Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Bajnokok Ligája
[quote] de ha címet védünk ellenük ezer évig kussolhatnának. [/quote
kb 3 hónapig tartana a kuss...aztán menne tovább a szokásos lemez.
kb 3 hónapig tartana a kuss...aztán menne tovább a szokásos lemez.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
annyira ráizgul mindenki, az ítélet napja meg meg az utolsó menet meg mit tudom én, aztán a végén szépen kiesik valamelyik csapat az elődöntőben.
volt vagy 30 klasszikus az elmúlt pár évben, ez természetesen felettük fog állni mind fontosságban, mind körítésben, de nem ez az egy meccs fogja eldönteni, hogy cr vagy messi e a jobb, vagy hogy ezer évig kussoljon a vesztes.
volt vagy 30 klasszikus az elmúlt pár évben, ez természetesen felettük fog állni mind fontosságban, mind körítésben, de nem ez az egy meccs fogja eldönteni, hogy cr vagy messi e a jobb, vagy hogy ezer évig kussoljon a vesztes.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A meccs maga közel sem lenne a futball ünnepe,azért a két kupadöntőnkre sem lehet ezt rásütni, bajnokikon mehet az asok kapok, ott van lehetőség javítani, itt nincs.Szval egy kemény taktikai csatára számítanék 1-2 góllal.
Az én verzióm,hogy 2-1re nyerünk Ramos fejel,Suarez egyenlít és Cr 11esből eldönti 92:48kor.Imádnám
de 2011-12,2012-13... mind2szer bevolt harangozva a Classico döntő végül lett egy Chelsea-Bayern és egy Bayern-Dortmund.
Az én verzióm,hogy 2-1re nyerünk Ramos fejel,Suarez egyenlít és Cr 11esből eldönti 92:48kor.Imádnám

de 2011-12,2012-13... mind2szer bevolt harangozva a Classico döntő végül lett egy Chelsea-Bayern és egy Bayern-Dortmund.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Az biztos, hogy jót tenne a sportágnak is egy csak a labdarúgásról szóló klasszikus a döntőben, de ilyen tét mellett, biztos, hogy nagyon feszült meccs lenne, nem mindig szép megmozdulásokkal. Független nézőknek mi lehetne jobb döntő, mint a futball legnépszerűbb 3 csapata közül 2 játszik, akik történetesen ősi riválisok. Nem hinném, hogy egy meccs döntene a két játékos futballban betöltött szerepéről egymáshoz viszonyítva, főleg, hogy egy meccsen bárki megverhet bárkit, közhely de igaz.adamzz írta:Össze kellene már végre hozni azt a klasszikust a döntőben. A Spanyol foci megkoronázása lenne, két spanyol házi döntő egymást követő két évben stb.
Plusz talán ez a meccs lehetne az amelyik eldöntené mindörökre,hogy most akkor CR vagy Messi volt-e a nagyobb.
Akarom is meg nem is. A vesztes belehalna, a győztes a mennybe menne, DE a három legjobb csapatból kettő lenne ott, ráadásul egy országból, jézus mekkora meccs lehetne, a feszültségben én roppannék össze a tv előtt nemhogy akik a pályán lennének.
Egyébként aláírnám, hogy Messi szarul játszik, momentum nélkül, mégis nyerünk, míg Ronaldo godmode-ban mégis kikaptok, és gondolom fordítva is igaz ez.
Viszont mind a két csapatnak hoznia kell ehhez az elődöntőt, első blikkre a spanyolok az esélyesebbek, de én még mindig félek a Bayerntől, bár hiszem, hogy egy teljesen egészséges csapat ellen is legalább 51% esélyünk lenne, ha Guardiola betegesen ragaszkodna a stílusához.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én is ezt akarom inkább, Mondjuk a Messi-CR párharcot leszarom, de ha címet védünk ellenük ezer évig kussolhatnának.Persze nagy a kockázat, de tavaly is nagy volt a városi rivális ellen. Rendezzük le egy meccsen ennek a generációnak ez valóban a döntője lenne (mármint a Ramos-Cé féle madridnak és a Messi-Iniesta féle barcának) volt 1000 meccsük már de végre egy döntőben, el lehetne rendezni az egészet.adamzz írta:Össze kellene már végre hozni azt a klasszikust a döntőben. A Spanyol foci megkoronázása lenne, két spanyol házi döntő egymást követő két évben stb.
Plusz talán ez a meccs lehetne az amelyik eldöntené mindörökre,hogy most akkor CR vagy Messi volt-e a nagyobb.
Akarom is meg nem is. A vesztes belehalna, a győztes a mennybe menne, DE a három legjobb csapatból kettő lenne ott, ráadásul egy országból, jézus mekkora meccs lehetne, a feszültségben én roppannék össze a tv előtt nemhogy akik a pályán lennének.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Össze kellene már végre hozni azt a klasszikust a döntőben. A Spanyol foci megkoronázása lenne, két spanyol házi döntő egymást követő két évben stb.
- dzsi91
Bár most tényleg semmi nem áll a bayernek de énse írnám le őket.Németek, mentálisan bármikor képesek összekapni magukat és van az úgy,hogy a vereségek összekovácsolnak egy társaságot. Így lehet Guardiola is óvatosabb lesz és nem szaladnak bele a késbe, de tény hogy jelenleg minden a Barcának áll.
A Barcáról meg csak a szokásos "lehúzódumát" tudom elmondani, rendben szárnyalnak jól megy nekik nagyon... De megcsaptak egy mélyponton lévő Real-t azt is úgy ,hogy simán nyerhettünk volna ha nem vagyunk bénák, a PSG b csapattal állt ki kb az első meccsen, a bayern meg lassan már ki sem tud állítani embert... A city meg viccnek is rossz. De minél inkább ők lesznek az esélyesek a döntőben annál könnyebb dolgunk lesz (már a lehetőségekhez mérten). Nagyon erősnek tartom mindkét FCB-t de szerintem teljes kerettel jobbak vagyunk, kérdés,hogy a döntőre összetudunk-e foltozni mindenkit. De előbb jussunk el oda, emlékszem amikor a dortmundot kaptuk akkor is már a döntőről tárgyaltunk(jó magam is) aztán csak lestünk.
1 nagyon nehéz ellenfél vár majd minket a döntőben,de kétlem,hogy nehezebb meccs lenne mint a tavalyi atombunker ellen.
Szerintem a mi JUve-Atma duónk nehezebb mint a City-Psg-Bayern sorsolás(a sérültek tudatában meg főleg), legalábbis én 3 csapatot akartam mindenképp elkerülni az idei bl-ben, az a Chelsea-Atma-Juve trió ebben a sorrendben.
A Barcáról meg csak a szokásos "lehúzódumát" tudom elmondani, rendben szárnyalnak jól megy nekik nagyon... De megcsaptak egy mélyponton lévő Real-t azt is úgy ,hogy simán nyerhettünk volna ha nem vagyunk bénák, a PSG b csapattal állt ki kb az első meccsen, a bayern meg lassan már ki sem tud állítani embert... A city meg viccnek is rossz. De minél inkább ők lesznek az esélyesek a döntőben annál könnyebb dolgunk lesz (már a lehetőségekhez mérten). Nagyon erősnek tartom mindkét FCB-t de szerintem teljes kerettel jobbak vagyunk, kérdés,hogy a döntőre összetudunk-e foltozni mindenkit. De előbb jussunk el oda, emlékszem amikor a dortmundot kaptuk akkor is már a döntőről tárgyaltunk(jó magam is) aztán csak lestünk.
1 nagyon nehéz ellenfél vár majd minket a döntőben,de kétlem,hogy nehezebb meccs lenne mint a tavalyi atombunker ellen.
Szerintem a mi JUve-Atma duónk nehezebb mint a City-Psg-Bayern sorsolás(a sérültek tudatában meg főleg), legalábbis én 3 csapatot akartam mindenképp elkerülni az idei bl-ben, az a Chelsea-Atma-Juve trió ebben a sorrendben.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Itt várjuk, hogy mi lesz vajon az elődöntők vége, azt a végén lenne egy Bayern - Juve döntő.. Jaj de szar vicc lenne.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mint amennyire a PSG adta kb...csabi* írta:annyira adná magát, hogy ez az ezer sebből vérző, mindenki által lesajnált bayern lecidáztassa a barcát

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
annyira adná magát, hogy ez az ezer sebből vérző, mindenki által lesajnált bayern lecidáztassa a barcát

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Robben már akkor tuti nem játszik. Ribery ha még játszani is fog nagyon kevés lesz csak úgy mint tavaly. Lewa meg batman maszkban szintén nem lesz top formában.
Nyilván nem lehetetlen,hogy a Bayern bejusson a döntőbe, de jó adag szerencse és nagy edzői húzások kellenek hozzá.
Nyilván nem lehetetlen,hogy a Bayern bejusson a döntőbe, de jó adag szerencse és nagy edzői húzások kellenek hozzá.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Így van,egy meccsen már bármi lehet.Demes írta:Ha bejutunk a döntőbe nekem mindegy hogy Barca vagy Bayern, egy a fontos hogy Modric visszatérjen és legyen teljes a keretünk.
Ha ez megvan nagy baj már nem lehet, bárkit meg tudunk verni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Ha bejutunk a döntőbe nekem mindegy hogy Barca vagy Bayern, egy a fontos hogy Modric visszatérjen és legyen teljes a keretünk.
már vártam, h mikor cserélsz avatarttal a tyúkkal meg a kakassal. :ĐR.M.C.F írta:Fölkapták mint bözsi nénit.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
reméljük....Játszhat ellenünk egyáltalán?

Attól voltam ki , hogy most bepattant róla 2 gól, és állandóan nyomták hogy a real visszavenné,meg hogy visszamenne e, mintha valami fontos ember lenne. Fölkapták mint bözsi nénit.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Játszon csak,úgy is egyel kevesebben leszünk mi is.az esetleges sorsszerűségen (volt csapatának majd betalál) kívül mondjuk szerintem nem sok minden szól morata játszatása mellett.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az esetleges sorsszerűségen (volt csapatának majd betalál) kívül mondjuk szerintem nem sok minden szól morata játszatása mellett.
jobban járna a juventus, ha csak tevez lenne elöl és felraknának plusz egy középpályást.
ha már mindenáron két csatárral akarnak játszani, akkor llorente-t tenném be allegri helyében.
neki azért nem megy rosszul ellenetek, a bilbaoban is lőtt néhány gólt és tavaly a juve színeiben is betalált mind a két meccsen, illetőleg ha játékban fogalmatlanok lesznek és ívelgetnek, neki talán még lehet is esélye a fejpárbajoknál.
jobban járna a juventus, ha csak tevez lenne elöl és felraknának plusz egy középpályást.
ha már mindenáron két csatárral akarnak játszani, akkor llorente-t tenném be allegri helyében.
neki azért nem megy rosszul ellenetek, a bilbaoban is lőtt néhány gólt és tavaly a juve színeiben is betalált mind a két meccsen, illetőleg ha játékban fogalmatlanok lesznek és ívelgetnek, neki talán még lehet is esélye a fejpárbajoknál.
- h3x0r
Szamit egyaltalan hogy mi van a szerzodeseben? Csak mert tavaly Courtois szerzodeseben is volt egy zaradek, az UEFA pedig mutatta a fukkot a Chelsea-nek. (mindket meccsen jatszott)hunmadridista írta:Állítólag mi bele akartuk pakolni a szerződésébe, hogy ne játszhasson, de nem mentek bele az olaszok...Realista24 írta: Játszhat ellenünk egyáltalán?
Amint arról a hatharom.com csütörtökön beszámolt, Enrique Cerezo, az Atlético elnöke elárulta, hogy egy záradék értelmében a londoniaktól kölcsönvett belga hálóőr csak nagyon sok pénz ellenében léphet pályára a játékjogát birtokló Chelsea ellen - ha összekerülnek a BL-ben. Mérkőzésenként 4 millió fontról pletykáltak Spanyolországban. Nos, a két klub találkozik egymással az elődöntőben, ám amint kiderült, a kölcsönjátékos szerepeltetésének tiltása ellentétes az UEFA szabályzatával. Eszerint az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Fegyelmi Szabályzata egyaránt konkrét rendelkezéseket tartalmaz, amelyek szigorúan tiltják a kluboknak, hogy bármilyen befolyással legyenek, vagy befolyásolni próbáljanak más klubokat azzal kapcsolatosan, hogy kit szerepeltessenek (vagy ne) adott mérkőzésen. Ha tartalmaz is ilyen kitételt a két klub privát szerződése, az érvénytelen és végrehajthatatlan az UEFA előtt. Fizetésről nincs szó a közleményben, de a klubok szigorú büntetésre számíthatnak, ha a szervezet úgy látja, megszegik a szabályzatot. Thibaut Courtois 2011-ben a belga Genktől igazolta át a Chelsea, de azonnal kölcsönadta az Atlético Madridnak, ahol azóta rengeteget fejlődött és a világ legjobbjai között emlegetik posztján. A két csapat 2012-ben összecsapott az Európai Szuperkupáért (4-1-re nyert az Atléti), akkor még nem volt ilyen kitételről a belga válogatott kapus kapcsán.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Akkor így már jöhet a Morata gólRealista24 írta:Dánke, olvastam múltkor valamit, csak már nem emlékeztem, hogy végül mi lett.