Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Bajnokok Ligája
Steve:
A Real Madrid megítélése mindig is jelentősen alatta volt a valós tudásnak,munkának,eredménynek.....itthon is ez ment,bár ezen elméletemet,mind több mást is vitatták ezerrel.
A világ legsikeresebb,legnagyobb klubja kizárólag AKKOR érdekes,ha negatív dolgot lehet róla írni,és negatív dolgot lehet könnyen sarkítani,találni,hazudni.
Ez megy amióta és Real drukker vagyok.
A Real Madrid megítélése mindig is jelentősen alatta volt a valós tudásnak,munkának,eredménynek.....itthon is ez ment,bár ezen elméletemet,mind több mást is vitatták ezerrel.
A világ legsikeresebb,legnagyobb klubja kizárólag AKKOR érdekes,ha negatív dolgot lehet róla írni,és negatív dolgot lehet könnyen sarkítani,találni,hazudni.
Ez megy amióta és Real drukker vagyok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gondoltam megosztok egy gondolatot a legutóbbi BL meccsünk kapcsán.
Itt nálunk a tv közvetítésben tökre oda voltak a kommentátorok, hogy milyen jó iramú meccs volt. A Real mennyire dominált és még ha nehezen is törte fel az Atleti védelmét, mentek elöre, próbálkoztak és a végére bevették a kaput.
Itt férfias csatáról, taktikai küzdelemröl beszéltek és megérdemelt Real továbbjutásról, valamint egy szépen kidolgozott gólról.
Gondoltam elolvasom mit ír a magyar sajtó..Persze felesleges volt ismét. Depressziós, lehúzó szar. sportfaszomgéza unlamas csak a kiállításnak köszönhetö gyözelemröl beszélt, a többi szakértö szintén hasonló meglátásokkal okoskodott...???
Remélem senkit nem bántok meg ezzel, de tényleg kurva szánalmas amit a magyar sajtó bizonyos elemei csinálnak néha. A világsajtó értette a meccs és a gyözelem jelentöségét, felfogták, hogy van olyan meccs amikor nehezen nyersz, van amikor küzdeni kell. Èlvezték világszerte a futószalagon legyártott helyzeteket és mindenki megérdemeltnek gondolta a Real továbbjutását.
Szomorú, hogy a magyar sajtóban egyeseknek mindig mindenkinél okosabbnak kell lenni, mindig, mindent kritizálni kell és ahelyett, hogy élveznék ilyen szintü csapatok küzdelmeit és hálásak lennének, hogy egyáltalán nézhetnek FOCIT a világ másik országaiból, ha már Magyarországon a hozzájuk hasonló emberek tönkre tették a futballt..nem ök csak mocskolnak mindent.
Remélem senkit nem bántottam meg, de egy Madridsta oldalon úgy gondolom elfér, hogy ez kikívánkozott belölem.
--szubjektív és off--
(Az csak mellékes, hogy szerintem nem helyes, hogy magas példányszámban olvasott cikkek ontják a depressziót, lenyomják emberek örömeit, szaroznak mindent és az emberektöl elveszik a kis mindennapi örömöt is..ez nincs rendjén!!!)
A magam részéröl büszke vagyok, hogy Madridista vagyok, hálás vagyok minden meccsért amit megnézhetek(még úgy is, hogy ha akrnám megtehetném, hogy több Madrid meccsre is járjak, egy faszgézás éltunt looser újságíróval szemben.)De én minden meccs után amit csak a tv-ben néztem meg is hálás vagyok, hogy nézhetem és minden gyözelmet igyekszek kiélvezni!
Közhely de az ilyen emberek ne nézzék akkor a spanyol focit, van igényes magyar foci is, a körülette lévö mocskos politikával és korrupt lehúzásokkal. Lehet akkor azon élvezkedni és meghagyni nekünk a Real unalmas meccseit.
Remélem az ilyen emberek eltünnek a faszba idövel jön egy generáció váltás, ami majd a magyar fociban is érezhetö hatással lesz..De ha ez nem is következik be az emberek legalább megtanulnak boldognak lenni, hogy ha minöségi focit nézhetnek.
--
Itt nálunk a tv közvetítésben tökre oda voltak a kommentátorok, hogy milyen jó iramú meccs volt. A Real mennyire dominált és még ha nehezen is törte fel az Atleti védelmét, mentek elöre, próbálkoztak és a végére bevették a kaput.
Itt férfias csatáról, taktikai küzdelemröl beszéltek és megérdemelt Real továbbjutásról, valamint egy szépen kidolgozott gólról.
Gondoltam elolvasom mit ír a magyar sajtó..Persze felesleges volt ismét. Depressziós, lehúzó szar. sportfaszomgéza unlamas csak a kiállításnak köszönhetö gyözelemröl beszélt, a többi szakértö szintén hasonló meglátásokkal okoskodott...???
Remélem senkit nem bántok meg ezzel, de tényleg kurva szánalmas amit a magyar sajtó bizonyos elemei csinálnak néha. A világsajtó értette a meccs és a gyözelem jelentöségét, felfogták, hogy van olyan meccs amikor nehezen nyersz, van amikor küzdeni kell. Èlvezték világszerte a futószalagon legyártott helyzeteket és mindenki megérdemeltnek gondolta a Real továbbjutását.
Szomorú, hogy a magyar sajtóban egyeseknek mindig mindenkinél okosabbnak kell lenni, mindig, mindent kritizálni kell és ahelyett, hogy élveznék ilyen szintü csapatok küzdelmeit és hálásak lennének, hogy egyáltalán nézhetnek FOCIT a világ másik országaiból, ha már Magyarországon a hozzájuk hasonló emberek tönkre tették a futballt..nem ök csak mocskolnak mindent.
Remélem senkit nem bántottam meg, de egy Madridsta oldalon úgy gondolom elfér, hogy ez kikívánkozott belölem.
--szubjektív és off--
(Az csak mellékes, hogy szerintem nem helyes, hogy magas példányszámban olvasott cikkek ontják a depressziót, lenyomják emberek örömeit, szaroznak mindent és az emberektöl elveszik a kis mindennapi örömöt is..ez nincs rendjén!!!)
A magam részéröl büszke vagyok, hogy Madridista vagyok, hálás vagyok minden meccsért amit megnézhetek(még úgy is, hogy ha akrnám megtehetném, hogy több Madrid meccsre is járjak, egy faszgézás éltunt looser újságíróval szemben.)De én minden meccs után amit csak a tv-ben néztem meg is hálás vagyok, hogy nézhetem és minden gyözelmet igyekszek kiélvezni!
Közhely de az ilyen emberek ne nézzék akkor a spanyol focit, van igényes magyar foci is, a körülette lévö mocskos politikával és korrupt lehúzásokkal. Lehet akkor azon élvezkedni és meghagyni nekünk a Real unalmas meccseit.
Remélem az ilyen emberek eltünnek a faszba idövel jön egy generáció váltás, ami majd a magyar fociban is érezhetö hatással lesz..De ha ez nem is következik be az emberek legalább megtanulnak boldognak lenni, hogy ha minöségi focit nézhetnek.
--
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Miért lenne nekik fontos? Övék a legerősebb bajnokság a világon, ne legyetek már ilyen szűklátókörűek.
Ezzel az a baj,ha kikerülnek a nemzetközi porondra,mindjárt úgy el vannak picsázva hogy hazáig pityeregnek......
- Galacticos
Egyebkent en nekem tenyleg fogalmam sincs h ki fog a masik agrol dontozni.
Az en szememben a ket csapat nagyon egal. Viszont en a bayernt szeretnem, egyreszt oket is utalom de nem tudok a barcanak szurkolni hiaba spanyol csapat,annak meg vegkepp nem fogok szurkolni h realis eselyuk legyen egy esetleges triplazasra.
Es meg egy ok amiert nem akarnam oket, mert igaz h ellenuk lenne legszebb cimet vedeni, de ellenuk is lenne a legborzasztobb kikapni es vegignezni ahogy mennybe mennek es ahogy messit mar ott juniusba 5.megkoronazzak. Mert az aranylabdarol is ez a maradek 3 meccs fog donteni, ha a barca viszi a kupat es a bajnoksagot es cr az aranycipot meg a blt golkiralykent akkorvkiegyenlit, ha nem nyerunk blt akkor meg messi 5x.
Legyen bayern-real es verjuk el oket megint nemet foldon.
Az en szememben a ket csapat nagyon egal. Viszont en a bayernt szeretnem, egyreszt oket is utalom de nem tudok a barcanak szurkolni hiaba spanyol csapat,annak meg vegkepp nem fogok szurkolni h realis eselyuk legyen egy esetleges triplazasra.
Es meg egy ok amiert nem akarnam oket, mert igaz h ellenuk lenne legszebb cimet vedeni, de ellenuk is lenne a legborzasztobb kikapni es vegignezni ahogy mennybe mennek es ahogy messit mar ott juniusba 5.megkoronazzak. Mert az aranylabdarol is ez a maradek 3 meccs fog donteni, ha a barca viszi a kupat es a bajnoksagot es cr az aranycipot meg a blt golkiralykent akkorvkiegyenlit, ha nem nyerunk blt akkor meg messi 5x.
Legyen bayern-real es verjuk el oket megint nemet foldon.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Semmi gond, majd vesznek azt is kulfoldrol, mint ahogy jatekosokat is.morientes írta:na de hovatűnt a sportszellem

Abban mondjuk nem vagyok biztos hogy azt nezik a legtobben. Annyit tudunk biztosra hogy a PL generalja a legtobb bevetelt belfoldi kozvetitesi jogokbol. Ez az a brutalis szam ami nemreg nyilvanossagra kerult.sentry írta:Amúgy nem értem hogy csinálták azt, hogy a legtöbben azt a sz_rt (ez az én véleményem, nekem nem tetszik, tessék elfogadni) nézik.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
PL>>>>>>>>>>>>BL
De ezt már rég tudni.
Amúgy nem értem hogy csinálták azt, hogy a legtöbben azt a sz_rt (ez az én véleményem, nekem nem tetszik, tessék elfogadni) nézik. Brutális lovékat fognak kiosztani a csapatoknak következő szezontól, mert elképesztő összeg folyik be közvetítési díjból. Így sajnos elfordulhat az, hogy a sok zsoldos odamegy, és tényleg pár év múlva a legerősebb liga lesz. Bár gyanítom, hogy sok angol focista és edző nem lesz akkor.
Hála égnek ők azért még rombolják a foci szépségét, ahol csak lehet. #baszdelőrefussutána #toldmegbaszdbeközépre #íveldfelizomból #csakívelvepasszolj
De ezt már rég tudni.
Amúgy nem értem hogy csinálták azt, hogy a legtöbben azt a sz_rt (ez az én véleményem, nekem nem tetszik, tessék elfogadni) nézik. Brutális lovékat fognak kiosztani a csapatoknak következő szezontól, mert elképesztő összeg folyik be közvetítési díjból. Így sajnos elfordulhat az, hogy a sok zsoldos odamegy, és tényleg pár év múlva a legerősebb liga lesz. Bár gyanítom, hogy sok angol focista és edző nem lesz akkor.

Jah tavaly mi is 1-0 nyertünk csak, és már temetett mindenki. Sőt előre odaaták a BL-t már tavaly a BMnek, mert annyira k_rvajók voltak. Aztán tudjuk mi lett a vége. Nem lenézem a BM-et, hanem max nem írtam le szájbarágósan a véleményem. De tömören:messi formában, Barca formában, nincs sérült, LE>Pep (nálam mindenképp), Barca megtanult kontrázni, MSN jelenleg(!) világ legjobb támadószekciója, bármelyik eldönt egy meccset ha kifog egy olyan napot,Bayern védelme fos, Bayernnél talán Robben lesz, de sok a sérült. Jelneleg minden a Barcának fekszik. Nem azt mondtam hogy 2x 5-0ra elveri a Barca a bőrgatyásokat, de hogy ha okosan játszanak, akkor ki fog jönni ezek a különbségek. Persze a nagy név meg ez a Portó kiütése beszaratott most mindenkit. Nem leírom őket, csak a Barca sem taktikailag sem játékosokban nem egy Portó. Valaki meg írta, hogy nem tudnak küzdeni. Azért ez nem teljesen igaz, még ha nem is a legküzdősebb csapat a Barca, de a Bayern se szokott ahhoz hogy egy(!) meccsen hátrányba kerüljön és onnan felálljon. Ráadásul ez a BL, és itt mindenki más mentalitással áll fel. Barca az eddigi BL meccseit komolyan vette, ezt is komolyan fogja. Ezek az érveim.miro írta:Megint mindenki leírja a Bayernt,nem értem.Koránt sem lefutott,sőőőt.sentry írta:PSG-re is azt mondtam, hogy a Barca veri oda-vissza, ugyan ez lesz a BM-el is.
Pep megint varázsolni akar...húzni egy nagy taktikát..aztán pont ahhoz nem ér annyira és szépen belebukik.
Majd az összes BM fan és sajtó arra fogja fogni, hogy sok volt a sérült.
Nyitott könyv.
Sokak gondolkodása alapján Barca-Porto-nak kéne következnie nem?
Kemény meccs lesz,nagyon,és nálam 50-50.
Első meccs Barcelonába lesz,ha gólt fog rúgni a Bayern,és persze nem kap ki 3-4 góllal,akkor borzasztó 2. meccs vár rájuk.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jó,persze tudom,az utolsó is többet kap a PL-ben,mint ha megnyerik az EL -t,na de hovatűnt a sportszellemsonic írta:Az a story hogy az angoloknak nem fontos az EL, inkabb direkt kiesnek.morientes írta:Angol?Itt sem?

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Megint mindenki leírja a Bayernt,nem értem.Koránt sem lefutott,sőőőt.sentry írta:PSG-re is azt mondtam, hogy a Barca veri oda-vissza, ugyan ez lesz a BM-el is.
Pep megint varázsolni akar...húzni egy nagy taktikát..aztán pont ahhoz nem ér annyira és szépen belebukik.
Nyitott könyv.
Sokak gondolkodása alapján Barca-Porto-nak kéne következnie nem?
Kemény meccs lesz,nagyon,és nálam 50-50.
Első meccs Barcelonába lesz,ha gólt fog rúgni a Bayern,és persze nem kap ki 3-4 góllal,akkor borzasztó 2. meccs vár rájuk.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Miért lenne nekik fontos? Övék a legerősebb bajnokság a világon, ne legyetek már ilyen szűklátókörűek.

de már a BL se, csak nem merik kimondanisonic írta:Az a story hogy az angoloknak nem fontos az EL, inkabb direkt kiesnek.morientes írta:Angol?Itt sem?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az a story hogy az angoloknak nem fontos az EL, inkabb direkt kiesnek.morientes írta:Angol?Itt sem?

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
Ezt gondolom nem gondoltad komolyanDe az is benne van , hogy szépen lefekszik nekik a Barca .. a két klub nagyon jóban van , szerintem még smaci is lesz a meccs előtt :D :D

LEGIO PATRIA NOSTRA

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A jelenlegi felhozatalból nálam is ő lenne a nr1 igazolás a középpálya megerősítésére.ikarus93 írta:Verrattira kéne pályázni a nyáron. Elég meggyőző teljesítményt produkált a Barca ellen. Elnézegetném itt a kp-n. :Đ
Akárhányszor láttam játszani a bl-ben, mindig baromi jól tolta, pöppet menne a zsuga Modricékkal

Carlo szerintem meg is tudná győzni a srácot...
A másik, hogyha bejutnánk a döntőbe, akkor elvileg Modric bevethető lesz majd.
Ráadásul előtte még játszhatna is egyet az utolsó bajnokin.
Azért Lukával és Benzivel jelentősen javulnának az esélyeink egy esetleges barca, vagy bayern elleni döntőben.
-
Erős...nagyon erős túlzás.ikarus93 írta:Barca helyébe beállnék kontrákra, még otthon is.
Tavaly mi is azzal aláztuk meg a bajorokat, a Barcának is menne. Ott van elől az a 3 állat, azoknak ha területük van nincs olyan védelem aki megállítsa őket.
- ikarus93
Verrattira kéne pályázni a nyáron. Elég meggyőző teljesítményt produkált a Barca ellen. Elnézegetném itt a kp-n. :Đ
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
De az is benne van , hogy szépen lefekszik nekik a Barca .. a két klub nagyon jóban van , szerintem még smaci is lesz a meccs előttsentry írta:PSG-re is azt mondtam, hogy a Barca veri oda-vissza, ugyan ez lesz a BM-el is.
Nyitott könyv.

Szerző: BBeno Dátum: 23 ápr. 2015, 12:38
most nézem hogy kicsit megálmodtam a dolgot előreBBeno írta:Azt almodtam hogy elsonek a barcat huzzak ki es a bayernt kapja utana ugy orultem a juvenak hogy felkeltem szoval nem tudom hogy otthon lesz-e az odavago de a tobbi az fixed

- morientes
Én meg nem gondoltam volna hogy két olasz csapat lesz az EL-be a 4 között,meg egy a BL-bennem gondoltam volna hoy a nápolyt tartom bármikor esélyesebbnek, de ahogy kiejtették a wolfsburgot, az nem volt semmi. pedig jó lenne megint a sevilla a szuperkupában. :D na persze előbb oda el kell jutni :mrgreen:

Angol?Itt sem?

LEGIO PATRIA NOSTRA

PSG-re is azt mondtam, hogy a Barca veri oda-vissza, ugyan ez lesz a BM-el is.
Nyitott könyv.
Nyitott könyv.