Sokáig bizakodhattam

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. április 28., kedd 20:11
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 28., kedd 13:43
biztos nézi arbeloa meccseit.ziro4vr írta:Nem az a szélvész, vagy cselgép, de azért rövidpasszosfociban elvan, meg valahogy mindig odakerül az ellenfél kapuja elé.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 28., kedd 13:33
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. április 28., kedd 12:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 28., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 12:43
Miután leigazoltuk a következő meccsen vert egy-egy gólt, kiosztott egy vagy két gólpasszt :Đ (ha jól rémlik)palesz77 írta:1,5 meccsen láttam játszani, szóval javítsatok ha tévedek, de nekem azok alapján nem úgy tűnt, mint aki támadásban akkora király lenne, szerintem inkább pont a védekezése volt jobb.MesQueUnClub írta:Danilo is szóba jött, éppen abba jó ő is mint a túloldalon Marcelo.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. április 28., kedd 12:42
1,5 meccsen láttam játszani, szóval javítsatok ha tévedek, de nekem azok alapján nem úgy tűnt, mint aki támadásban akkora király lenne, szerintem inkább pont a védekezése volt jobb.MesQueUnClub írta:Danilo is szóba jött, éppen abba jó ő is mint a túloldalon Marcelo.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 28., kedd 12:36
istimester írta:Mennyit kér?csababarca írta: Meglepő fordulat, se.
Kutyának nem kell az ember, ekkora fizetési igénnyel, és ilyen "tudással" amit lead az utóbbi években.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 28., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 28., kedd 12:16
1 évig mondjuk még megtartanám, Montoya meg a szervdonor Dugasz nem tényező, náluk azért jobb sokkal még most is. Plusz ha még lehetne igazolni is, akkor sincs telítve a piac jó jobbhátvédekkel. Szerencsére Danilot elvittük előletek.csababarca írta: Meglepő fordulat, se.
Kutyának nem kell az ember, ekkora fizetési igénnyel, és ilyen "tudással" amit lead az utóbbi években.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. április 28., kedd 11:52
Mennyit kér?csababarca írta: Meglepő fordulat, se.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 28., kedd 10:53
Mostanában elég jó sztm,de védekezni mondjuk azt már rég elfelejtett.csababarca írta:Realista24 írta:Cope szerint Dani Alves a hosszabbítás mellett döntött.
Meglepő fordulat, se.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 28., kedd 9:18
Realista24 írta:Cope szerint Dani Alves a hosszabbítás mellett döntött.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 28., kedd 8:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 25., szombat 20:29
Realista24 írta:"Matheu Lahoz elnézést kért néhány Espanyol játékostól a mérkőzést követően, amiért megadta Messi gólját aki a lesen tartózkodó Suareztől kapta a labdát"
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 25., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 25., szombat 19:38
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 25., szombat 19:37
sokra mennek vele, bár valószínű így is úgy is behúzták volnaRealista24 írta:"Matheu Lahoz elnézést kért néhány Espanyol játékostól a mérkőzést követően, amiért megadta Messi gólját aki a lesen tartózkodó Suareztől kapta a labdát"
biztos mennyeibe képzelte magát és a spori muterjáról intézett egy szép monológotTheBull6 írta:Nem volt második sárga. egyből pirost dobott neki. Szóval valószínűleg nem csak sima szövegelés volt.Drake írta:Szövegelt(megjegyzem jogosan),aztán kapott egy sárgát.Mondta még ezután is és Lahuz 2. sárgával kiállította.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 25., szombat 19:33
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. április 25., szombat 18:47
Nem volt második sárga. egyből pirost dobott neki. Szóval valószínűleg nem csak sima szövegelés volt.Drake írta:Szövegelt(megjegyzem jogosan),aztán kapott egy sárgát.Mondta még ezután is és Lahuz 2. sárgával kiállította.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem