Viszont a putagijon maradjon csak, őket én is rühelltem, mocskos favágók.
Osasunát meg nagyon sajnálom...

ja nem
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
menjenek csak lefele a szar legelőjükkel.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 29., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 29., szerda 12:34
Szerintem könnyebb lenne felsorolni kiket nem utálsz.BBeno írta:Osasuna is megerdemli. Oket is utalom. Deport is. Mallorcat is. Ezek mindig megnehezitettek a kotelezo meccseket es nem egyszer alattomos jatekkal orvosoltak
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 29., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 29., szerda 12:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 29., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 12:24
Az hagyján, de a Gijon is közel van ahhoz, hogy ismét feljussanak. Betis már valószínűleg megnyeri, de a 2. helyre jó lenne, ha bejönne a Girona. Aztán a Las Palmas üsse el a Gijon-t a feljutástól és mindenki happy.BBeno írta:Fuj de utalom a betist
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 29., szerda 12:21
Hát elég sokszor fingattak ki minket az elmúlt években(főként az elmúlt évtizedben), nekem sem a szívem csücskemorientes írta:Miért,mit tettek veled?BBeno írta:Fuj de utalom a betist
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 29., szerda 12:18
De nem nyer,mert az még luzerabb csapat mint a cordobaki is kaptak 1-0-ra, szóval ha ma nyer a depor, akkor matematikailag is ők az első kiesők.
jöhet helyettük fel a betis. :) Avatar
Miért,mit tettek veled?BBeno írta:Fuj de utalom a betist
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 29., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 29., szerda 12:10
ki is kaptak 1-0-ra, szóval ha ma nyer a depor, akkor matematikailag is ők az első kiesők.morientes írta:Nem fog.A levantenak sem életbiztosítás az a 14. hely,kit verjenek meg otthon ha nem az utolsót...egyébként a cordoba ha ma nem nyer
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 29., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 28., kedd 14:10
Nem fog.A levantenak sem életbiztosítás az a 14. hely,kit verjenek meg otthon ha nem az utolsót...egyébként a cordoba ha ma nem nyer
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 28., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 28., kedd 11:53
mondjuk holnap még lesz egy villarrea-atletico, az is ugyanilyen sorsdöntő ebből a szempontból.CS0ki írta:Az se ideális, hogy mi még játszunk a Valenciával, és ha verjük őket, könnyen lehet, hogy oda is adtuk az Atmának a harmadik helyet, ők meg az elsőt fogják a barcának...Na nem mintha alapból nem lenne jobb csapat a katalánoké, de ha még motiváció sem lesz az atmának...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 11:52
Én azt azért nem számolom, mert mindig bukik valahol egy-egy csapat. De ha két meccsen sem sikerül megverni egy szezonon belül valakit, ott vannak a bajok. Nálam.Sierra írta:Igen, illetve Villarreal ellen otthon. Ott 2 pontot veszítettünk. Ha azt hozzuk, most egál lenne legalább, és egymás elleniben meg jobbak vagyunk. Akkor csak hozni kéne a meccseket, és nem kéne várni a Barca botlására.Realista24 írta:Ha valamin elmegy a bajnokság, akkor én az Atmát emelném ki. Két meccsből semmi. Ez megengedhetetlen.
De nem így történt sajnos.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 28., kedd 11:52
Jogos, de a meccsek képét tekintve mégis ott. Atma ellen közünk nem volt a meccsekhez, a Barcát viszont megfogtuk, ott volt a kezünk között, de kicsusszant.Realista24 írta:Nem azon ment el. Mert az El Clásicoval kb mindig úgy lehet számolni, hogy egy győzelem, egy vereség. Semmi váratlan nem történik, ha kikapunk idegenben.Sajnos ha bukunk akkor az a Nou Campban ment el, hogy nem vezettünk kettővel a félidőben.
Ha valamin elmegy a bajnokság, akkor én az Atmát emelném ki. Két meccsből semmi. Ez megengedhetetlen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 28., kedd 11:51
Igen, illetve Villarreal ellen otthon. Ott 2 pontot veszítettünk. Ha azt hozzuk, most egál lenne legalább, és egymás elleniben meg jobbak vagyunk. Akkor csak hozni kéne a meccseket, és nem kéne várni a Barca botlására.Realista24 írta:Ha valamin elmegy a bajnokság, akkor én az Atmát emelném ki. Két meccsből semmi. Ez megengedhetetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 11:49
Nem azon ment el. Mert az El Clásicoval kb mindig úgy lehet számolni, hogy egy győzelem, egy vereség. Semmi váratlan nem történik, ha kikapunk idegenben.Sajnos ha bukunk akkor az a Nou Campban ment el, hogy nem vezettünk kettővel a félidőben.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 28., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 28., kedd 11:46
Jó a memóriádh3x0r írta:Villarreal elleni meccs.realmadridfan írta:Que?
Sociedadnak már mindegy, ők hármat minimum kapnak, a csóri Depor meg küzdeni fog, de másodosztályú kerettel nehéz. Atletico kihozhatja 0-0-ra talán, de bennük se bízom. Sajnos ha bukunk akkor az a Nou Campban ment el, hogy nem vezettünk kettővel a félidőben.Sierra írta:Tudom, hogy kb senki nem számított arra, hogy a Celta vagy a Málaga nyer a Nou Campban, én mégsem érzem egyáltalán, hogy a Sociedad vagy a Deport otthon megtudná szorongatni a Barcát.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem