Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bajnokok Ligája
Badstuber ismét kidőlt, ezúttal 3-4 hónapra. Attól tartok a teste nem bírja a profi labdarúgást. (combizomszakadás-->műtét)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
UEFA álomcsapata
Hát én nem tudom, Oblak? Bernat? Müller?
Holvan Ramos? Iniesta? Nézték ezek a meccseket vagy csak meglestek egy nagyon nagy vonalú összefoglalót?
Hát én nem tudom, Oblak? Bernat? Müller?
Holvan Ramos? Iniesta? Nézték ezek a meccseket vagy csak meglestek egy nagyon nagy vonalú összefoglalót?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Most is van.h3x0r írta:Szavazas nem lesz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Ráknépség.CS0ki írta:Kik, a gyíkemberek?Én továbbra is azt mondom, hogy nem fognak engedni egy újabb házi döntőt...![]()
Egyébként én is ugyanezt mondom. Nevetségesek ezek az összeesküvés-elméletek. Ha Barca - Real elődöntő lesz, akkor azért, mert nem akarják, hogy El Clásico legyen a döntőben. Ha meg nem kerülnek össze, akkor azért, mert azt akarnak.

- h3x0r
Szavazas nem lesz?

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
CS0ki írta:Kik, a gyíkemberek?Én továbbra is azt mondom, hogy nem fognak engedni egy újabb házi döntőt...![]()

Juve kell egyértelműen, aztán Berlin Calling
Nem illik.
Matt írásáról EZ a véleményem.

Kik, a gyíkemberek?Én továbbra is azt mondom, hogy nem fognak engedni egy újabb házi döntőt...

Én Juvet akarom, a másik kettővel játszottunk azóta...Kell a változatosság. Modric-csal mindenki ellen esélyesnek tartanám magunkat, így két meccsen inkább az olaszokat várnám...Most komolyan, ahol Morata a kezdő sztárcsatár, az milyen csapat már?
- Gilberto
Bár úgy gondolom, mindegyik párharcnál szükség lenne a szerencsére is, és nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy kiejtenénk bármelyik csapatot is, de ha minden úgy fog történni, ahogy a játék képe alapján elvárható, és hozni fogjuk azt, amit tudunk, akkor én sem félek sem a Bayern-től, sem pedig a Juventus-tól, mert egyszerűen jobbak vagyunk. Barcelona már más tészta, El Clasico-n sosem tudhatjuk előre mi fog történni. Legjobb lenne a Juventus-t kapni, mert azt érzem én is a legkönnyebb párositásnak, és a Barcelona megizzadna a Bayern ellen, de a Bayern mellett is szól egy érv: jó meccsek lennének és nem ez a bunkeres sz.r, amiket a Chelsea, Juventus vagy Atlético tud alkalmazni.
Meglehet simán a 11., csak oda kell figyelni és szivvel játszani, mint tegnap. Látni akarom ugyanazt a tüzet.
Meglehet simán a 11., csak oda kell figyelni és szivvel játszani, mint tegnap. Látni akarom ugyanazt a tüzet.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Én is csatlakozom a tömeghez, Juve - Real és Barca - Bayern meccseket szeretnék. Lehet hogy nem lesz könnyű a Juventus sem, de a másik kettőhöz meg kéne Modric. Na meg nagyon megnéznék egy Guardiola vs Barca-t, de nagyon nem a döntőben, mondjuk azt a meccset meg sem nézném, így az elődöntőben igen. Tehát jó lesz a Juve, és a "biztos" továbbjutás, a döntőben meg jöhet a classico.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
A Barcás résszel egyetértek, a Juve viszont atom gyenge, szóval tőlük semennyire nem tartok. Igazából a Bayerntől sem tartok. Modriccal kétségeim se lennének, akkor már most pakolnék egy kis pénzt a 11-re.Matt009 írta:Én a Barcát akarom ellenfélnek. Már az előző sorsoláskor is a Juve/Atmát akartam elkerülni, most sem akarok az olaszokkal meccselni. Papíron ők a leggyengébbek, annyira nem is domborítottak nagyot eddig, de ellenünk már csak a tradíciók miatt is felszívnák magukat. Ezen felül a Barca szerintem túl van misztifikálva itt az MSN-nel együtt. Az idei meccseinken is látszott, hogy semmivel sem jobbak, mint mi, viszont nagyon könnyen lekontrázhatóak. Ráadásul jobb meccseket is játszanánk velük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én a Barcát akarom ellenfélnek. Már az előző sorsoláskor is a Juve/Atmát akartam elkerülni, most sem akarok az olaszokkal meccselni. Papíron ők a leggyengébbek, annyira nem is domborítottak nagyot eddig, de ellenünk már csak a tradíciók miatt is felszívnák magukat. Ezen felül a Barca szerintem túl van misztifikálva itt az MSN-nel együtt. Az idei meccseinken is látszott, hogy semmivel sem jobbak, mint mi, viszont nagyon könnyen lekontrázhatóak. Ráadásul jobb meccseket is játszanánk velük.
Juve-Real lesz...viszont nekem tök mindegy melyik jön, mindenkit utni kell. mondjuk az olaszok ellenit szívesen nézném, főleg hogy a másik ágon egyik "kedvencem" így búcsúzik.
amennyire lesajnálják a Juventust, annyira van tulmisztifikalva a Bayern. szerintem ezen a ponton már bárki uthet barkit, ami nekunk kedvező lehet így megfogyatkozva. jöjjenek csak a zebrák, van mit törleszteni nekik. Guardiola meg meccseljen egyet a volt klubjával, kíváncsi lennék rá, főleg egy 2 meccses párharc során.
amennyire lesajnálják a Juventust, annyira van tulmisztifikalva a Bayern. szerintem ezen a ponton már bárki uthet barkit, ami nekunk kedvező lehet így megfogyatkozva. jöjjenek csak a zebrák, van mit törleszteni nekik. Guardiola meg meccseljen egyet a volt klubjával, kíváncsi lennék rá, főleg egy 2 meccses párharc során.
- wZoLee7
Még akarjatok ety bayernt vagy barcat ellenfelnek...normalisak vagytok?
Nem nézem le a juvet, az se lenne könnyű, épp ezért kell nekünk.

