HozzászólásSzerző: Simi » 2015. április 25., szombat 10:58
Én nem írom le a Bayernt, hiába gyengébbek, mint tavaly vagy tavaly előtt, de Guardiola azért mégis ismeri a Barca játékosait, mint a rossz pénzt. Oké, hogy mást játszik már LE alatt a csapatuk, de azért Guardiola (noha nem tartom csodaedzőnek) azért biztosan emlékszik, hogy az ő idejében miért nem ment mondjuk Messinek a játék néhanapján. Ha arra kitalál valamit, hogy most is néhanapján legyen Messinek (és azért ő ismeri legjobban Messit) akkor az már félsiker.
Persze, ez fordítva is igaz, de akármennyire is nem tartom Guardiolat se a legnagyobb edzők között, szerintem azért klasszisokkal jobb, mint LE. Nehéz kérdés ez a párharc.
Nem nagyon lehet megjósolni, mert szerintem mindkét csapatnak kijöhet a lépés - akár nagy veréssel is mindkét irányban, mert mindkét védelem nagyon gyenge.
Juve-Real: itt mi vagyunk a favoritok, de az idei ingadozó teljesítményünket nézve lehetnek gondjaink. De alapvetően azt hiszem, tovább megyünk, pont az Atleticó meccs bizonyította számomra, hogyha nem is megy nekünk a játék, és még szerencsénk sincs, de cserébe elképesztő fegyelmezettek is tudunk lenni, és hiba nélkül tudunk játszani, akkor ki kell jönnie a két csapat közti különbségnek.
Plusz, a 2003-as BL elődöntőért van mit törleszteni egy ilyen jelentőségű, nagy meccsen a Juve ellen. Az nagyon fájt anno - a kezdete volt a "7 szűk esztendőnkek" az a vereség.