kapor_89 írta:
Sajnos ez már már népbetegség, és úgy veszem észre, bárhol járok is, minden köcsög 15 kg-s súllyal bicepszezik minimum, amikor azt se tudják mi a franc az a guggolás vagy a felhúzás. Persze a fekvenyomás az megy mindenkinek.. Múltkor Gildába: gyerek kezébe veszi a rudat, markolássza, markolássza, látszott rajta azt se tudja mivan. A bratyesz persze egyből szól neki, hogy gyerünk már, ne legyél béna, segítek kiemelni.. A gyerek majdnem összeszarta magát, a kezei úgy remegtek a tartástól mint ha -90 fokba csöppent volna, de nem, kell az a kibaszott 80 kg, segítünk, persze! Súly lemegy, hülyegyerek felülről fogja, majd picit elengedi, persze súly egyből pottyant a gyerekre. Az volt a szerencséjük, hogy pont voltak még mellettük, gyors lekapták róla. Igazából tudtam hogy ez lesz, előre láttam, direkt sasoltam is.. De mi ilyenkor a teendő? Semmi. Ha odamész leköpnek, leszarnak, és elküldenek anyádba hogy hagyá'má geci. Nembaj, addig csinálja mindenki, amíg a saját kárából nem tanul. Én is ilyen kis pöcsfej voltam.
Most olvastam vissza, ehhez kapcsolódóan még a kedvencem:25-ös faszi, 185/95 körül van, múltkor volt szerencsém áthúzás közben megfigyelni, mert éppen segítséget (áthúzáshoz!) kért. Másik is alig tudta feladni neki a súlyzót, az meg a szabályosság legkisebb jele nélkül megrángatta vagy 10-szer, aztán úgy ejtette hátra le, hogy csoda volt, hogy nem sérült bele. A másik megkérdezte kíváncsiságból, hogy ez mégis mekkora súly, meg hogy nem kéne-e máshogy "letennie" a súlyt gyakorlat végén, erre válasz:"hmmm, mittomén', nem számoltam, sok rajta a tárcsa, meg hogy ő mindig így szokta letenni, mert neki így jó."
Izomszagot érezni lehetett a teremben. Amúgy eddig egyszer nem láttam rövid gatyában edzeni, illetve lábazni, de ki tudja, lehet mindig csak elkerülöm.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.