Véletlenül sem szerencsétlen Lewa, és #getwellsoon, nem.. makk barca..Remy írta:Na szóval... #makkbarca újra lecsap.

Müllerben bízom

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 29., szerda 12:24
Véletlenül sem szerencsétlen Lewa, és #getwellsoon, nem.. makk barca..Remy írta:Na szóval... #makkbarca újra lecsap.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 29., szerda 12:07
Sierra írta:Szerintem semmi komoly, Langerak kicsit lezúzta a fejét, de kövi meccsen már ott lesz gondolom. Picit megszédülhetett, kis pihenés aztán jóság van.Remy írta:Lewa is lesérült, nem?
Na szóval... #makkbarca újra lecsap.A Dortmund ellen gólt szerző Robert Lewandowski a meccs hajrájában ütközött Mitchell Langerak kapussal, és ennél rosszabbul nem nagyon járhatott volna. A lengyel csatár – aki a mérkőzés utolsó perceiből semmire sem emlékszik – agyrázkódást szenvedett, valamint eltört a felső állkapcsa és az orra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 29., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 29., szerda 8:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 29., szerda 7:56
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 29., szerda 7:51
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 29., szerda 0:29
Diaby? Hargreaves? Saha?Sierra írta:Szerintem semmi komoly, Langerak kicsit lezúzta a fejét, de kövi meccsen már ott lesz gondolom. Picit megszédülhetett, kis pihenés aztán jóság van.Remy írta:Lewa is lesérült, nem?
Robben meg tényleg a legsérülékenyebb játékos ever.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 28., kedd 23:38
Szerintem semmi komoly, Langerak kicsit lezúzta a fejét, de kövi meccsen már ott lesz gondolom. Picit megszédülhetett, kis pihenés aztán jóság van.Remy írta:Lewa is lesérült, nem?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 28., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 28., kedd 23:32
Hihetetlen amúgy...Amúgy Robben visszajön és lesérül? #Barca
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 28., kedd 23:31
Hát igen a vége felé már tényleg őszinte volt minden mozdulata, még a kommentátor is megjegyezte, hogy milyen durva fejet vágott.istimester írta: Szerintem most egyszerűen csak idegbeteg volt
HozzászólásSzerző: Puding » 2015. április 28., kedd 23:30
A barca meccseken hajtotta a darazsakat a pálya szélén, ahogy Rmfc mondaná.Sierra írta:Én is úgy emlékszem, mindig szerepelt a kameráknak.dannen írta:emlékeim szerint mindig csinálta.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. április 28., kedd 23:28
Megint részeg.András93 írta:Puhl szerint a Lewandowskis eset 11-es. Szerintem meg les volt.
Szerintem most egyszerűen csak idegbeteg voltSierra írta:Én is úgy emlékszem, mindig szerepelt a kameráknak.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 28., kedd 23:27
Én is úgy emlékszem, mindig szerepelt a kameráknak.dannen írta:emlékeim szerint mindig csinálta.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 28., kedd 23:24
Világ életében egy bohóc volt.Örülök Klopp-nak így meg van az esély,hogy kupával búcsúzzon.besteve7 írta:Mi történt Guardiolaval, emlékeim szerint a Barca kispadján nem nagyon élt ennyire együtt a meccsel, csak elvolt magának ... Most meg, már majdnem Klopp/Siomeonei magasságokban csinálja a showt a pálya mellett.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 28., kedd 23:23
Chelsea ellen bevágta.dannen írta:kapussal rúgatni, bohócok![]()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. április 28., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 28., kedd 23:19
Jön az az egy év alkotói szabadság, legyetek nyugodtanSierra írta:Na itt nem lesz tripla.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2015. április 28., kedd 23:19
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem