Matt009 írta:
Carlo nem csinált mást, mint felrakta a legjobb 11 játékost a kezdőbe. Mivel nem bízott a Khedira/Lucas/Illara trióban ezért nem vállalt nagy kockázatot.
Istenem...

Komolyan valakinek az a baja, hogy a legjobb 11 játékost rakta fel tegnap a kezdőbe Carlo?
Matt009 írta:
"Nem értem egyébként ezt a hirtelen jött CA hurrá hangulatot..." "...miközben továbbjutottunk egy olyan csapat ellen, amelyiknél pusztán papíron sokkal jobbak vagyunk még félig B csapattal is (Marcelo, Modric, Bale, Benzema, ugye 4-en a 11-ből hiányoztak, akik alapesetben kezdők). Ideális esetben az Atma egy prémium ellenfélnek kellett volna legyen a BL-ben. Az, hogy ilyen mélységeket jártunk meg velük szemben az 70%-ban Carlo sara."
A tavalyi BL ezüstérmes csapatról beszélünk. Akik 92. percig úgy is tűnt, hogy behúzzák. Aki nem tiszteli az ellenfeleit, az a saját csapatát se (egyébként esetedben jól látszik, hogy így is van, mert soha nem vagy képes elismerni, ha végre valamit jól csinál a Real).
Matt009 írta:
Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy CA akkor érdemel meg egy újabb évet, ha nyer egy trófeát.
Perezzel már legalább ketten vagytok. Kár, hogy a trófeák önmagában semmit sem mondanak a hosszútávú tendenciákról, (lásd Inter és Chelsea, mekkorát buktak a BL éveik után). Itt viszont egy stabil csapat van nálunk kialakulóban, amiben nagy érdemei vannak Carlonak, ez vitathatatlan. Ha nem történik valami drámai összeomlás a csapat háza táján (nem egy meccsre gondolok, hanem valami belső viszályra), akkor szerintem nagy hiba volna elküldeni.
Matt009 írta:
Az igazán nehéz nem a véleményformálás meg az okoskodás, hanem a helyes szemszög kiválasztása.
A "helyes szemszög" helyett én inkább arra hagyatkozom, hogy azt mondjam, amit gondolok. Az őszintére. A "helyes szemszög" kiválasztásán hánykódni amúgy meg önmagában okoskodás: mi a helyes? Ki dönti el, Te, mi itt a fórumon, vagy ki?
Matt009 írta:
Gratulálok, hogy a tegnapi agyvérzésig kicentizett továbbjutás után is én vagyok a téma...
Szerintem sokkal egyszerűbb az élet, ha elmondod a véleményed (azért kevésbé fognak neked menni, hidd el) ahelyett, hogy a helyes szemszögről osztod ki a többieket, mintha csak te tudnád a tutit. Nem személyeskedni akartam, csak hátha így érthetőbbé tudom tenni neked, hogy miért idegesítesz itt pár embert mostanában.