Villarreal elleni meccs.realmadridfan írta:Que?

Spanyol bajnokság
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
énisénis.Realista24 írta:Én meg a csapatban bízok

csak most kicsit elkeseredtem, olvastam az as-t és bale :"I can't wait..." kijelentése lelombozott.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Tudom, hogy kb senki nem számított arra, hogy a Celta vagy a Málaga nyer a Nou Campban, én mégsem érzem egyáltalán, hogy a Sociedad vagy a Deport otthon megtudná szorongatni a Barcát. Pláne az utóbbi, akik végig szenvedték a szezont, és lazán rúgtunk nekik a Riazorban 8 gólt. Az Atlético elleni meccsek kivételével szerintem mindegyik limonádé meccsnek néz ki, persze attól is függ, hogy mit játszanak majd a Bayernnel (csapat morálra gondolok elsősorban). Mindenesetre nekünk egy 0-0 is jó a Atma-Barcán, aztán "csak" hozni kell a maradék meccseket.Realista24 írta:barca :
getafe (13. otthon),
cordoba (utolsó i),
soci (12. o),
atleti (megy a bl-ért, de tudjuk mennyire szeretnek minket i),
depor (18. o) itt még kérdés, hogy miként fognak állni a bennmaradást illetően.
real :
almería (17. idegen),
sevilla (megy a bl-ért i),
valencia (megy a bl-ért o),
espanyol (10. i),
getafe (13. o)
Elég vastag egy hajszál...

Bizakodó vagyok, ugyanakkor sajnos nem saját magunktól függünk, így azért nehéz eset.
- realmadridfan
Que?h3x0r írta:Ez multkor is bejott.realmadridfan írta:Sevilla ellen talán annyi szerencsénk van, hogy ők is érdekeltek Európában még, talán nem fognak megszakadni annyira, mint szoktak. Bár ők csütörtökön játszanak majd, mi meg kedden, de hátha.![]()
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én meg a csapatban bízok

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én abban bízok, hogy még nem kaptak ki hazai pályán. Csak nem hozzák le veretlenül a szezont.realmadridfan írta:Sevilla ellen talán annyi szerencsénk van, hogy ők is érdekeltek Európában még, talán nem fognak megszakadni annyira, mint szoktak. Bár ők csütörtökön játszanak majd, mi meg kedden, de hátha.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Ez multkor is bejott.realmadridfan írta:Sevilla ellen talán annyi szerencsénk van, hogy ők is érdekeltek Európában még, talán nem fognak megszakadni annyira, mint szoktak. Bár ők csütörtökön játszanak majd, mi meg kedden, de hátha.

- realmadridfan
Sevilla ellen talán annyi szerencsénk van, hogy ők is érdekeltek Európában még, talán nem fognak megszakadni annyira, mint szoktak. Bár ők csütörtökön játszanak majd, mi meg kedden, de hátha.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem lehet minden meccset megnyerni,vagy előre kiszámolni hogy akkor mi a kötelező és mi nem,eldönteni melyik meccset bukjuk meg melyiket nyerjük....annyira összetett dolog ez,meg nüanszokon múlik...'shutterisland írta:de ez most olyan dolog, hogy mi is ugyanúgy szórtunk el bután pontokat.Az a gond hogy az atletico ellen nem szereztunk pontokat bar ez benne is lehet a pakliban, de legfokepp az a pontvesztes hianyzik nagyon a villareal ellen. jo esetben legalabb 3 pont kellett volna jojjon az atma meccseken es meg 2 a villareal ellen. a barca meccs lutri azzal nincs miert szamolni.
elmeletileg 3- pont elonyunk kellene legyen..
hogy csak a legidegesítőbbeket említsem, a malaga és celta ellen OTTHON kaptunk ki, ez papíron 6 kötelező pont lett volna...
de a sevillai 2-2-es döntetlen 2 gólos előnyről lebukva is megér egy misét.
Az tetszik hogy még vége sincs az idénynek,de sokan már értékelnek

A barcanak áll a zászló inkább,de csak az 1 pont miatt.Nekik sem szabad botlani,mivel egy dőntetlen,aztán ha mi meg nem hibázunk,mehetünk a cibelesre

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
de ez most olyan dolog, hogy mi is ugyanúgy szórtunk el bután pontokat.Az a gond hogy az atletico ellen nem szereztunk pontokat bar ez benne is lehet a pakliban, de legfokepp az a pontvesztes hianyzik nagyon a villareal ellen. jo esetben legalabb 3 pont kellett volna jojjon az atma meccseken es meg 2 a villareal ellen. a barca meccs lutri azzal nincs miert szamolni.
elmeletileg 3- pont elonyunk kellene legyen..
hogy csak a legidegesítőbbeket említsem, a malaga és celta ellen OTTHON kaptunk ki, ez papíron 6 kötelező pont lett volna...
de a sevillai 2-2-es döntetlen 2 gólos előnyről lebukva is megér egy misét.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valamilyen szinten egyet ertek Realistahuni-val.
Minden a Sevilla ellen fog eldolni...ebben bizik a barca is szerintem. az nagyon kemeny meccs lessz.
bizok en a sracokban es abban hogy minden dontot megnyerunk DE boven benne van egy pontvesztes a Sevilla-Valencia meccseken.
Sajnos a barcanak az atma az egyetlen meccse ami necces azt meg ok is dontonek fogjak hinni meg is fognak ott dogleni a palyan.
Az a gond hogy az atletico ellen nem szereztunk pontokat bar ez benne is lehet a pakliban, de legfokepp az a pontvesztes hianyzik nagyon a villareal ellen. jo esetben legalabb 3 pont kellett volna jojjon az atma meccseken es meg 2 a villareal ellen. a barca meccs lutri azzal nincs miert szamolni.
elmeletileg 3- pont elonyunk kellene legyen...de akkor lehet nem volna ilyen hozza allasunk a meccsekhez es lehet egy celta ellen mar pontot vesztettunk volna.
Az a helyzet hogy olyan hozza allassal ahogyan peldaul Chicarito jatszik meglehet minden meccs...de ahhoz mindenki maximalisan kell hozza alljon a dolgokhoz...hogy ez er-e vagy sem bajnoki aranyat az mar nem rajtunk mulik.
de itt az igazsag nagy pillanata: nem mindig az nyer akinek a legerosebb kerete van, hanem az aki beosztja az erejet egy egesz szezon soran igy vigyazva a faradtsag miatti serulesektol(Modric esete).
Minden a Sevilla ellen fog eldolni...ebben bizik a barca is szerintem. az nagyon kemeny meccs lessz.
bizok en a sracokban es abban hogy minden dontot megnyerunk DE boven benne van egy pontvesztes a Sevilla-Valencia meccseken.
Sajnos a barcanak az atma az egyetlen meccse ami necces azt meg ok is dontonek fogjak hinni meg is fognak ott dogleni a palyan.
Az a gond hogy az atletico ellen nem szereztunk pontokat bar ez benne is lehet a pakliban, de legfokepp az a pontvesztes hianyzik nagyon a villareal ellen. jo esetben legalabb 3 pont kellett volna jojjon az atma meccseken es meg 2 a villareal ellen. a barca meccs lutri azzal nincs miert szamolni.
elmeletileg 3- pont elonyunk kellene legyen...de akkor lehet nem volna ilyen hozza allasunk a meccsekhez es lehet egy celta ellen mar pontot vesztettunk volna.
Az a helyzet hogy olyan hozza allassal ahogyan peldaul Chicarito jatszik meglehet minden meccs...de ahhoz mindenki maximalisan kell hozza alljon a dolgokhoz...hogy ez er-e vagy sem bajnoki aranyat az mar nem rajtunk mulik.
de itt az igazsag nagy pillanata: nem mindig az nyer akinek a legerosebb kerete van, hanem az aki beosztja az erejet egy egesz szezon soran igy vigyazva a faradtsag miatti serulesektol(Modric esete).
- Hasta el final, Vamos Real -
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tudom én hogy az lenne az ideális,hogy veretlenül nyerjük meg a BL-t,a ligát,legalább 3-as gólátlaggal,de hát a foci az nem ilyenrealistahuni írta:Idén számomra semmi nem indokolja a pozitív hozzá állást, sajnálsz vagy sem. Bár most a jó sorsolás miatt a Juve ellen nagy nehezen csak tovább kéne menni. Viszont a bajnokság ott ment el, hogy a barca ellen mindent kihagytunk, sociedad ellen 0-2 -ről nem tudtuk hozni, atletico ellen 0 pont, stb. Az ilyent a spanyol bajnokság pedig keményen bünteti.Persze, lehet hogy így lesz, de esküszöm tőled még soha nem láttam optimista hozzá állást. Sajnállak, komolyan.

Még bármi megtörténhet,nincs ennek még vége

LEGIO PATRIA NOSTRA

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Idén számomra semmi nem indokolja a pozitív hozzá állást, sajnálsz vagy sem. Bár most a jó sorsolás miatt a Juve ellen nagy nehezen csak tovább kéne menni. Viszont a bajnokság ott ment el, hogy a barca ellen mindent kihagytunk, sociedad ellen 0-2 -ről nem tudtuk hozni, atletico ellen 0 pont, stb. Az ilyent a spanyol bajnokság pedig keményen bünteti.Persze, lehet hogy így lesz, de esküszöm tőled még soha nem láttam optimista hozzá állást. Sajnállak, komolyan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Senkinek nem kell nyerni a Barca ellen, egy döntetlen is megteszi.realistahuni írta:A barca nem fog botlani, depor másodosztály szintű még mindig, cordoba úgyszintén. Sociedad már egyet nyert, még egyet nem fog ellenük.atmat kitárgyaltuk .bl-re kéne koncentrálni, csak ha nem botlunk tovább fogjuk erőltetni és potyára terheljük Kroosékat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Persze, lehet hogy így lesz, de esküszöm tőled még soha nem láttam optimista hozzá állást. Sajnállak, komolyan.realistahuni írta:A barca nem fog botlani, depor másodosztály szintű még mindig, cordoba úgyszintén. Sociedad már egyet nyert, még egyet nem fog ellenük.atmat kitárgyaltuk .bl-re kéne koncentrálni, csak ha nem botlunk tovább fogjuk erőltetni és potyára terheljük Kroosékat.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A barca nem fog botlani, depor másodosztály szintű még mindig, cordoba úgyszintén. Sociedad már egyet nyert, még egyet nem fog ellenük.atmat kitárgyaltuk .bl-re kéne koncentrálni, csak ha nem botlunk tovább fogjuk erőltetni és potyára terheljük Kroosékat.
Mondjuk én nem bánom, ha nincs itt a colos francia. Továbbra se tartom idevalónak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
=Trust in R24Továbbjutást érő gólt még lőhet a saját kapujába![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbjutást érő gólt még lőhet a saját kapujábaKerlon írta:És Pogba lövi a BLben a győztes gólunkat, nem? Azóta cant trust in R24...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És Pogba lövi a BLben a győztes gólunkat, nem? Azóta cant trust in R24...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K