Nekem tetszett a jelenetFelejthetetlen búcsú volt az biztos.....

Bár sajna utólag eszembe jutott az, hogy ha képes lett volna uralkodni magán akkor a végén ő nevetett volna, és mint tudjuk az nevet igazán aki utoljára nevet. De erre megesett az a szégyen, hogy egy olyan senkiházi fasz mint a Materazzi világbajnok lehet. Mondjuk bevallom őszintén, én az olaszoknak szurkoltam aznap, mert azt akartam, hogy a fiatalabb kori kedvenceim Totti,Del Piero,Nesta,Cannavaro, Buffon, világbajnokok legyenek.
Ráadásul ez még az elveimmel is szembe ment, mert én mindig azt mondom, hogy a döntőt az nyerje aki nehezebb ágon jutott be oda.
Így volt ez például '54-ben amikor az aranycsapat az előző VB két döntősét legyőzve jutott be a döntőbe.
Vagy '74-ben amikor a Hollandok a Brazilokat és az Argentinokat, gyakorlatilag megalázva jutott be a döntőbe. Természetesen én ezen meccsek idején még csak tervbe se voltam véve, csupán ismerem a football történelmet.
A '06-os francia csapatról meg ne is beszéljünk: spanyolok-brazilok-portugálok a döntőig. Az olaszoknak az egyetlen egy komoly meccsük a döntőig a németek elleni volt. Mondjuk az egy szájbatoszottulgecirekurvajó meccs volt