Bosszúállók? Nem rossz film, de egyszer elég volt megnézni. Vasember elvitte valamennyire a hátán a filmet. Nem tartozom azon rajongói táborhoz, akik akkor is oda vannak a Bosszúállók filmért, ha arról szólna az egész, hogy 2 órán át beszélgetnek egymással. Szerintem a Galaxis őrzői se akkor a film amekkorának mondták. Végig se bírtam nézni pedig kétszer is neki álltam, de mindkétszer elaludtam rajta.
Én értem, hogy ezek popcorn filmek meg kellenek ilyenek is, de már egy kicsit unom, mert sablon az egész. Benyomom itthon a Transformers első részét és kb ugyanazt kapom. Minden ilyen filmbe érkeznek a gonoszok általában az űrből és elakarják foglalni a bolygót. Aztán a végén a harc közepette széjjel szednek egy várost aztán nyernek a jók és kész. Ráadásul a Marvel szerintem azt se tudja mit csinál. Pókember reboot. Aztán most megint kap egy rebootot.

De lehet most azért nem fogadja be a gyomrom a Bosszúállós látvány filmet, mert most láttam nem régen a Furioust amiben szintén csak a látvány meg az akció számít, ami valljuk be rohadt jók még akkor is ha sokszor meghazudtolják a fizika határait. Szerintem én most azzal egy időre lerendeztem a látvány filmeket. Most kell egy 3-4 hónap, hogy újra befogadjon egyet a gyomrom és jól szórakozzak rajta. Tudom hülye példa, de pl egy Nolan szerintem többet is kitudna hozni a Bosszúállókból a látványon kívül. Sorozatokat meg hülyeség idevenni. Az Arrow 2. évad tényleg marhára bejött egyszer egy héten 40 percre tökéletesen kikapcsolt.
De ha 2 órát kellett volna belőle néznem egyfolytában már lehet más lett volna a helyzet, mert mindig is voltak hibái a sorozatnak. Itt 3. évad. Egy fos az egész és most már igenis zavarnak a hibák. Na de nem offolok. Bosszúállók meg úgyis nagy siker lesz a pénztáraknál, mint minden ilyen film. Aztán majd decemberben a Star Wars mutatja a fukkot neki. :Đ
Most a következő film, amit szeretnék megnézni az A 44. gyermek Tom Hardy és Gary Oldman főszereplésével.