dannen írta:
azért jobb minőséget is el tud képzelni az ember
váltsd át 750esre. a lehetőség adott.

Szerk.: Igen fent van magon is de ha nincs neki úgy nehéz.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 23., csütörtök 13:54
dannen írta:
azért jobb minőséget is el tud képzelni az ember
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2015. április 23., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 23., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 23., csütörtök 13:50
https://www.youtube.com/watch?v=iY-oYcw2_sYGilberto írta:A meccsről sajnos lemaradtam, nem tudja valaki melyik csatorna ismétli, mert nem találom a port.hu-n?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 23., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2015. április 23., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 13:23
Ha nem is 100%osan de az olasz úgylátszik olvasta a hsz-emdzsi91 írta: Szerintem ez a felfogás lesz a vesztünk.0-0 az állás, nem kell sietni.Ők pont ezt várják tőlünk,hogy nekik essünk és kedvükre kontrázhassanak.Sőt azt is megkockáztatom,hogy majd megpróbálnak meglepni minket, az első 5 percet megnyomják, hátha eltesznek egy gólt.Nem kéne kapkodni, nem hátrányt kell ledolgozni, "csak" nyerni kell.Ha stabil védelemmel játszuk a focinkat, akkor előbb utóbb jönni fog a gól, szerintem ha nekik esünk és megpróbálunk minél hamarabb 1-2 gólos előnyt szerezni annak megisszuk a levét.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 23., csütörtök 12:56
Figyelj mind2 edző mániákusan ragaszkodik a 4-3-3hoz.dzsi91 írta:legyen így.Bár azért egy Bl döntőn nem várnék focisulit,érdemes megnézni a 2 kupadöntőnk és bajnokink közötti különbséget.MesQueUnClub írta:Én azért örülnék a döntőben egy El Classiconak, mert addigra már mindenki felépülne nálatok, és végre olyan BL meccset láthatnánk ahol a focié a főszerep és mind2 oldalon van tudás is rendesen. Idén 1-1 a párharcok aránya, szerintem meg lehetne vele koronázni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 12:50
legyen így.Bár azért egy Bl döntőn nem várnék focisulit,érdemes megnézni a 2 kupadöntőnk és bajnokink közötti különbséget.MesQueUnClub írta:Én azért örülnék a döntőben egy El Classiconak, mert addigra már mindenki felépülne nálatok, és végre olyan BL meccset láthatnánk ahol a focié a főszerep és mind2 oldalon van tudás is rendesen. Idén 1-1 a párharcok aránya, szerintem meg lehetne vele koronázni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 23., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 23., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 12:32
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. április 23., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 23., csütörtök 12:21
Szerintem sem.De mondom,nekem édes mindegy kiz kapunk,csak idegenben kezdjünk.Az fontos.kelemen.istvan írta:Szerintem ugyanannyi esély van minden párharc kialakulására.dzsi91 írta:Szerintem a Bayern-Real és a Barca-juve kombó a legvalószínűtlenebb, utána Real-Barca és Juve-Bayern és a legesélyesebb a Barca-Bayern és Real-Juve.Csak szerintem nem irányítják a sorsolást?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 12:20
Igenkelemen.istvan írta:Szerintem ugyanannyi esély van minden párharc kialakulására.dzsi91 írta:Szerintem a Bayern-Real és a Barca-juve kombó a legvalószínűtlenebb, utána Real-Barca és Juve-Bayern és a legesélyesebb a Barca-Bayern és Real-Juve.Csak szerintem nem irányítják a sorsolást?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 23., csütörtök 12:16
Szerintem ugyanannyi esély van minden párharc kialakulására.dzsi91 írta:Szerintem a Bayern-Real és a Barca-juve kombó a legvalószínűtlenebb, utána Real-Barca és Juve-Bayern és a legesélyesebb a Barca-Bayern és Real-Juve.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 23., csütörtök 12:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 23., csütörtök 12:11
A juve,azért némileg jobb futballistákból áll,csak ott meg nincs egy olyan motivátor mint eszement choloRamioli írta:Juve szerintem nincs olyan erős szívós csapat mint az AtM jelenleg , annak a light változata , Bayernbe is sok a sérült , hasonló cipőben járnak mint mi , a Barca van a legjobb formában.. meglátjuk kit kapunk , de én Barcát érzek..
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem