akkor 6-1 lsz, ha így számolunkcsabi* írta:7tel mert te is ott voltálmocsok írta:En meg hat novel voltam almomban.
Szoval hat gollal verjuk a barcat a dontoben?

OFF
Re: OFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
BL meccshez mikor lesznek nagy felbontású képek? vagy külső oldalon el lehet már érni őket?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
http://snag.gy/AVCMq.jpg Így megy

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Faust, grat neked,szép munka!
https://geoguessr.com/world/play
Kinek hogymegy? Tegnap ráakadtam, de nagyon addiktív számomra

https://geoguessr.com/world/play
Kinek hogymegy? Tegnap ráakadtam, de nagyon addiktív számomra

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nagyon jó basszus! Le a kalappal koma.Faust írta:3 évet felölelő sulis showreelem.

Offoltak a taktikaiban
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ápr. 20sentry írta:Már megint merev részeg vagy.Kerlon írta:Ha komoly problémám lenne nem hangoztatan btw. Amugy meg nehezemre esik néha komolyhangvételben írni. Bár Ramost akkor is bedobnam csatárnak...Vagy hogy jön ez ide?

Már megint merev részeg vagy.Kerlon írta:Ha komoly problémám lenne nem hangoztatan btw. Amugy meg nehezemre esik néha komolyhangvételben írni. Bár Ramost akkor is bedobnam csatárnak...

Ha komoly problémám lenne nem hangoztatan btw. Amugy meg nehezemre esik néha komolyhangvételben írni. Bár Ramost akkor is bedobnam csatárnak...
K
K
-
Üdv keresgéltem a neten már, de hátha valaki tudna pontosabb helyet. Alkohol- és drogfüggő fiatalkorúakról kéne kép ( egy tanulmányhoz kéne, szóval nem muszáj a remek felbontás, 800*600-ban is elég lenne) 2-3 db elég lenne, csak ha lehet a mindennapi életből legyen, nem vmi propaganda anyagból.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
hehe írta:haller, lehet tudni, hogy melyik suli és melyik oktató, meg minden infot?TBone írta:Nagymotor rutinvizsga: épp vártam a soromra, és azon izgultam, hogy a szűk folyosóban áthajtáskor mennyire veszik szigorúan a 8 másodpercet (annyit kell az 1m széles folyosóban tartózkodni, lassú menetben). A csávó előttem konkrétan felborult a motorral a pályán, ennek ellenére megcsináltatták vele újra, majd átengedték...Rögtön elmúltak a félelmeim, meg is lett