GT37 írta:morientes írta:Én kedvellek GT,de haggyuk már ezt az álszent baromságot.Jelen pillanatban,(fáj kimondani),de a barcelona europa legjobb formában lévő csapata.Ha innen nem mentek tovább,meg is érdemlitek.
A formát illetően egyetértek, remélem, ez ki is fog tartani május végéig.

Én csak a középpályájuktól félek, attól, hogy dominálni fogják talán mindkét meccset, és kérdéses, hogy mi erre hogyan tudunk reagálni. Pep pedig jól ismer minket (még ezt a kicsit átalakított csapatot is), meg tudja találni a gyenge pontokat. Cserébe mondjuk nekik van egy kissé ingatag lábakon álló védelmük, amely majd a Messi-Suárez-Neymar hármassal nézhet farkasszemet, míg a mi védelmünk (és a csapatszintű védekezésünk is) sokat fejlődött tavaly óta. Remélem, eleget ahhoz, hogy nagyjából hatástalanítani tudják majd Lewandowskit, Robbent és a többieket.
Amit Pep tud a barcelonarol,azt LE ugyan úgy tudja Pepről.De mivel Pep,és ez kiderült,csak egyfajta rendszert ismer,LE,(bármily meglepő),tud váltani ha kell,bele tud nyúlni a meccsbe,rotál,(ami Pepről megint nem mondható el),ráadásul olyan támadó sora van,amiről Pep csak álmodhat.
Ősszel ez a barca annyira dibdáb volt,hogy én azt gondoktam,nem hogy a ligáért,de még a legjobb négy is necces lehet.Messi csak sétált,Suarez nem tudta felvenni a ritmust,egyedül Beymar hozta amit egy ilyen szinten kell,a kp röhelyes volt,a védelem meg nulla.
Aztán idén már beérett a csapat,Messi összekapta magát,Suarez megtalálta a helyét,a kp feljavult,hogy Xavi mellőzve lett,Mascherano viszi a primet,Iniesta megint kezd a régi lenni,a hátvéd sor is rendesen javult,Pique már nem szerencsétlenkedik annyit,Bartra is feljavult...
Ezzel szemben a bayern produkált egy nagyon erős őszt,de idén már koránt sem annyira meggyőző a csapat,érthetetlen vereségek a bundásban,nem tudnak kilépni a tilitoli árnyékából,azt a porto elkenit meg inkább kiugró eredménynek nevezném mint tendenciának...szal a barca az esélyes,nem kérdés.