sentry írta:Nem lehetne bannolni mondjuk minimum szezon végéig Mattet?
Bármi van, ő szándékosan ellenkező, és bomlasztó véleménnyel van mint a többség.
Komolyan, személy szerint, nekem elveszi a kedvem a fórumozástól. Nem kicsit, de nagyon!
Beír, felb_sz mindenkit, és mindenki pörög a hülyeségein. Hiába tiltanám le...10en beidézik....
Valaki küldjön majd egy pm-et ha jegelve van a srác, én dobbantottam. Egyszerűen így semmi értelme a fórumozásnak.
Szerintem!
A fórum (legalábbis sztem, lehet Te nem így gondolod) mindenkié aki kultúrált formában megosztja véleményét. Matt nagyon kigondolt és rendezett gondolatokat ír le. Ez sokaknak nem tetszik, mert...nemtom. Ha mindenki egy véleményen lenne fölösleges lenne a fórumozás. Ahelyett, hogy Mattet szapulod megpróbálhatnád meggyőzni, hogy más véleményen legyen.
Másrészt véleményeit úgy veszed(itek), mintha alapból baromság lenne, pedig sok mindenre rávilágít kritikáival. Másoknak viszont az idegesítő, és veszi el a fórumozástól a kedvét, hogy minden meccsen, után, előtt, közben leírjátok, hogy Bale, Jese, Casillas, vagy bárki akinek szar formája van, gyenge, el kell adni, mintha lediktálnák mint a politikusoknak.
Haramdrészt elég hülyeségnek tartom (már megbocsáss), hogy Matt miatt megy el a kedved a fórumozástól. Akkor nem kell elolvasni. Nincs benne a fórum szabályzatába, hogy minden vélemlnyt el kell olvasni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Mattnek 100%-ban igaza van, csak azt, hogy illene megtisztelni az ő véleményét azzal, hogy elismeritek, elfogadjátok, nem fikázzátok, mert nem az a véleménye, mint a Tietek.