Nem nézem le a juvet, az se lenne könnyű, épp ezért kell nekünk.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Hat ha az elődöntőben legalább meg 2-3 játékos ugy fog harcolni mint Chica az este akkor nagyon szépen fogunk mennybe jutni vagy kiesni.
Eszméletlen ahogy ez a csatár akit egész szezonban jegelt szartak ra, most lehetőséget kap es nem duzzog morcog hogy most már késő....ennyire szimpatikus a cimerert meghalni kész játékos rég játszott igy. Ahányszor kiintett a közönség fele az majd felrobbant. Ettol arrafelé bárhogyan játszik nekem bebizonyitotta hogy ő az a csere akire lehet számítani.
Őszintén nem varom vissza a benzema bale parost. Ez a csapat az este igazi CSAPAT volt. Modric es marcelo tamadasban meg egy nagy plusszt segít. De a masik 2 játékos egyáltalán nem hiányzik...
Eszméletlen ahogy ez a csatár akit egész szezonban jegelt szartak ra, most lehetőséget kap es nem duzzog morcog hogy most már késő....ennyire szimpatikus a cimerert meghalni kész játékos rég játszott igy. Ahányszor kiintett a közönség fele az majd felrobbant. Ettol arrafelé bárhogyan játszik nekem bebizonyitotta hogy ő az a csere akire lehet számítani.
Őszintén nem varom vissza a benzema bale parost. Ez a csapat az este igazi CSAPAT volt. Modric es marcelo tamadasban meg egy nagy plusszt segít. De a masik 2 játékos egyáltalán nem hiányzik...
- Hasta el final, Vamos Real -
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én továbbra is azt mondom, hogy nem fognak engedni egy újabb házi döntőt...szóval valamiért azt érzem, hogy a Barca ellen fogunk meccselni...de én a Bayernt akarom mindenképpen elkerülni...a Juve ellen meg megint menne a bunker, ami a legkevésbé fekszik a csapatnak, nem beszélve Moratáról, aki tuti elpakolna pár gólt ellenünk...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezért írtam hogy tavaly óta.Lehet félreérthető volt.Tavaly nem így volt, Alonso a 3 sárgája miatt hagyta ki a döntőt, de idén úgy emlékszem,hogy pont az ilyenek miatt az lesz amit felvázoltál
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Na ha ezt így megbeszéltétek, akkor valaki tudja hogy a többi csapatnál lesz-e eltiltott? Egyébként jól írtátok, most mindenki 0-ról indul, vagyis a döntőre már csak az kaphat eltiltást, aki pirosat kap a második mérkőzésen, vagy az elsőn, és 1 meccsnél hosszabb eltiltást kap, sárga itt már nem játszik. Viszont most még ki lehetett pontozodni az elődöntők első meccsére, ezért kellett Ramos-nak, Kroos-nak és Coentrao-nak figyelnie erre, valamelyest meglepő, de mindhármuknak sikerült. Szerencsére az Atletico most csak a busszal törödött, eszük ágában nem volt egy minimálos nyomás alá is helyezni a csapatot, így nem kényszerültek szabálytalanságokra a játékosok.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
idén van először így. tavaly éppen ezért nem játszhatott a döntőben Alonso.csababarca írta:Tavaly így volt legalábbis.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.