékonyabb és levertebb az ember, jól jön.

Miért nincs ennek látszatja?
mindig próbálkoztam, de csak mostanában alakult úgy az életem, hogy időm, pénzem és energiám is van arra, hogy ezt az egészet (kaja,edzés,regeneráció) össze tudjam megfelelően hangolni.

mióta rendesen csinálom, speciel 3-4 hónap alatt 6-7 kiló jött fel, a testzsír százalékom jelentősen javult, erőben meg van, ahol 200%, ami az én, átlagosnál gyengébb genetikám mellett számomra bőven jó eredmény.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 29., szerda 15:38

Vagy rá kéne szokni a jó öreg szalonnára, kenyérrel, paradicsommal és paprikával, és lenne testépítés! Nyomjátok itt magatokba ezt a sok marhaságot... :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 15:24

Kérdezek egyet shutter, aztán vagy támadásnak veszed vagy sem. Kivételesen nem annak szánom.

Sokszor írtál ide kiegészítőkről, helyes kajálásról, stb., hogy így meg úgy nyomod. Miért nincs ennek látszatja? Valamit elrontasz szerintem nagyon.

Egy szakemberrel kéne konzultálnod és/vagy változtatni sok dolgon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 29., szerda 15:23

'shutterisland írta:ha már pörög a topic.

1db biotech one a day
1db biotech multi mineral complex
1db prom-in c800 c vitamin
2db scitec 100% whey pro (2x 0.92kg)
1db nuternd whey core 100 (2.2kg) (+ ajándék 500ml-es nutrend bcaa mega strong)
1db scitec amino magic (500g)
1db biotech nitrox therapy (340g)

ez így 36k-ért korrekt, nem ?
Vitaminból sokkal jobban jársz egy B-komplex-szel, szintén Biotech, ha jól emlékszem simán veri a One-a-dayt és rendesen van benne ásvány is. C vitaminból én DM/Rossmannban veszek 1000 mg-osat, kábé 800-ért, és 3-4 óránként dobok belőle egy fél szemet.
Fehérjéből meg Myprotein-re esküszöm, fejlődés, legtisztább összetétel szempontjából is, ellenben a szájtekes mindentbele cuccokkal. És még olcsóbb is.
Lehet megéri 36 ért, de sokkal olcsóbban össze tudnád hozni, szvsz jobb anyagokkal.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 29., szerda 15:23

'shutterisland írta:ha már pörög a topic.

1db biotech one a day

50k körül lenne egyébként mindennel együtt shop.builderen, kérdés hogy meg kell enned ennyi mindent?
Kicsit túlzásnak tűnik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 29., szerda 15:14

ha már pörög a topic.

1db biotech one a day

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 29., szerda 15:11

kapor_89 írta: Sajnos ez már már népbetegség, és úgy veszem észre, bárhol járok is, minden köcsög 15 kg-s súllyal bicepszezik minimum, amikor azt se tudják mi a franc az a guggolás vagy a felhúzás. Persze a fekvenyomás az megy mindenkinek.. Múltkor Gildába: gyerek kezébe veszi a rudat, markolássza, markolássza, látszott rajta azt se tudja mivan. A bratyesz persze egyből szól neki, hogy gyerünk már, ne legyél béna, segítek kiemelni.. A gyerek majdnem összeszarta magát, a kezei úgy remegtek a tartástól mint ha -90 fokba csöppent volna, de nem, kell az a kibaszott 80 kg, segítünk, persze! Súly lemegy, hülyegyerek felülről fogja, majd picit elengedi, persze súly egyből pottyant a gyerekre. Az volt a szerencséjük, hogy pont voltak még mellettük, gyors lekapták róla. Igazából tudtam hogy ez lesz, előre láttam, direkt sasoltam is.. De mi ilyenkor a teendő? Semmi. Ha odamész leköpnek, leszarnak, és elküldenek anyádba hogy hagyá'má geci. Nembaj, addig csinálja mindenki, amíg a saját kárából nem tanul. Én is ilyen kis pöcsfej voltam.
Most olvastam vissza, ehhez kapcsolódóan még a kedvencem:25-ös faszi, 185/95 körül van, múltkor volt szerencsém áthúzás közben megfigyelni, mert éppen segítséget (áthúzáshoz!) kért. Másik is alig tudta feladni neki a súlyzót, az meg a szabályosság legkisebb jele nélkül megrángatta vagy 10-szer, aztán úgy ejtette hátra le, hogy csoda volt, hogy nem sérült bele. A másik megkérdezte kíváncsiságból, hogy ez mégis mekkora súly, meg hogy nem kéne-e máshogy "letennie" a súlyt gyakorlat végén, erre válasz:"hmmm, mittomén', nem számoltam, sok rajta a tárcsa, meg hogy ő mindig így szokta letenni, mert neki így jó."
Izomszagot érezni lehetett a teremben. Amúgy eddig egyszer nem láttam rövid gatyában edzeni, illetve lábazni, de ki tudja, lehet mindig csak elkerülöm.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. április 29., szerda 14:15

Zsombor írta:Szakmailag megvan a tudása ami kell minden kezdőnek, de hányadékabb alak nem igazán van nála. A legtöbb emberrel úgy beszél mintha a seggéből rángatta volna elő őket, sokszor azokkal is, akik nem is kérdeznek marhaságot(mint pl legutóbb a forma aki a Kai Greene által előadott dolgokról érdeklődött. Ja igen, tavaly még Kai-t is köpködte, hogy milyen szánalmas a tag, reméli nem nyeri meg a Mr. Olympiát, most meg már arról beszél, hogy milyen tiszteletreméltó személy, meg neki kellene lennie a következő Mr. O-nak.). Közben azt hiszi hogy csak az a jó, amit ő gondol, tévedhetetlen, közben annyi faszságot összehord, hogy az hihetetlen. Aztán mikor pár ember magánjellegű kérdést tesz fel neki, attól még jobban hízik a mája, az természetesen más kérdés, hogy gyakran az ezekre írt válaszai is árulkodnak arról, hogy milyen ember is ő. Meg a facebookos vergődésén is csak röhögni tudok, szinte mindegyik kommentjében elismétli hogy milyen beteg dolog, közben meg az életét a twitteren közvetíti.
A hó vége mindig undorító. Annyi dolgom van, mint az állat.
Alig találtuk meg a kúrós panziót.
Kint voltam a FIBO-n, rohadtul utálom, de ez van.
Vizet iszik és bort prédikál.
Ja és persze a múltbéli tettei is nevetségesek. Vagy tévednék?
dannen írta:egyetértek zsomborral, nekem a szakmai tudásával pl. nincs bajom, de emberileg 0 lehet szegény. az meg már tényleg más kérdés, hogy olyanokat is kérdeznek tőle, aminek semmi köze a testépítéshez, mintha valami mentor lenne. szomorú, hogy szerintem sokan tényleg követik is az élettel kapcsolatos tanácsait.
Igen, ezért is írtam le, hogy én se bírom a stílusát, ezért csak akkor olvasom az edző válaszol rovatot, ha nagyon unatkozom, és tényleg végigkattintgattam az összes általam érdekesnek vélt oldal cikkeit. Tudom milyen ember, így nem követem pl. twitteren, de ha találok olyan anyagot (legyen az videó, cikk vagy bármi), amiben a szakmával foglalkoznak, és azon belül olyan területtel, amiből profitálhatok, bővíthetem a tudásom, akkor meghallgatom/elolvasom, amúgy meg más forrásokból is tájékozódom.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 29., szerda 14:12

szerintem az a baj vele, hogy túlságosan is az előtérbe lépett.
sokat adott a magyar testépítő társadalomnak, a sárga kapszula, a rengeteg cikk, sok audioblog, edző válaszol, bb tv-k, stb...
viszont ez a "magyar testépítés médiacelebe" szerpekör, ami az utóbbi években teljesedett ki igazán, a bankszámlájának növekedésével éppen ellentétesen húzza le a közkedveltségét.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 14:06

életét a twitteren közvetíti.
Lehet ő bruzsy tesója
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 29., szerda 14:02

Szakmailag megvan a tudása ami kell minden kezdőnek, de hányadékabb alak nem igazán van nála. A legtöbb emberrel úgy beszél mintha a seggéből rángatta volna elő őket, sokszor azokkal is, akik nem is kérdeznek marhaságot(mint pl legutóbb a forma aki a Kai Greene által előadott dolgokról érdeklődött. Ja igen, tavaly még Kai-t is köpködte, hogy milyen szánalmas a tag, reméli nem nyeri meg a Mr. Olympiát, most meg már arról beszél, hogy milyen tiszteletreméltó személy, meg neki kellene lennie a következő Mr. O-nak.). Közben azt hiszi hogy csak az a jó, amit ő gondol, tévedhetetlen, közben annyi faszságot összehord, hogy az hihetetlen. Aztán mikor pár ember magánjellegű kérdést tesz fel neki, attól még jobban hízik a mája, az természetesen más kérdés, hogy gyakran az ezekre írt válaszai is árulkodnak arról, hogy milyen ember is ő. Meg a facebookos vergődésén is csak röhögni tudok, szinte mindegyik kommentjében elismétli hogy milyen beteg dolog, közben meg az életét a twitteren közvetíti.
A hó vége mindig undorító. Annyi dolgom van, mint az állat.
Alig találtuk meg a kúrós panziót.
Kint voltam a FIBO-n, rohadtul utálom, de ez van.
Vizet iszik és bort prédikál.
Ja és persze a múltbéli tettei is nevetségesek. Vagy tévednék?

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. április 29., szerda 13:42

Zsombor írta:
istimester írta: Szenny az az oldal, de olykor remekül szórakozok rajta. Bár az már kínos, hogy Bunnyt egyesek komoly társadalmi kérdésekben is szellemi vezetőnek tekintik, holott nem egy esetben mélyen alulművelt és alultájekozott.
Nála suttyóbb, nevetségesebb ember nem sok van a világon. Bár szerintem egyre inkább csökken az őt elismerő emberek létszáma. Persze van 1-2 agyhalott, akik olyan kérdéseket tesznek fel neki, hogy most akkor szakítsak-e a barátnőmmel vagy ne. :lol:
Van neki egy sajátos stílusa amit sokan nem bírnak ( én se), ehhez hozzá jön, hogy minden elismertebb szakoldalt támogat egy vagy több bizonyos táplálékkiegészítőt gyártó cég, így gyakran hazabeszélnek, nem teljesen függetlenek. De ezeken túl kérdezném tőletek, hogy kizárólag szakmailag milyen kifogásotok van vele kapcsolatban?

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 23., csütörtök 23:53

istimester írta: Szenny az az oldal, de olykor remekül szórakozok rajta. Bár az már kínos, hogy Bunnyt egyesek komoly társadalmi kérdésekben is szellemi vezetőnek tekintik, holott nem egy esetben mélyen alulművelt és alultájekozott.
Nála suttyóbb, nevetségesebb ember nem sok van a világon. Bár szerintem egyre inkább csökken az őt elismerő emberek létszáma. Persze van 1-2 agyhalott, akik olyan kérdéseket tesznek fel neki, hogy most akkor szakítsak-e a barátnőmmel vagy ne. :lol:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. április 23., csütörtök 23:39

Anyaka írta: A bb.hu az egyik legálszentebb oldal
Szenny az az oldal, de olykor remekül szórakozok rajta. Bár az már kínos, hogy Bunnyt egyesek komoly társadalmi kérdésekben is szellemi vezetőnek tekintik, holott nem egy esetben mélyen alulművelt és alultájekozott.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 23., csütörtök 20:38

'shutterisland írta:én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy érdekes módon most is a fekvenyomás jött szóba, mint a "gyúrós ember értékmérője".
mindenkinek ez a heppje, mintha nem lenne a másik 30 féle gyakorlat ugyan olyan fontos.

hány olyan embert ismerek, akik 120-al nyomnak fekve, aztán mikor 3 hetente 1x lábaznak, akkor két csokiskarika van a rúdon guggoláskor...
:D :D :D :lol: :lol: :lol:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2015. április 23., csütörtök 20:26

az orkok már ide is betévedtek :(

azt meg azért ne feledjük, hogy lehet ám súlyt felpakolni, meg erőt növelni...de ettől még a feje ugyan úgy törik :x
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. április 18., szombat 1:55

a testépítésnek köze nincs ahhoz, hogy ki hogyan verekedik, max több magabiztosságod lesz (a semmire) . baszhatod, hogy kinyomsz x kgot fekve, ha oda jön egy tapasztalt boxoló, kickboxoló, ne adj isten jiu jitsuban jártam ember, akkor majd meggondolod, hogy számít-e , hogy hány kg az ember aki 'pattog' előtted. és itt most nem arról van szó, hogy oda áll eléd a helyi basszájba' aztán félig besszíva keménykedik
-Így igaz...
Én évekig heti 5-ször kick-boxoltam és valóban nem sok esélye volt/van egy kigyúrt lassú egyénnek...
Ma már csak a szinten tartás miatt csinálom.
Sosem voltam kis darab amúgy sem,de én is edzegettem(testépítés) egy darabig,viszont belassultam tőle...
Tény hogy jött fel izom bőven,de sokat kellett azon dolgozni,hogy ne menjen a gyorsaság rovására...
Aztán el is hagytam a súlyzózást.Mivel semmi cuccot nem szedtem,a kick-box edzéseknek köszönhetően maradt annyi izom,amennyi szükséges,nem estem össze...

Szóval nagy kar ide vagy oda,egy gyors ütés és K.O. ! :mrgreen:
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 17., péntek 23:44

Nemár. :(
Eddig legalább ebbe a topicban nem volt nagyon trollkodás. :-(

Becksy...azért na. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 17., péntek 23:03

hát nem tudom, én pont azt vettem észre, hogy a lábazás vagy guggolás pont, hogy nem divat.

viccesen hangzik, de a teremben dolgozó emberke szerint 20-an lábazunk rendszeresen a kb 80 emberből, aki odajár, és ebből páran nem is guggolnak.
én 80 kg körül tartok most szériában guggolással, és azzal már valószínűleg top 5-ös lennék, fekvenyomásban meg örülök, ha az első felében lennék a mezőnynek.
nem tudom, hogy ez máshol hol van, de nem hiszem, hogy békéscsaba a testépítés "mordorja".

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 17., péntek 22:55

'shutterisland írta:
aztán lehet, hogy csak én tapasztaltam ezt, de mindig a "te mennyivel nyomsz fekve" kérdés a legnépszerűbb és a legtöbben így méregetik magukat egymáshoz.
+ a guggolás. Ez a kettő általában a divat. Mondjuk én nem szoktam guggolni, mert szétbassza a térdet, azt meg nem szeretném. Lábra csak óvatosan edzek. Inkább futok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: