Az elso resz leginkabb azert tetszett, mert vegre egyutt lathattam a "kedvenceimet", emlekszem, a premiert megelozo heten lakotarsammal maratont is tartottunk az addig megjelent filmekbol. Majd a moziban is azt kaptuk, amit elozoleg vartunk, igazi kis popcornmozi, remek poenok, jo kis akciok, harcjelenetek, a karakterek egy reszet is jobban megismerhettuk.
Most is hasonlora szamitottam, csak tobb akcioval, a galaxis orzoibol kiindulva tobb poennal. Ennek ellenere nem kicsit meglepodtem, hogy nem az elozo reszt probaltak masolni, hanem tobb pillanatban is sotetebb volt a hangulat. Persze nem vettek 360 fokos fordulatot

Rengeteg dolgot megemlitettek a filmben, volt itt szo mesterseges intelligenciaval valo kiserletezgetesrol, elme manipulaciorol, belso viszalyokrol, par karakterrol is megtudtunk erdekessegeket, raadasul kaptunk egy egesz jo kis foellenseget is. Ennek ellenere vegig erezheto volt, hogy a fo attrakciot a kovetkezo filmre/filmekre tartogatjak, mindenesetre a felvezetes nagyon jol sikerult. Ha pontszamot is kene irjak, akkor olyan 8,5-re lonem be.