Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bajnokok Ligája
Jujj de piszok nehéz lesz. Robben és Ribéry nagyon kell a szélekre. Ha nem épülnek föl akkor lecsó.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem vagyok benne annyira biztos. Pep biztos nem fogja betenni Dantét, és abban is biztos vagyok, hogy nem 3 védővel fog felállni. Nagyon jó kis meccs lesz pont azért mert Pep képes az ellen a foci ellen kiagyalni valami okosságot amit a barca játszik, de egy favágó brigád ellen csak a fejét kaparná. Nagyon jó és szoros meccsre számítok ott is meg nálunk is!numberone1 írta:Ha a Bayernek gyengebb a vedeleme akkor valszeg ok fognak ki esni. Ugyanugy megkapjak 3-4 golt a Nou Campban, csak a Barca jobb lesz a bajorok otthonaban(nem mint a porto). Az MSN tuti eltesz a ket meccsen 4-5 golt.Remy írta:
Essetek csak ki, nem kell a feszkó.Bayernnek gyengébb a védelme és gyengébb a támadósora is. Jelenleg őket gyengébbnek érzem.

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha a Bayernek gyengebb a vedeleme akkor valszeg ok fognak ki esni. Ugyanugy megkapjak 3-4 golt a Nou Campban, csak a Barca jobb lesz a bajorok otthonaban(nem mint a porto). Az MSN tuti eltesz a ket meccsen 4-5 golt.Remy írta:
Essetek csak ki, nem kell a feszkó.Bayernnek gyengébb a védelme és gyengébb a támadósora is. Jelenleg őket gyengébbnek érzem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Bayernek is sok serultje van, nem mondanam oket olyan acelosnak.hehe írta:nagyon nehéz lesz, de a leggyengébb ellenfelet kaptuk a 3 közül.A Bajnokok Ligája elődöntők párosításai:
Barcelona – Bayern München
Juventus – Real Madrid
örülök, hogy a másik kettő közül az egyik kiejti a másikat.
a sérüléseinkkel amúgy sztem mi vagyunk a leggyengébb csapat sajnos, ramos kibaszott bizonytalan volt a kp-n, és lesznek gondok bőven, mert erre rájön a juve is.
támadásban nagyon kevés, amit mutatunk, hamesz teljesen súlytalan és tucat, isco meg sztem elfáradt, sokkal több kellene tőle.
szerencsére lesz marcelo, legalább ott nyerünk vmit.
benzemával mi van? játszik még idén?
Az Iscos, Jamesesz resszel teljesen egyetertek.
A Juve a szeleken gyok lassu, oda kelleni fog Marcelo. Kozepen erosek, de szerintem Pirlon mulik minden, viszont a BL-ben mar nem tenyezo. Nem nezem le oket, de gyengebbek nalunk. Viszont hasonloan mint az Atletico ellen, itt is nyogvenyelos 1 golos meccsre szamitok. Vedekezesunk valoszinuleg ujra fel lesz tolva, a lassu szelsoik es a Tevez-Morata(Llorente) kettos joval lassabb a vedoinknel.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Így a VB éve után 1 közmondás jutott eszembe a Bayernre reagálva, "A foci az a sport amit az angolok találtak ki, és mindig a németek nyerik."

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nagyon nem örülök, a Bayernt akartam a leginkább elkerülni, meg fogunk szenvedni ellenük rendesen, ráadásul így ti is a papíron "legkönnyebb" ellenfelet kaptátok. Megint van esély egy Clásicóra a döntőben, valahol a szíven mélyén remélem, hogy nem fog összejönni, mert igaz, hogy mennybe mennék, ha nyernénk, viszont ha nem, az életem végéig tartó depressziót okozna.
Viszont nagyon várom a Bayern elleni meccset, pikáns taktikai csata várható, valószínűleg nem mi fogunk dominálni, de Messiékben továbbra is bízhatunk szerencsére. Csak Albára kell majd rászólni, hogy ne hagyja túl sokszor üresen Robbent.

Viszont nagyon várom a Bayern elleni meccset, pikáns taktikai csata várható, valószínűleg nem mi fogunk dominálni, de Messiékben továbbra is bízhatunk szerencsére. Csak Albára kell majd rászólni, hogy ne hagyja túl sokszor üresen Robbent.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De.Kivéve ha vkinek meg van a 3.Az nem játszhat.Sárgákat nem törlik ugye?
Néha kipattog róla,de nem vészes,majd Varane takarítMesQueUnClub írta:Én csak az miatt mondtam, mert láthattuk, mikor az Atmanal is pl Tiago 16oson kívülről szabadon tudott lőni, veszélyes szerintem ha erőből tudja valaki helyezni a labdát, persze ez csak az én meglátásom, de akkor is legyen klasszikus a döntőben.morientes írta: Azzal nincs neki gond.Hanem a beívelések,pontrúgások...azzal viszont lehet.

Az lesz amúgy,nagyon érik már

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Abba azért szép belegondolni,hogy ha az Atma továbbjut ellenünk akkor könnyen döntőzhettek lehettek volna megint..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- MesQueUnClub
Jó azért a PSG-re csak annyit, hogy kiejtette a chelsea-t akitől sokan elvoltak csúszva, hogy főesélyesek.pheco írta:Eb-t olvasom és most tudtam meg, hogy mindig a legkönnyebb ellenfelet kapta a Real. Hirtelen az Atletico is könnyű lett? Vagy ott eddig is így gondolták? Mondjuk én is tuti ideges lennék, ha a Barca kapta volna a Juvét és mi a Bayern, de azért nem esnék ilyen túlzásokba. Főleg, hogy a City-PSG páros is csak papíron volt nehéz.

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Így talán ismét harcban lehetünk ezért a trófeáért, mert megmondom őszintén Modric nélkül nem sok esélyt láttam volna egy Barca vagy Bayern ellen. Viszont a Juventust sem szabad lebecsülni. A legegyszerűbbnek tűnő csapat legyőzése lehet a legbonyolultabb számunkra.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Essetek csak ki, nem kell a feszkó.MesQueUnClub írta:Én csak az miatt mondtam, mert láthattuk, mikor az Atmanal is pl Tiago 16oson kívülről szabadon tudott lőni, veszélyes szerintem ha erőből tudja valaki helyezni a labdát, persze ez csak az én meglátásom, de akkor is legyen klasszikus a döntőben.morientes írta: Azzal nincs neki gond.Hanem a beívelések,pontrúgások...azzal viszont lehet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: CR7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt a sorsolást tudatosan se lehetett volna számunkra kedvezőbben elkészíteni. Ha így nem jutunk döntőbe, meg is érdemeljük.
Sárgákat nem törlik ugye? Ha első meccsen (bárcsak így lenne) sikerülne lőni 1-2 gólt, akkor akár a lapokkal lehetne okoskodni, a döntőben mindenkit látni akarok, Modriccal az élen!
Sárgákat nem törlik ugye? Ha első meccsen (bárcsak így lenne) sikerülne lőni 1-2 gólt, akkor akár a lapokkal lehetne okoskodni, a döntőben mindenkit látni akarok, Modriccal az élen!
ha az lesz akkor 1 mecs fog dönteni az idei aranylabdáról .MesQueUnClub írta:de akkor is legyen klasszikus a döntőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pátkán 2015. április 24., péntek 13:05-kor.
joabulicsak
- MesQueUnClub
Én csak az miatt mondtam, mert láthattuk, mikor az Atmanal is pl Tiago 16oson kívülről szabadon tudott lőni, veszélyes szerintem ha erőből tudja valaki helyezni a labdát, persze ez csak az én meglátásom, de akkor is legyen klasszikus a döntőben.morientes írta: Azzal nincs neki gond.Hanem a beívelések,pontrúgások...azzal viszont lehet.

-
miért kell ezzel foglalkozni!?raul0791 írta:igen, ezt én is láttam. Kár, hogy nem vagyok regisztrálva, tavaly kiejtette őket az atletico, akkor is könnyű ellenfélnek minősültek?pheco írta:Eb-t olvasom és most tudtam meg, hogy mindig a legkönnyebb ellenfelet kapta a Real. Hirtelen az Atletico is könnyű lett? Vagy ott eddig is így gondolták? Mondjuk én is tuti ideges lennék, ha a Barca kapta volna a Juvét és mi a Bayern, de azért nem esnék ilyen túlzásokba. Főleg, hogy a City-PSG páros is csak papíron volt nehéz.
-
Lehet, hogy bizonytalan volt, viszont védekezésbe nagyon jó volt + pontrúgásoknál is nagyon nagy előny. Amikor támadtunk is hihetetlen jól érkezett (volt is 2 fejese). Az olaszok ellen szerintem elférne, de egy barca vagy bayern ellen már nem biztos.miro írta:Akkor azért nem csak én vettem ezt észre..Volt aki itt álomcsapatba akarta tenni.hehe írta:
ramos kibaszott bizonytalan volt a kp-n, és lesznek gondok bőven
Védekezésbe jó volt,de előre már kevésbé.
Illetve Chicat kezdőbe.Kell megint ez az óriási akarás,főleg majd otthon.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azzal nincs neki gond.Hanem a beívelések,pontrúgások...azzal viszont lehet.MesQueUnClub írta:Btw. egy valamire nagyon kell majd figyelniük, főleg casillasnak, mégpedig, hogy Pogba nagyon tud lőni a 16oson kívülről. Szerintem ez lehet a legveszélyesebb pont.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Itt vannak a bajnokik,szépen le kell jegelni.dannen írta:isco tényleg halott, most a BL meccs után nyilatkozta is, hogy sokat játszott mostanában vagy valami. most pedig nem sok lehetőség van rotálni, előbb kellett volna..
Ekkora esélyt nem szabad elrontani,BL döntőt játszhatunk megint.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
igen, ezt én is láttam. Kár, hogy nem vagyok regisztrálva, tavaly kiejtette őket az atletico, akkor is könnyű ellenfélnek minősültek?pheco írta:Eb-t olvasom és most tudtam meg, hogy mindig a legkönnyebb ellenfelet kapta a Real. Hirtelen az Atletico is könnyű lett? Vagy ott eddig is így gondolták? Mondjuk én is tuti ideges lennék, ha a Barca kapta volna a Juvét és mi a Bayern, de azért nem esnék ilyen túlzásokba. Főleg, hogy a City-PSG páros is csak papíron volt nehéz.