A 3. Nejmár lesz.wxyz írta:Most akkor Hazard lesz a top3 Cr és Messi mellett?
Ma már ezt olvasom mindenütt
Neuer meg ilyen gyorsan el lett felejtve?

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. április 27., hétfő 21:05
A 3. Nejmár lesz.wxyz írta:Most akkor Hazard lesz a top3 Cr és Messi mellett?
Ma már ezt olvasom mindenütt
Neuer meg ilyen gyorsan el lett felejtve?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 27., hétfő 20:51
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 27., hétfő 14:21
Így gondolod?csabi* írta:elképzelem benőt, hogy a való életben is mindig be van készítve neki egy csésze kávé meg egy friss újság és ha történik valami neki tetsző mindig előkapja pár szó kíséretében
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 27., hétfő 14:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 27., hétfő 12:54
5 kávézós szmájli a top3, 4 a top5, 3 a top10, 2 a top20 és 1 a csak úgy miért ne random felhasználás.Realista24 írta:Majd kiderül hogy mérik Hazardot és a kimaxolását egy év játékosa szavazásnál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 27., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 27., hétfő 12:47
Igen, mondjuk valamit produkálhatna már a nemzetközi porondon is.BBeno írta:Eden Hazard has won the PFA player of the year!![]()
nem kellett neki sok év, hogy kimaxolja a PL-t is. léphet tovább egy szintet.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 27., hétfő 11:30
Részemről focit,még ha Mouról is van szó,de az elmaradt.nem tudom mit vártatok
Értem.De akkor ne degradáljuk már le Ancelottit,hogy azt a BL-t,amit nyert,Mou építette föl.Mer sokan itt,veled az élen,kimondva-kimondatlanul neki tulajdonítják.BBeno írta:páran szokták írni hogy csak a győztesek kerülnek a történelem könyvbe. az hoyg hogyan jutottak el odáig az nem. senkit enm érdekel utólag. josét sem. bajnokok lesznek vagy bajnokok lesznek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 27., hétfő 0:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 27., hétfő 0:30
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 26., vasárnap 23:14
Az lehet, de a BL-ben évek óta szopóágon van a felfogásával. Ami persze egyáltalán nem baj, mióta nincs ittBBeno írta:páran szokták írni hogy csak a győztesek kerülnek a történelem könyvbe. az hoyg hogyan jutottak el odáig az nem. senkit enm érdekel utólag. josét sem. bajnokok lesznek vagy bajnokok lesznek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 26., vasárnap 23:09
Az Arsenal hazai pályán volt, mégsem szakadtak meg, pedig ha nyernek lefaragják a hátrányt 7 pontra. Ritka egy szar meccs volt, olyan essünk túl rajta féle.De ez milyen már? kiszámolja hány X elég? Micsoda felfogás nem? Azt hittem az olaszok megtartják ezt a jó szokásuk a bunkebajnokságot.. dehát na..
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 26., vasárnap 23:09
Gondolj bele, ha Simeone a PL-ben lenne, mi izgalmas meccs lenne.... XDRealista24 írta: Csináld azt, amit én. Ne nézzél Chelseat / Mou meccset. :Đ
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 26., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: volt » 2015. április 26., vasárnap 23:08
Hogy bírtad ki meccs nélkül ameddig nálunk volt?Realista24 írta:Csináld azt, amit én. Ne nézzél Chelseat / Mou meccset.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 26., vasárnap 23:07
A gyengülő angol bajnokságba még elég, de egy amúgy nem világverő psg ellen már nem...Ha ott focizni is akart volna a csapata, továbbmennek.BBeno írta:páran szokták írni hogy csak a győztesek kerülnek a történelem könyvbe. az hoyg hogyan jutottak el odáig az nem. senkit enm érdekel utólag. josét sem. bajnokok lesznek vagy bajnokok lesznek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 26., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 26., vasárnap 23:06
Csináld azt, amit én. Ne nézzél Chelseat / Mou meccset. :ĐMesQueUnClub írta:Nekem az a bajom ezzel, amit zsozé tesz, hogy pont azt öli meg amiért az emberek szeretik ezt a sportot nézni.Realista24 írta: Csak a végeredmény számít, az hogy hogyan ér oda, az már nem. Sok helyen megtehette, megteheti.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 26., vasárnap 23:05
Nekem az a bajom ezzel, amit zsozé tesz, hogy pont azt öli meg amiért az emberek szeretik ezt a sportot nézni.Realista24 írta: Csak a végeredmény számít, az hogy hogyan ér oda, az már nem. Sok helyen megtehette, megteheti.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 26., vasárnap 23:05
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem