Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. április 24., péntek 10:43

Badstuber ismét kidőlt, ezúttal 3-4 hónapra. Attól tartok a teste nem bírja a profi labdarúgást. (combizomszakadás-->műtét)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 23., csütörtök 22:29

UEFA álomcsapata
Hát én nem tudom, Oblak? Bernat? Müller?
Holvan Ramos? Iniesta? Nézték ezek a meccseket vagy csak meglestek egy nagyon nagy vonalú összefoglalót?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 23., csütörtök 22:05

h3x0r írta:Szavazas nem lesz? :-(
Most is van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 23., csütörtök 22:05

CS0ki írta:
Én továbbra is azt mondom, hogy nem fognak engedni egy újabb házi döntőt...
Kik, a gyíkemberek? :)
Ráknépség.

Egyébként én is ugyanezt mondom. Nevetségesek ezek az összeesküvés-elméletek. Ha Barca - Real elődöntő lesz, akkor azért, mert nem akarják, hogy El Clásico legyen a döntőben. Ha meg nem kerülnek össze, akkor azért, mert azt akarnak. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 23., csütörtök 22:01

Szavazas nem lesz? :-(

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 23., csütörtök 21:52

CS0ki írta:
:lol: :lol: :lol: Tetszik ez az új Csoki!

Juve kell egyértelműen, aztán Berlin Calling
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 23., csütörtök 21:44

Matt írásáról EZ a véleményem. :)

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 23., csütörtök 21:39

Én Juvet akarom, a másik kettővel játszottunk azóta...Kell a változatosság. Modric-csal mindenki ellen esélyesnek tartanám magunkat, így két meccsen inkább az olaszokat várnám...Most komolyan, ahol Morata a kezdő sztárcsatár, az milyen csapat már?

Gilberto

HozzászólásSzerző: Gilberto » 2015. április 23., csütörtök 17:21

Bár úgy gondolom, mindegyik párharcnál szükség lenne a szerencsére is, és nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy kiejtenénk bármelyik csapatot is, de ha minden úgy fog történni, ahogy a játék képe alapján elvárható, és hozni fogjuk azt, amit tudunk, akkor én sem félek sem a Bayern-től, sem pedig a Juventus-tól, mert egyszerűen jobbak vagyunk. Barcelona már más tészta, El Clasico-n sosem tudhatjuk előre mi fog történni. Legjobb lenne a Juventus-t kapni, mert azt érzem én is a legkönnyebb párositásnak, és a Barcelona megizzadna a Bayern ellen, de a Bayern mellett is szól egy érv: jó meccsek lennének és nem ez a bunkeres sz.r, amiket a Chelsea, Juventus vagy Atlético tud alkalmazni.

Meglehet simán a 11., csak oda kell figyelni és szivvel játszani, mint tegnap. Látni akarom ugyanazt a tüzet.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 23., csütörtök 17:18

Én is csatlakozom a tömeghez, Juve - Real és Barca - Bayern meccseket szeretnék. Lehet hogy nem lesz könnyű a Juventus sem, de a másik kettőhöz meg kéne Modric. Na meg nagyon megnéznék egy Guardiola vs Barca-t, de nagyon nem a döntőben, mondjuk azt a meccset meg sem nézném, így az elődöntőben igen. Tehát jó lesz a Juve, és a "biztos" továbbjutás, a döntőben meg jöhet a classico.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 23., csütörtök 17:04

Matt009 írta:Én a Barcát akarom ellenfélnek. Már az előző sorsoláskor is a Juve/Atmát akartam elkerülni, most sem akarok az olaszokkal meccselni. Papíron ők a leggyengébbek, annyira nem is domborítottak nagyot eddig, de ellenünk már csak a tradíciók miatt is felszívnák magukat. Ezen felül a Barca szerintem túl van misztifikálva itt az MSN-nel együtt. Az idei meccseinken is látszott, hogy semmivel sem jobbak, mint mi, viszont nagyon könnyen lekontrázhatóak. Ráadásul jobb meccseket is játszanánk velük.
A Barcás résszel egyetértek, a Juve viszont atom gyenge, szóval tőlük semennyire nem tartok. Igazából a Bayerntől sem tartok. Modriccal kétségeim se lennének, akkor már most pakolnék egy kis pénzt a 11-re.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. április 23., csütörtök 16:48

Én a Barcát akarom ellenfélnek. Már az előző sorsoláskor is a Juve/Atmát akartam elkerülni, most sem akarok az olaszokkal meccselni. Papíron ők a leggyengébbek, annyira nem is domborítottak nagyot eddig, de ellenünk már csak a tradíciók miatt is felszívnák magukat. Ezen felül a Barca szerintem túl van misztifikálva itt az MSN-nel együtt. Az idei meccseinken is látszott, hogy semmivel sem jobbak, mint mi, viszont nagyon könnyen lekontrázhatóak. Ráadásul jobb meccseket is játszanánk velük.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2015. április 23., csütörtök 16:32

Juve-Real lesz...viszont nekem tök mindegy melyik jön, mindenkit utni kell. mondjuk az olaszok ellenit szívesen nézném, főleg hogy a másik ágon egyik "kedvencem" így búcsúzik.
amennyire lesajnálják a Juventust, annyira van tulmisztifikalva a Bayern. szerintem ezen a ponton már bárki uthet barkit, ami nekunk kedvező lehet így megfogyatkozva. jöjjenek csak a zebrák, van mit törleszteni nekik. Guardiola meg meccseljen egyet a volt klubjával, kíváncsi lennék rá, főleg egy 2 meccses párharc során.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 23., csütörtök 16:18

Még akarjatok ety bayernt vagy barcat ellenfelnek...normalisak vagytok? :D
Nem nézem le a juvet, az se lenne könnyű, épp ezért kell nekünk.

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 23., csütörtök 16:08

Hat ha az elődöntőben legalább meg 2-3 játékos ugy fog harcolni mint Chica az este akkor nagyon szépen fogunk mennybe jutni vagy kiesni.
Eszméletlen ahogy ez a csatár akit egész szezonban jegelt szartak ra, most lehetőséget kap es nem duzzog morcog hogy most már késő....ennyire szimpatikus a cimerert meghalni kész játékos rég játszott igy. Ahányszor kiintett a közönség fele az majd felrobbant. Ettol arrafelé bárhogyan játszik nekem bebizonyitotta hogy ő az a csere akire lehet számítani.
Őszintén nem varom vissza a benzema bale parost. Ez a csapat az este igazi CSAPAT volt. Modric es marcelo tamadasban meg egy nagy plusszt segít. De a masik 2 játékos egyáltalán nem hiányzik...
- Hasta el final, Vamos Real -

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. április 23., csütörtök 16:01

Remélem mi leszünk a győztes oroszlán. :D
a két FCB küzdjön csak meg egymással.:)
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 23., csütörtök 15:51

Én továbbra is azt mondom, hogy nem fognak engedni egy újabb házi döntőt...szóval valamiért azt érzem, hogy a Barca ellen fogunk meccselni...de én a Bayernt akarom mindenképpen elkerülni...a Juve ellen meg megint menne a bunker, ami a legkevésbé fekszik a csapatnak, nem beszélve Moratáról, aki tuti elpakolna pár gólt ellenünk...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 23., csütörtök 15:06

Tavaly nem így volt, Alonso a 3 sárgája miatt hagyta ki a döntőt, de idén úgy emlékszem,hogy pont az ilyenek miatt az lesz amit felvázoltál
Ezért írtam hogy tavaly óta.Lehet félreérthető volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 23., csütörtök 15:02

Na ha ezt így megbeszéltétek, akkor valaki tudja hogy a többi csapatnál lesz-e eltiltott? Egyébként jól írtátok, most mindenki 0-ról indul, vagyis a döntőre már csak az kaphat eltiltást, aki pirosat kap a második mérkőzésen, vagy az elsőn, és 1 meccsnél hosszabb eltiltást kap, sárga itt már nem játszik. Viszont most még ki lehetett pontozodni az elődöntők első meccsére, ezért kellett Ramos-nak, Kroos-nak és Coentrao-nak figyelnie erre, valamelyest meglepő, de mindhármuknak sikerült. Szerencsére az Atletico most csak a busszal törödött, eszük ágában nem volt egy minimálos nyomás alá is helyezni a csapatot, így nem kényszerültek szabálytalanságokra a játékosok.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. április 23., csütörtök 14:33

csababarca írta:Tavaly így volt legalábbis.
idén van először így. tavaly éppen ezért nem játszhatott a döntőben Alonso.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: