Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 28., kedd 12:18

Játszhat ellenünk egyáltalán?
reméljük.... :D

Attól voltam ki , hogy most bepattant róla 2 gól, és állandóan nyomták hogy a real visszavenné,meg hogy visszamenne e, mintha valami fontos ember lenne. Fölkapták mint bözsi nénit. :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 28., kedd 11:06

az esetleges sorsszerűségen (volt csapatának majd betalál) kívül mondjuk szerintem nem sok minden szól morata játszatása mellett.
Játszon csak,úgy is egyel kevesebben leszünk mi is. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. április 27., hétfő 21:28

az esetleges sorsszerűségen (volt csapatának majd betalál) kívül mondjuk szerintem nem sok minden szól morata játszatása mellett.

jobban járna a juventus, ha csak tevez lenne elöl és felraknának plusz egy középpályást.

ha már mindenáron két csatárral akarnak játszani, akkor llorente-t tenném be allegri helyében.
neki azért nem megy rosszul ellenetek, a bilbaoban is lőtt néhány gólt és tavaly a juve színeiben is betalált mind a két meccsen, illetőleg ha játékban fogalmatlanok lesznek és ívelgetnek, neki talán még lehet is esélye a fejpárbajoknál.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 27., hétfő 15:30

hunmadridista írta:
Realista24 írta: Játszhat ellenünk egyáltalán?
Állítólag mi bele akartuk pakolni a szerződésébe, hogy ne játszhasson, de nem mentek bele az olaszok...
Szamit egyaltalan hogy mi van a szerzodeseben? Csak mert tavaly Courtois szerzodeseben is volt egy zaradek, az UEFA pedig mutatta a fukkot a Chelsea-nek. (mindket meccsen jatszott)

Amint arról a hatharom.com csütörtökön beszámolt, Enrique Cerezo, az Atlético elnöke elárulta, hogy egy záradék értelmében a londoniaktól kölcsönvett belga hálóőr csak nagyon sok pénz ellenében léphet pályára a játékjogát birtokló Chelsea ellen - ha összekerülnek a BL-ben. Mérkőzésenként 4 millió fontról pletykáltak Spanyolországban. Nos, a két klub találkozik egymással az elődöntőben, ám amint kiderült, a kölcsönjátékos szerepeltetésének tiltása ellentétes az UEFA szabályzatával. Eszerint az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Fegyelmi Szabályzata egyaránt konkrét rendelkezéseket tartalmaz, amelyek szigorúan tiltják a kluboknak, hogy bármilyen befolyással legyenek, vagy befolyásolni próbáljanak más klubokat azzal kapcsolatosan, hogy kit szerepeltessenek (vagy ne) adott mérkőzésen. Ha tartalmaz is ilyen kitételt a két klub privát szerződése, az érvénytelen és végrehajthatatlan az UEFA előtt. Fizetésről nincs szó a közleményben, de a klubok szigorú büntetésre számíthatnak, ha a szervezet úgy látja, megszegik a szabályzatot. Thibaut Courtois 2011-ben a belga Genktől igazolta át a Chelsea, de azonnal kölcsönadta az Atlético Madridnak, ahol azóta rengeteget fejlődött és a világ legjobbjai között emlegetik posztján. A két csapat 2012-ben összecsapott az Európai Szuperkupáért (4-1-re nyert az Atléti), akkor még nem volt ilyen kitételről a belga válogatott kapus kapcsán.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 27., hétfő 15:29

Realista24 írta:Dánke, olvastam múltkor valamit, csak már nem emlékeztem, hogy végül mi lett.
Akkor így már jöhet a Morata gól :salute: :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 27., hétfő 15:23

Dánke, olvastam múltkor valamit, csak már nem emlékeztem, hogy végül mi lett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 27., hétfő 15:23

Realista24 írta: Játszhat ellenünk egyáltalán?
Állítólag mi bele akartuk pakolni a szerződésébe, hogy ne játszhasson, de nem mentek bele az olaszok...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 27., hétfő 15:22

eladtuk. szerintem nem kérdés hogy játszhat.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 27., hétfő 15:17

hunmadridista írta:Én továbbra is azt mondom, hogy Morata fog tuti gólt szerezni...ismerjük már a képletet...minden korábbi játékosunk a vérét adja ellenünk...Morataval sem lesz ez másképp...tuti nagyon bizonyítani akar majd...
Játszhat ellenünk egyáltalán?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 27., hétfő 15:12

Én továbbra is azt mondom, hogy Morata fog tuti gólt szerezni...ismerjük már a képletet...minden korábbi játékosunk a vérét adja ellenünk...Morataval sem lesz ez másképp...tuti nagyon bizonyítani akar majd...

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. április 26., vasárnap 23:54

reeed_ati írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csak 1 valakitől tartok a juvéban, az nem más, mint Pirlo.
Úgy rakja el a szabi gólokat, mint más a tizenegyeseket, hihetetlen a pali.
Nefossál, Casillas mindent megfog.

:lol:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. április 26., vasárnap 23:49

Tevez is jó játékos.Bármikor begyötörhet egy gólt.

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 26., vasárnap 23:16

Bizony...ma is mekkora gólt lőtt a veterán Pirlo...es utana kapufát.
En nem is a csapattól tartok hanem a szabadrúgásoktol...2-3 veszélyes szabink szinte minden meccsen van. Az olasz meg képes minimum 1t eltenni...ráadásul nem megbantva Casillast de a kapusunk sem fog repülni a két kapufa mögött. Láthattuk a celta ellen. Amit meg lehet fogni azt fogja. Ami talán megfoghato lenne vagy bravúrral elérhető szinte rá se mozdul. Nehez meccsek lesznek...
- Hasta el final, Vamos Real -

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. április 26., vasárnap 16:52

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csak 1 valakitől tartok a juvéban, az nem más, mint Pirlo.
Úgy rakja el a szabi gólokat, mint más a tizenegyeseket, hihetetlen a pali.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. április 26., vasárnap 0:04

RMCF:Azt gondolom mindennek megvan az oka az életben, vagy ha nem is, el kell fogadni a dolgok alakulását és a legjobbat kihozni mindenből, boldognak lenni. Egy életünk van csak.

Azt gondolom több szakértőnél, akit csak a bankszámlájának az összege vezényel többet adhatnának a motivált, focit szerető és értő emberek. De lehet, hogy jobban jártál hogy nem egy futballkurva közegbe kerültél, lehet soha nem lennél ott boldog és még a hobbydat is elvennék, nem tudnád azt szeretni..ki tudja.
Viszont remélem hamarosan a sportot, a focit, a sportújságírást olyan emberek fogják vezetni, akik ezt élvezik, szeretik, értik.

Off vége: Nem lehet azt csinálni, mint az Tleti ellen. egy gól nélküli első meccs veszélyes lehet. Mindenképpen nekik kell esni az első meccsen, de ésszel, figyelve hátul. Viszont csinálni amit tudunk, mert támadásban jobbak vagyunk.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2015. április 25., szombat 23:30

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már most tűkön ülve várom Juve elleni meccset, és hiszek benne hogy sikerül duplázni, valahogy érzem :)
de ha ki is esünk (mert azért mégis csak elődöntő) az biztos hogy jól fogunk szórakozni :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=2FzGJqhneyY

(főleg ha az elején gyorsan lövünk egy gólt és nem lesz "buszozás" a zebrák részéről :mrgreen: )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 25., szombat 23:28

A magyar foci más,azt ide se hozzuk,csírájában sem labdarúgás,hanem sokak megélhetési forrása,mint egy kommersz benzinkutas állás(nem lenézve őket). Én labdarúgó edző akartam lenni,fiatalokat tanítani módszerekre,technikákra,olyan elvekre,amiket én megtanultam,kiokoskodtam az évek során.....ez volt a vágyam,ez volt az amiért feladtam volna sok olyan dolgot amit más nehezen vagy egyáltalán nem ér el. Sokat tanultam,fejlesztettem magam,anyagokat gyűjtöttem,összehasonlítottam,elemeztem stb.....mert komolyan vettem.
Aztán pár hónapja 2-3 év vívódás után,úgy döntöttem nem leszek edző. Nem leszek, mert ez a közeg nem felel meg az én elveimnek,módszereimnek,akaratomnak. Én nem vagyok megalkuvó,nekem ne írják elő a rozoga 10 éve letűnt módszereket,nekem ne flegmázzon a pofámba olyan aki 5 éve még a mainak a gyökeres ellenkezőjét oktatta,engemet meg leszólt.Ma meg azt fújja amit én már el is felejtettem oly régen volt.
Hagyjuk ezt,ez nem komoly szakma ma,itt magyarországon nem az,ezek túlélő művészek,ott vannak és azon mesterkednek hogy minél tovább észrevétlenűl csinálni a semmit,és felvenni a lóvét.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. április 25., szombat 22:59

RMCF!

Sajnos am emberek nem mindig hallgatnak másokra!Ha ez vmit számít én becsülöm a Hozzád hasonló embereket. Én 2005-2006 idényben cstlakoztam a Madridistához anno,ami Ti mint a régiek és az alapítók tudják, más volt valamennyiben.

Szuper fanok jöttek-mentek, Madridsták születtek, majd eltűntek. Te egyike vagy azoknak, akik ugyanazokat az értékeket képviselik. Lehet szeretni, nem szeretni, egyetérteni, vitatkozni, de van SAJÁT véleményed.

Nos ezt a fajta értéket hiányolom a magyar sajtóból. Meg egy nagyon fontos dolgot, aminek ma már alig van jelentősége. A mások iránti TISZTELETET! Ha ez meglenne az ilyen gyökerekben nem kellene a negatív köpködést, !ami megjegyzem sehova nem vezet! olvasni.

Egy ilyen szintű klub és a spanyol foci több tiszteletet érdemelne és nem csak a magyar focihoz viszonyítva. Egyszerűen meg kellene tanulni élvezni az életet és ami jó! Apám a haverjaival összeülve hallgatták és élvezték a focit, recsegő szar adással örültek, hogy van nekik. A mai seggfej meg a full hd adás mellett nem tud örülni a játéknak.

Remélem nem offoltam sokat, de ha a beszélgetésünkkel egy ember is egyet tud majd érteni, akkor remélem ő veszi majd át az ilyen negatív lehúzó "újságírók" helyét és ad is valamit a foci szeretetért, esetleg még a magyar fociért is, nem csak a szart árasztja több millió emberre.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 25., szombat 22:55

Ok,olvastam,tudom,csak hozzáfűztem.

:D :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 25., szombat 22:51

R.M.C.F írta:
nmate írta:Miért lenne nekik fontos? Övék a legerősebb bajnokság a világon, ne legyetek már ilyen szűklátókörűek.

:smile:

Ezzel az a baj,ha kikerülnek a nemzetközi porondra,mindjárt úgy el vannak picsázva hogy hazáig pityeregnek......
Némi cinikus hangsúllyal olvasd újra főnök. :mrgreen:

Vissza: