Igen így is lehet fogalmazni.PEEtör írta:Mindösszesen a valaha gyártott 2 legjobb sorozatot lőtted ki.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 28., kedd 22:07
Igen így is lehet fogalmazni.PEEtör írta:Mindösszesen a valaha gyártott 2 legjobb sorozatot lőtted ki.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 28., kedd 22:05
Mindösszesen a valaha gyártott 2 legjobb sorozatot lőtted ki.Toti írta: breaking bad nem érdekel, wire,
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 28., kedd 22:03
De miért nem?Toti írta:breaking bad nem érdekel, wire
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 21:52
Húbazzeg. Piros pont Totinak.OB-t is megnézted realistapista?![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 28., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 28., kedd 20:59
hát eljött az idő sőt..már egy ideje. A got pedig alapjáraton a könyv miatt zseniális. a könyv pedig azért zseniális mert a helyzetek kiszámíthatatlanok, illetve remekül van felépítve. Na most mit láttunk az utóbbi részekben?h3x0r írta: Amennyi spoilert hallottam a konyvesektol, mar varom azokat az idoket, amikor csak uj tortenetek lesznek.
Nekem tetszik ez a mostani, talan a tobbi evadtol kicsit eluto irany, hogy nem csak megtortennek az esemenyek, hanem megertjuk a karakterek motivacioit is.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 28., kedd 16:38
csak nekem nem működik a link? bad gatewayt ír.TéOeM írta:Szóval lesz új Dragon Ball sorozat?
http://www.toei-animation.com/en/conten ... ball_super
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 28., kedd 15:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 28., kedd 15:43
mocsok írta:jajj most megint oldalakon keresztül ez a hülye mese lesz a téma.![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. április 28., kedd 15:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 28., kedd 15:40
pheco írta:Csak azért, mert Barcás?dzsi91 írta:GT-t nem igazán csípem![]()
Nekem a Battle of Gods is bejött, meg ez az új revival of "F" is jónak igérkezik... A GT-nél se volt rossz az alapsztori, azért az bejövős ,hogy az utolsó harc pont a Sárkány gonosz verziói ellen volt, de tök fölösleges volt erőltetni Pan-t meg Trunks-ot és ez a "SonGoku újra gyerek" is egy halott ötlet volt.pheco írta: GT szerintem is nagyon gyenge, nem bírtam túl sokáig nézni. Viszont a Z-t imádtam, ha fele olyat tudnának csinálni és a hangulatát valamennyire visszaadják, akkor engem már megvettek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 28., kedd 15:32
Csak azért, mert Barcás?dzsi91 írta:GT-t nem igazán csípem
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 28., kedd 15:27
Remy írta:Na, ez az év híre!!! Innentől kezdve jöhet bármilyen sorozat, nem érdekel. Csak a DB!!!!TéOeM írta:Szóval lesz új Dragon Ball sorozat?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 28., kedd 14:32
Na, ez az év híre!!! Innentől kezdve jöhet bármilyen sorozat, nem érdekel. Csak a DB!!!!TéOeM írta:Szóval lesz új Dragon Ball sorozat?
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. április 28., kedd 13:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 28., kedd 12:14
Az első két rész baromi uncsi volt, még ha az alapozásra szükség is volt, a 3-4 már alakult, de mondjuk hogy már majdnem a fele lement, ahhoz képest tényleg nem kaptunk eddig sokat.Norbii írta: Az új got évad pedig eddig eléggé szar, és még finoman fogalmaztam. jon, és tyrion szálain kívül kuka az egész, talán még dany is rendben van még..a többi nagyon elszállt a könyvtől, ami nem is lenne gond de teljesen hülyeség az egész.
HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. április 28., kedd 12:01
Dragon Ball GTBecksy23 írta:Hm, Dragon BallRemy írta: Ja, nem... ezt már régóta vágtam. Magyar sugárzás megszűnése után eredeti nyelven toltam. Csak, most téma volt az eredeti vs szinkron.Nemrég fejeztem be a Z-t, melyik jön utána?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 28., kedd 10:46
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 28., kedd 9:35
Az elso resz nekem is nagyon tetszett, majd jott egy nagyon gyenge folytatas. Majdnem kaszalta is azon percben, de a 3-as es 4-es reszek ismet jobbak lettek, annyi kivetellel, hogy par szereplo egy kicsit idegesitett.Norbii írta:nekem sajna nem jött be. az első rész tetszett, de utána mintha stílust váltott volna a sorozat és eléggé unalmasnak tartottam, pedig a téma nagyon is jó.nmate írta:Remek sorozat, minden tekintetben.
Amennyi spoilert hallottam a konyvesektol, mar varom azokat az idoket, amikor csak uj tortenetek lesznek.Norbii írta:Az új got évad pedig eddig eléggé szar, és még finoman fogalmaztam. jon, és tyrion szálain kívül kuka az egész, talán még dany is rendben van még..a többi nagyon elszállt a könyvtől, ami nem is lenne gond de teljesen hülyeség az egész.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem