Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
wxyz

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 28., kedd 22:18

Pedig az orvosok ott sincsenek már
Ki is akkor a hibás?

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 28., kedd 22:18

Érdekes lesz a Barca ellen nem hiszem,hogy így bevethető lesz, pedig ő benne van ott a legtöbb veszély. :kivagyhe:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 28., kedd 22:17

Robben bejött, majd 10 perc múlva le kell cserélni. :hmmm: :| :kivagyhe:
Szerk.: Guardiola most foghatja az orvosokra :shifty:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikelemen5 2015. április 28., kedd 22:18-kor.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 28., kedd 22:16

neuer meg csak mosolyog :lol: :lol: milyen jófej :mrgreen:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 28., kedd 21:56

Hát ez a Weiser gyerek a bajoroknál kimondottan nagy spílernek tűnik. Nagyon okos játékos, és még csak 21 éves...

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 28., kedd 21:15

Óriási srác, örülök nem maradt nálatok, nagyon szimpatikusan játszik - már ha egészséges szegény. Egyébként csóri Dortmundot Lewa állandóan megszopatja :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. április 28., kedd 20:51

Kis finomság Thiagótól

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 28., kedd 18:52

Az már közel lenne a Modric-Kroos pároshoz, csak jah, nem igen jönne össze.

Az az érzésem, hogy a három német válogatott távozóból egy a BM-be fog menni. Hummels kétlem, ott vannak sérelmek azért a múltat tekintve, marad Reus vagy Gündi. Ribery pótlására akiket kinéztek, Hazard, Draxler és Reus...meglátjuk majd. Remélem max egy Draxler jön nekik össze. :lol: Bár vele is jól járnának.
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. április 28., kedd 18:47

ziro4vr írta:http://www.t-online.de/sport/fussball/b ... yern-.html

gondoltam, hogy azért ez fog következni... :lol:
Azért a Gündogan-Thiago páros elég komoly lenne, ha lenne egyáltalán olyan időszak, amikor éppen mindketten egészségesek. :D De kebabos barátod menjen csak a Premier League-be, ha már mindenképpen váltani szeretne.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 28., kedd 18:26

http://www.t-online.de/sport/fussball/b ... yern-.html

gondoltam, hogy azért ez fog következni... :lol:
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 27., hétfő 17:13

Frankfurtot mondanám vagy esetleg a Mönchengladbachot.
Nem illik.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 27., hétfő 17:10

dzsi91 írta:A Bayern világéletében egyeduralkodó volt a Bundesligában
Ha már így szóba jött, azt tudja valaki magától, hogy a Bayern (25x) után, mely csapat következik (9x)?

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 27., hétfő 16:42

ziro4vr írta:
sentry írta: De az a baj, hogy ezt a BM fanok nem látják, vagyis nekem egyik ismerősöm sem. Ők örülnek, a 6-1nek meg annak hogy telj izgalom nélkül bajnokok lesznek, és sajnos emiatt el is hiszik hogy az övék a legjobb csapat a világon, hogy Neuer a valahavoltviláglegjobbkapusa, hogy Robben és Ribery a legjobb szélsők... stb. Thiagora meg úgy néznek, kb mint ősBayernes. Sok dolog nincs ott rendben, se klub szinten, se szurkolóiban. Szerintem. Bár engem nem zavar sem a csapat sem a szurkolók fals megítélése.
Egyik legjobb cimbim BM-fan, az ő kérdőívét linkeltem pár hete.. :mrgreen:

Ő még a normálisabbak közül való, de nála is kialakult egyfajta kisebbségi komplexus, a múltbéli bm-es és német válogatottas csalódások miatt. Aztán amikor megnyerték a bl-t meg a vb-t, akkor átfordult valami, és azóta nehezebb vele fociról társalogni. Mondjuk ő pont olyan, hogy a Realt meg a Barcát elismeri, de a többi csapatot kb kiröhögi. Ja meg ezt a Wolfsburgot tőle vettem, szerinte 5 éven belül bl döntős csapat lesznek. Plusz szerinte Reus a BM-be megy nyáron Ribery helyére. Ennyit a mai pletykarovatunkból. :lol:
:lol: :lol: Detto ugyan ez. Mielőtt megnyerték a BL-t haverom addig le se sz_rt a BM-et csak BL-nen nézte, talán még ott sem minden meccset, de mióta bejött a BL, meg a német VB győzelem, azóta újra nagy fan lett. :) Nem is néz más focit, és elvan abban a hitben hogy a BM a legerősebb csapat, és hogy Pep azért milyen jó edző.... Nah nehéz is meggyőzni őt, mert elég makacs, de nem is nagyon lehetne... Majd belátja... vagy nem. :mrgreen:

Én kinézem Reusból hogy BM-be megy, mert a németek többsége rohadt kényelmes és nem nagyon dobbant az országukból. Ott meg Götzével nagy párost alkothatnának. Kész vicc lenne, hogy az támadóhármas (Lewával) az exdortmundosokból állna :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 27., hétfő 16:25

sentry írta: De az a baj, hogy ezt a BM fanok nem látják, vagyis nekem egyik ismerősöm sem. Ők örülnek, a 6-1nek meg annak hogy telj izgalom nélkül bajnokok lesznek, és sajnos emiatt el is hiszik hogy az övék a legjobb csapat a világon, hogy Neuer a valahavoltviláglegjobbkapusa, hogy Robben és Ribery a legjobb szélsők... stb. Thiagora meg úgy néznek, kb mint ősBayernes. Sok dolog nincs ott rendben, se klub szinten, se szurkolóiban. Szerintem. Bár engem nem zavar sem a csapat sem a szurkolók fals megítélése.
Egyik legjobb cimbim BM-fan, az ő kérdőívét linkeltem pár hete.. :mrgreen:

Ő még a normálisabbak közül való, de nála is kialakult egyfajta kisebbségi komplexus, a múltbéli bm-es és német válogatottas csalódások miatt. Aztán amikor megnyerték a bl-t meg a vb-t, akkor átfordult valami, és azóta nehezebb vele fociról társalogni. Mondjuk ő pont olyan, hogy a Realt meg a Barcát elismeri, de a többi csapatot kb kiröhögi. Ja meg ezt a Wolfsburgot tőle vettem, szerinte 5 éven belül bl döntős csapat lesznek. Plusz szerinte Reus a BM-be megy nyáron Ribery helyére. Ennyit a mai pletykarovatunkból. :lol:
Nem illik.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 27., hétfő 13:35

sentry írta: Persze Pep akkor sem lesz hibás, ha meg véletlen kiejti a Barcát, akkor meg Pep lesz a valaha volt legjobb edző az elmúlt 120 évből! Ezt garantálom.
Persze, hisz saját magát ejtené ki. Erre csak a legnagyobbak képesek. Az általa felépített barca ez még mindig. :lol: Ha pedig a bayern jut tovább.. akkor "Guardiola szintet lépett a bayernnél" :roll:
Elmentem hányni. :x
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 27., hétfő 13:09

ziro4vr írta:A legjobb németek vagy a BM-ben játszanak, vagy külföldön (Anglia, Spanyolország is már). A Dortmund volt a kivétel, de most ez is változni fog. Igazán minőségi légiós meg nem megy oda, csak a BM-be. Pedig lenne azért potenciál, gazdaságilag rendben vannak, a körítésben az élen járnak, mondjuk a nagyobb német cégek a BM mögé állnak, úgy azért könnyebb/nehezebb ugye nézőpont kérdése.

A Wolfsburg ha most tudna még építkezni a nyáron, akkor ők esetleg feljebb léphetnek még egy szintet. A háttér ott elég jó úgy tudom.
Annyira erősek gazdaságilag és sportszakmailag is (kivétel Pep :lol: ), hogy kb 4-5 évig zsinorban ők nyerik. Ebben biztos vagyok. A Dortmunk mikor bajnok lett vagy közel került, annak voltak előjelei, nem csak pikk-pakk bajnokesélyesek lettek. Nem követem annyira a salátatálért folyó versenyt de itt jövőre nem lesz nagyon más a helyzet. Wolfsburg majd 5-10 ponttal lemaradva 2. lesz ha jól erősítenek. Ennyi. :)

De az a baj, hogy ezt a BM fanok nem látják, vagyis nekem egyik ismerősöm sem. Ők örülnek, a 6-1nek meg annak hogy telj izgalom nélkül bajnokok lesznek, és sajnos emiatt el is hiszik hogy az övék a legjobb csapat a világon, hogy Neuer a valahavoltviláglegjobbkapusa, hogy Robben és Ribery a legjobb szélsők... stb. Thiagora meg úgy néznek, kb mint ősBayernes. Sok dolog nincs ott rendben, se klub szinten, se szurkolóiban. Szerintem. Bár engem nem zavar sem a csapat sem a szurkolók fals megítélése.

Én ezért is érzem azt, hogy ha a Barca nem csinál butaságot, akkor oda-vissza veri a nagypofájú bajorokat, élén az ugribugri topedző illúziót keltő edzőjükkel. Persze Pep akkor sem lesz hibás, ha meg véletlen kiejti a Barcát, akkor meg Pep lesz a valaha volt legjobb edző az elmúlt 120 évből! Ezt garantálom.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 27., hétfő 12:45

A legjobb németek vagy a BM-ben játszanak, vagy külföldön (Anglia, Spanyolország is már). A Dortmund volt a kivétel, de most ez is változni fog. Igazán minőségi légiós meg nem megy oda, csak a BM-be. Pedig lenne azért potenciál, gazdaságilag rendben vannak, a körítésben az élen járnak, mondjuk a nagyobb német cégek a BM mögé állnak, úgy azért könnyebb/nehezebb ugye nézőpont kérdése.

A Wolfsburg ha most tudna még építkezni a nyáron, akkor ők esetleg feljebb léphetnek még egy szintet. A háttér ott elég jó úgy tudom.
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 27., hétfő 1:32

A Bayern világéletében egyeduralkodó volt a Bundesligában,de ami mostanába megy azért az má egésségtelen.Lassan ilyen Challenge-eket is beépíthetnének a bajoroknak...Hátrányból kezdeni a meccset, 9 emberrel kiállni vagy kapus nélkül...

Pedig maga a német futball erős,de a Dortmund lerablásával kicsinálták a klubfocijukat.Ez í nem jó se a Bayernnek se a többi csapatnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 26., vasárnap 20:07

sentry írta: Aztán majd lehet menőzni 20-30 év múlva hány salátástáljuk lesz.... és ezért is jó egy nemzetközi kupa... ott nem csak a szétrabolt 10ed annyi költségvetéssel rendelkező csapatok vannak :)
Nem, vannak még bohóccsapatok Angliából is... :mrgreen: :mrgreen:

Ott vannak még a spanyolok, PSG, Juve esetleg...régen azért színesebb volt a paletta.
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 26., vasárnap 20:02

ziro4vr írta:BM meg bajnok lett közben..kíváncsi vagyok megint bealszanak-e a bl-re, mint tavaly.
Valljuk be ezt a bajnokságot ilyen kerettel, ennyi pénzzel, CSAK elbukni lehet...Ez annyira kötelező, hogy kb senkit nem is érdekel ki nyerte a német bajnokságot, mert annyira evidens. Kb 5 évig most csak a Bayern fogja megnyerni.

Aztán majd lehet menőzni 20-30 év múlva hány salátástáljuk lesz.... és ezért is jó egy nemzetközi kupa... ott nem csak a szétrabolt 10ed annyi költségvetéssel rendelkező csapatok vannak :)

Vissza: