Zizou javasolta Hazardot, de Mou Di Mariat valasztotta inkabb, kozos ugynok stb.doncsontos írta:
az első részével viszont egyet értek, vagyis inkább úgy mondom, hogy már nem kell... anno kellett volna amikor nem is tudom kit hoztunk helyette, nem akarok hülyeséget írni. Ennél ő már nem fog feljebb lépni, a Chelseaban tuti nem. Az meg eléggé szánalmas az angol bajnokságra nézve, hogy tavaly is Hazard lett az év játékosa de ehhez képest idén semmi pluszt nem tett hozzá a saját maga játékához(szerintem) és így is ő lett megint az év legjobbja. De ha mondjuk José papa azt mondaná, hogy küldi a belgát Baleért cserébe és plusz 40misi akkor deal.

Mas:
Oxi te vagy az...„Amilyen rossz volt a kezdés, olyan jó a folytatás. Mindenki a teljesítőképessége határait súrolja, elképesztő formában játszik a csapat. Biztos vagyok benne, hogy ha a kulcsjátékosaink megússzák sérülések nélkül, most mi állnánk a tabella élén, és bajnokok lehetnénk. Ebben a naptári évben mi vagyunk a legjobbak egész Európában” – mondta Theo Walcott az Arsenal hivatalos honlapjának.