és akkor elhiszi majd magáról, hogy ő egy edzőgéniusz.

HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 23., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. április 23., kedd 19:04
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 18:54
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. április 23., kedd 18:50
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 23., kedd 18:47
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 23., kedd 18:41
Ha Perez valakit NAGYON meg akar szerezni akkor megszerzi,Figo óta nincs lehetetlen,ugye választás jön.A probléma nem a pénz,hanem az h nem is akarunk hozni nagyon senkit még idén oda Xabi-Khedira elé-mellé-mögé...morientes írta:Majd fog ha emiatt nem lesz minőségi középpályás,mert a walesire kinyomnak 60-70 milliót.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 23., kedd 18:38
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 18:34
nem hiszek a mikulasban.flori írta:ez tényleg gáz amúgy.![]()
szerintem modric kezd holnap.surprise
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 23., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 23., kedd 18:30
Azért most kezd lendületbe jönni.accel írta:nem tudom ki lepődik meg már ezen. higut nyomatni egy bl elődöntőben.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 23., kedd 18:26
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 23., kedd 18:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 23., kedd 18:19
Majd fog ha emiatt nem lesz minőségi középpályás,mert a walesire kinyomnak 60-70 milliót.Oké,az a 60 milla lehetne 40-45 is,de amíg nem nekem kell kipengetni addig annyira nem érdekel. B-)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 18:12
lenduletbol cselezni inkabb. Boka cseleket meg nem lattam tole.Realcsa írta: cselezni is tud
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 23., kedd 18:08
RealMadridFanatic írta:bármennyire védtem sokáig - illetve nem is védtem, csak magamban mondtam, hogy a sok vak nem látja, hogy milyen képességei vannak - be kell látni, hogy konstans nem tudja hozni azt a nagyon magas szintet, amit megmutatott már itt is, de csak rövid időszakokra. Így pedig valóban mehet. Amiatt, hogy tényleg ragyogó adottságai vannak sajnálni fogom, de mivel a Real az első, így be kell látni, hogy hosszú távra nem megoldás. Viszont még mindig nagyon piacképes játékosnak érzem, szóval értelmes áron kell eladni addig, amíg le nem építi magát teljesen a mostanában mutatott gyatra formájával.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 23., kedd 17:49
Többről van itt szó és agyat sajna nem tudunk növeszteni!Di Mariát fejben nagyon össze kéne rántani
Itt a kulcsszó; LENNE, de sajnos nem az, sőt!de egy topformában játszó Di Maria egy igazi kincs lenne,
Egyrészt olyan sokszor azért nem; az első és a mostani /remélhetőleg utolsó/ szezonjában 1-2 jobb meccs, pár szép villanás; tavaly pedig egy nagyon jó indulattal 2 szép hónap --> egyébként kuka!láthattuk sokszor, hogy valójában mire képes
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. április 23., kedd 17:40
Egyetértek azzal amit írtál, viszontDi Maria pedig a Madrid egyik legveszélyesebb fegyvere lehetne...
bármennyire védtem sokáig - illetve nem is védtem, csak magamban mondtam, hogy a sok vak nem látja, hogy milyen képességei vannak - be kell látni, hogy konstans nem tudja hozni azt a nagyon magas szintet, amit megmutatott már itt is, de csak rövid időszakokra. Így pedig valóban mehet. Amiatt, hogy tényleg ragyogó adottságai vannak sajnálni fogom, de mivel a Real az első, így be kell látni, hogy hosszú távra nem megoldás. Viszont még mindig nagyon piacképes játékosnak érzem, szóval értelmes áron kell eladni addig, amíg le nem építi magát teljesen a mostanában mutatott gyatra formájával.buta, mint a tök, ezt nem lehet helyrehozni, ő ilyen. menjen csak amerre lát, ha jön helyére rendes pótlás.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 23., kedd 17:37
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 17:30
buta, mint a tök, ezt nem lehet helyrehozni, ő ilyen. menjen csak amerre lát, ha jön helyére rendes pótlás.Di Mariát fejben nagyon össze kéne rántani
attól félek, ha mou marad, akkor jön carvajal és esetleg egy csatár és annyide ez ki lesz küszöbölve Carvajalal és mégsem érződik a minőségi védelmünk a gyenge kp miatt.
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 23., kedd 17:27
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem