HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 24., péntek 22:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 24., péntek 22:24
Így van! Nem lesz ez egy sétagalopp...R.M.C.F írta:Na na...nagyon nem fekszik nekünk az ő stílusuk. De az tény hogy jobbak vagyunk náluk. Csak ezt meg is kell majd mutatni.kiserik írta:NE vicceljünk már! A Juve? A gyenge olasz bajnokság "nagy" bajnoka? A taktikai fenomén Allegri vezetésével? Akik a "nagy" Monaco-t 1 11-es góllal tudták megverni? Ennél egyszerűbben döntőzni nem is lehetne. Tevezt nem szabad lőni hagyni és nem lehet gond. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne döntőzzük.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 24., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 24., péntek 22:20
Na na...nagyon nem fekszik nekünk az ő stílusuk. De az tény hogy jobbak vagyunk náluk. Csak ezt meg is kell majd mutatni.kiserik írta:NE vicceljünk már! A Juve? A gyenge olasz bajnokság "nagy" bajnoka? A taktikai fenomén Allegri vezetésével? Akik a "nagy" Monaco-t 1 11-es góllal tudták megverni? Ennél egyszerűbben döntőzni nem is lehetne. Tevezt nem szabad lőni hagyni és nem lehet gond. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne döntőzzük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 24., péntek 22:05
Ami igazi veszélyt tartogat szerintem az Pirlo. Kerülni kell 30 méteren belül a szabálytalanságokat, mert az olasz keményen büntetheti.kiserik írta:NE vicceljünk már! A Juve? A gyenge olasz bajnokság "nagy" bajnoka? A taktikai fenomén Allegri vezetésével? Akik a "nagy" Monaco-t 1 11-es góllal tudták megverni? Ennél egyszerűbben döntőzni nem is lehetne. Tevezt nem szabad lőni hagyni és nem lehet gond. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne döntőzzük.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. április 24., péntek 22:04
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 24., péntek 21:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 24., péntek 21:51
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 24., péntek 20:51
Komolyan képzeld el mikor a überfasza NSO vagy valamelyik hasonló minőségi site úgy cikkezett róla, hogy az Olasz Messi.,, még 2-3 éve. Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek ezeken.Remy írta:Ennél a Giovinconál még a Dzsudzsi is jobb.Ez azért komoly összehasonlítás volt.. Giovinco vs James.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 24., péntek 20:49
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 24., péntek 20:47
Azért mert a fifába 80+ os potential-t kapott, sokan azt hiszik, hogy jó is.VanillaSky írta:Az álmaidban? Nem egy korszakos játékos a kolumbiai, de bőven jobb, mint az olasz.Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 24., péntek 20:22
Az álmaidban? Nem egy korszakos játékos a kolumbiai, de bőven jobb, mint az olasz.Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 24., péntek 19:29
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 24., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 24., péntek 19:05
a két "legobjektívabb" ember a fórumonnumberone1 írta:hehevel mar ketten vagyunkKerlon írta: Mondjuk a taktikájukból adódik, hogy Evrának több a támadó feladata és lehetősége is. Pogba meg Vidal meg nem száz, hogy jobbak a kis, nímand, egylábas, Jamesnél... MAX. szerinted, de az már elég nagy különbség.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 24., péntek 18:31
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. április 24., péntek 18:15
+1dzsi91 írta:Nincs mese döntőzni kell és címet védeni.Juvét lebecsülni öngyilkosság, de egyszerűen kifog jönni a minőségbeli különbség még Modric nélkül is.
A másik párharcnál leszarom kivel döntőzhetnénk, a Barcára fáj a fogam igazán, a bayern-t meg könnyebnek tartanám a rájuk nehezedő nyomás miatt, megint otthon bl döntő ráadásul még bosszút is kéne álljanak.
Nagyon erős mind2 fcb de nagyon túl is vannak hypeolva, mi meg nagyon le vagyunk húzva amiből szerintem jól fogunk kijönni.Fullos kerettel a döntőtől nem tartok, most viszont a Juve kemény lesz a sok hiányzó miatt de meg kell legyen.
Jól alakulnak a dolgaink, ideje lenne a fórumnak is pozitívba kapcsolni, mert itt kurvanagy dolgokat vihet véghez a csapat, ja és nagyon örülök,hogy underdognak tekintenek minket a barca-bayern pároshoz képest.Pedig nincs veszélyesebb csapat rájuk nézve mint a Real.
De mint írtam, óvatosan bennünk van a blama lehetősége(dortmund), de Ancelotti szerintem taccsra tud tenni egy olasz csapatot.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 24., péntek 18:09
Müller szinte csak akkor rúg gólt nagyobb csapatnak, ha nagyon megy a csapatánaknmate írta: a kötsög Müller 1 helyzetből elrak 2 gólt, aztán végigmakkolják a maradék időt.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 24., péntek 18:08
Ez érdekelne bővebben is...numberone1 írta:Egyebkent ott volt Giovinco aki hasonlo kaliberu volt mint James, de nem fert be
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 24., péntek 17:59
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem