OFF
Re: OFF
Maradva a hazaiaknál, a Sopronit, Drehert, Arany Ászokat messziről kerülöm, nálam a sokak által lenézett Kőbányainak is sörebb íze van. A hidegen szűrt Miller ha már szóba került, marhára egyedi ízvilággal dolgozik, de akarva-akaratlanul is úgy érzem mintha valami grapefruitos lötyit innék...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Sörös témához visszakanyarodva:
jó egyetemista lévén ászok meg kőbalta a szokásos, ha nekiülünk. Ha áldozom rá, vagy valami alkalom van, akkor valami ír sört (Murphys, Kilkenny), esetleg egy jobb búzát lecsókolok, de a hétköznapokban csak az ászok meg a kőbambi.
Illetve amikor jártam Prágában, annyiféle sört összeittam, hogy nem is emlékszem a nevükre, de volt ott 1-2 olyan, amitől remegtem, annyira jó volt.
jó egyetemista lévén ászok meg kőbalta a szokásos, ha nekiülünk. Ha áldozom rá, vagy valami alkalom van, akkor valami ír sört (Murphys, Kilkenny), esetleg egy jobb búzát lecsókolok, de a hétköznapokban csak az ászok meg a kőbambi.
Illetve amikor jártam Prágában, annyiféle sört összeittam, hogy nem is emlékszem a nevükre, de volt ott 1-2 olyan, amitől remegtem, annyira jó volt.
-
A Kőbányai lakótelep elég nosztalgikus, őrzi mind a mai napig a kádári romantikát.Skacok, magyarországi Nosztalgia-Turizmushoz milyen helyeket tudnátok mondani? Ismerősömnek kéne.

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még egy 16. kerületi?A Legenda Sörfőzde pl elég finom söröket készít és értékesít, azt ajánlom mindenképpen.

Amúgy a búza sörök a legjobbak, HB búza, Edelweiss, Hoegaarden. Valahol a Schönherz koli környékén csapolnak 500-ért Hoegaardent.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Asszem itthon nem lehet kapni (haver is egy osztrák ismerősétől kapta), de ha alkalmatok lesz rá, akkor a Full Moon nevű, szőlős sört próbáljátok ki. Az ízesített, gyümölcsös sörök szerintem iszonyatosan rosszak, de ez valami brutál jó volt.GT37 írta: többségük nekem túl édes volt, de a körtés valamiért nagyon bejött.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Két éve egy északkelet-olaszországi kisváros egyik eldugott kocsmájában találkoztam az Ustersbacher nevű német sörrel (természetesen csapolt formában). Nem vagyok nagy sörszakértő vagy sörfüggő, de azt azóta is emlegetem.
Régebben egyik ismerősöm hozott néha különféle ízesített söröket Belgiumból (hogy milyen márkájúakat, arra sajnos már nem emlékszem), többségük nekem túl édes volt, de a körtés valamiért nagyon bejött.

Régebben egyik ismerősöm hozott néha különféle ízesített söröket Belgiumból (hogy milyen márkájúakat, arra sajnos már nem emlékszem), többségük nekem túl édes volt, de a körtés valamiért nagyon bejött.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
AtyaégNika91127 írta:A kézműves söröketNincs is azoknál jobb
![]()

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem rég én is kaptam ajándékba pár üveg belga sört. A Leffe nekem nem jött be, számomra túl édes. Viszont volt egy 9.5 %-os Boerinneken nevű cucc az nagyon komoly volt. A többi sör még megvan.
Egyébként még a Desperadost próbáljátok ki, elég fasza.

Egyébként még a Desperadost próbáljátok ki, elég fasza.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igyál ilyetdannen írta:én sem. nem is szeretem, kapom is, hogy buzi vagyokRealista24 írta:Kezdek félni, hogy csak én nem iszok sört![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Tavaly nyáron voltam Prágában és az ottani csapolt Pilsnernél azóta nem ittam jobbat,pedig ott aztán véig mentem az itallapon.
Ami csalódás volt számomra az a Staropramen meg a Budvar.
Itthon meg megelékszem a Zlaty Bazant,Corgon kombóval.

Itthon meg megelékszem a Zlaty Bazant,Corgon kombóval.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Régebben a melyik a legolcsóbb csapolt kérdés gyakori volt az eszköztárban, ma már inkább megyek a minőségre, ha meccs van mondjuk félidőnként 1-1 jobb lecsúszik aztán annyi. Otthon meg inkább boros vagyok, meg persze az ultimate szerelem a fröccs.
Dezodorban pedig azóta sem váltottam...
Dezodorban pedig azóta sem váltottam...

Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Én már lassan 7 éve nem iszok alkoholt (talán 2 kivétel, azok is szinte semmi), előtte se nagyon ittam, aztán rájöttem hogy felesleges pénzkidobás, és az edzésnek sem tesz jót... Szóval végleg leálltam vele, egyedül BL döntőn ittam egy alkoholmentes citromos sopronit, de az ugye nem számít
Előtte viszont emlékszem hogy a citromos sörök (Gösser) mellett, sima sörben a Carlsberg volt a favorit. Amik nagyon rosszak, konkrétan kiöntöttem egy részüket: Arany ászok, Beck's, Borsodi. A többi közepes (nagyon olcsó söröket nem ismerem, Adam, Kőbányai, Fácán és társai), Heineken, Soproni, Dreher, Pilsner, Kozel...

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Ha már szesz: a hétközi Bl meccs alatt 7 soproni 2 ribizli pálinka a végén meg egy rozé hosszú.Végig álltam a meccs alatt,Ja és otthon.

a rövidekről inkább ne beszéljünk, jó?
amúgy a legtöbb haverom 6-7 sör alá nem megy, ha ez mentség.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért 1,5 liter lecsúszikÉn se vagyok nagyon sörös, 2-3 lemegy, aztán ennyi.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sokan vannak így. Én se vagyok nagyon sörös, 2-3 lemegy, aztán ennyi.Realista24 írta:Kezdek félni, hogy csak én nem iszok sört
Amúgy Soproni, Heineken, Pilsner... Aljából meg Arany Fácán, Löwenbrau.
Amit nagyon nem szeretek az meg a Dreher.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K